МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА НАЗВАО „ЈАРЦЕМ“ И „СОТОНОМ“: Нови скандал на РТЦГ

МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА НАЗВАО „ЈАРЦЕМ“ И „СОТОНОМ“: Нови скандал на РТЦГ

4 октобра 2020

АРХИТЕКТА Миодраг Бајковић, гостујући на РТЦГ-у изнео је низ увреда на рачун митрполита Амфилохија.

Он је гостујући у емисији “Зумирање” поглавара највеће верске заједнице у Црној Гори назвао јарцем, антихристом и сотоном!На овај начин зумиран је тако и однос „јавног“ сервиса према вернцима и СПЦ у Црној Гори.

Подсећамо, ово није први испад Јавног сервиса.

После промоције усташтва и забрањивања дечијих емисија због песама на екавици, РТЦГ је још једном прекршио етичке кодексе дозвољавајући говоре мржње.

Иначе, Бајковић је јавности познат као омиљени саговорник Побједе и РТЦГ на тему „девастирања“ културне баштине Црне Горе од стране Српске православне цркве.

KOMENTARI4 коментара

  1. 1389 says:

    Miodrag Bajković je jedini Jarac koji nosi jareću bradicu...

  2. Živi bili, al u Hristu bre says:

    Pa ti sad da bi bio čist crnogorac moraš da budeš i anti-srbin? Ili ne znaš da je u pitanju isti taj narod? Opevaće i tebe i Mila mitropolit na sahrani, on je sveti čovek koji će vas nadživeti, a po svojim delima pred Bogom je već zaslužio lovorike. Ne damo svetinje, a kome svoj život nije mio, njemu nije mila ni najveća svetinja jer se životi naši oprvdavaju i postaju večni samo kroz Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Blagosloven je koji beše došao u ime Božije.

  3. Beli Orao says:

    Архитекта , гдје ли је купио диплому? Изгледа да није ишао на часове културе, поштовања и лијепог понашања , колико се може кроз текст видјети то је обична комунистичка фукара!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u