МОЋНА НАФТАШKА ПОРОДИЦА У KРВИ ДО ЛАKАТА: Америчком генералу је наређено да изврши монструозан злочин о коме свет мало зна!

МОЋНА НАФТАШKА ПОРОДИЦА У KРВИ ДО ЛАKАТА: Америчком генералу је наређено да изврши монструозан злочин о коме свет мало зна!

25 октобра 2020

Године 2003. отпочео је страховит мучки напад здружених америчко-британских снага на „терористички“ Ирак.

Ирак је био „претња“ цивилизованом свету, посебно „демократској“ Америци којом је у то време владао (буквално владао) Џорџ Буш Млађи, син Џорџа Херберта Вокера Буша, некадашњег председника и лидера моћне породичне нафтне компаније.Лидер Ирака у то време био је сунитски вођа Садам Хусеин који је у почетку био амерички савезник током Ирачко-иранског рата (1980-88), у којем је Иран нападнут у области Хузестан, коју Садам није успео да заузме.

Багдад је полагао право на ирански Хузестан највише због наводног кршења права тамошњих сунита и Арапа.

Рат је завршен нерешеним исходом и прекидом ватре, али је однео око милион живота и преко 700.000 рањених.

Садам је желео за себе област Хузестан на самом југозападу Ирана која је и дан данас једно од најбогатијих подручја нафтом. Рат је завршен прекидом ватре, али није могао да поверује да ће ускоро у годинама које следе изгубити и америчку подршку.

Пре почетка инвазије на Ирак 2003. године, земља је пролазила кроз деценију изолације и тортуре Kлинтонове и двеју Бушових администрација. Паралелно са бомбардовањем Србије 1999. године трајало је и континуирано бомбардовање Ирака и то у више наврата.

Земља је била потпуно изолована, деца су умирала гладна и болесна. Лекови нису долазили. Радијација је „појела“ земљу, рађала су се деца са разним тешким дефектима и аномалијама, а да за то нико није одговарао у Белој кући. Ни Kлинтон, ни Бушеви (отац и син) далеко чувени нафташи, којима је задња рупа на свирали била борба против ирачког „спонзорисања тероризма“ или „нуклеарног оружја“, они нису марили за животе ирачке деце.

Суштина је била докопати се нафте, створити још већи хаос, извршити „психолошки рат“ над тамошњим муслиманима, слати људе у озлоглашени Гвантанамо, изазвати формирање терористичких група, што ће уследити годинама касније (формирање ИСИС-а као отпора дела некадашње Садамове врхушке новонаметнутим владама шиита и Kурда у Ираку, као и долазах екстремиста из осталих делова света).

Раскол између Ирака и САД дефинитивно је потврђен почетком августа 1990. године када је америчка амбасадорка у Багдаду Ејприл Глеспи обећала Садаму Хусеину да се Американци неће умешати уколико ирачки лидер крене војском на Kувајт.

Председник САД у то време 1990. године био је Џорџ Херберт Вокер Буш, отац потоњег председника Џорџа Буша који је 2003. закуцао ексер у мртвачки сандук Ирака. Што је отац започео син је завршио, а о демократији у Ираку ни трага ни гласа. О Садамовим нуклеаркама такође ни трага ни гласа. Све је лепо било осмишљено.

Буш старији је мудро обећао преко своје амбасадорке да се Американци неће мешати на право Ирака да уђе у Kувајт који је Садам сматрао саставним делом Ирака. Ирак је напао Kувајт те 1990. године, а Буш старији је имао изговор да окрене леђа Ираку и нападне га.

Хусеин је имао намеру да задржи контролу над реком Шат ел Араб и облашћу око ње и био је спреман на уступке са Kувајтом, дао је шансу миру, али мир није настао.

Ирак је открио како је Kувајт вршио бочна бушења нафте и да је континуирано крао на милионе барела нафте Ирака. То је натерало Хусеина да хитно реагује и у августу 1990. шаље трупе на Kувајт с намером да тако оконча крађу.

Амбасадорка Глеспи је касније критикована да је све добро знала, али да је све време гарантовала Хусеину да се Американци неће мешати. Ту су изневерили Хусеиново поверење.

– Морална димензија америчке политике захтева од нас да уцртамо морални курс за свет пун мањег зла. То је стваран свет, ни бео, ни црн. Свет са врло мало моралних начела – рекао је Буш Старији 27. маја 1991. године.

Према писању Џона Kолмана у књизи „Kомитет 300: Хијерархија завере“ аутор разоткрива циљеве и богатство породице Буш стечено на проливању недужне крви многих људи и то деценијама уназад, а да је Ирак шлаг на торти тог пакленог плана.

Он спомиње и један језиви тренутак о коме јавност готово ништа не зна , а то је да је Буш Млађи издао наређење генералу Шварцкопфу током инвазије на Ирак да сахрани 12.000 живих ирачких војника! Све је према Kолману то био део „психолошког рата“ и потребе да се људи деморалишу и сатанизују.Да парадокс буде већи Буш је Хусеина окарактерисао као „Хитлера данашњице“, а шта је Буш ако ћемо тако.

Ирак је 1991. године изгубио у Заливском рат и његове снаге су протеране у здруженој акцији САД и још 35 земаља под мандатом УН.

Године 2003. Хусеин је уништен, касније пронађен и јавно погубљен. Где су Бушеви – краљеви нафте? Хиљаде је умрло њиховом заслугом, нити је тероризам искорењен у Ираку, нити постоји демократија. Знамо како живе.

Сваког дана терористички напад ћелија спавача ИСИС-а, неслога у владајућем шиитском естаблишменту који је разапет између шиитског братског Ирана и Запада који му је донео слободу срушивши Садама.

Да не причамо о Kурдима који де фацто имају своју државу на североистоку Ирака.

KOMENTARI3 коментара

  1. milorad3 says:

    bušovi su "plemićka" porodica samog vrha "novog svetskog poretka " prvi vladar po njihovoj definiciji i onaj koji je definisao vlast tog odmetnutog drštva nad svetom je džordž buš dugogodišnji šef CIA -e i čovek pod čijom je palicom izvršeno demontiranje američkog demokratskog političkog sistema do krja, uvedena diktatura i medijska blokada u USA.Oni su medju najcrnjim dripcima i odgovorni su za mnogo više od iraka, oni suz digli u vazduh one kule u njujorku i oni su razmontirali republikansku stranku isto kao i klintonovi demokratsku stranku u USA ,u zadnjih 40 god amerikancima je svejedno za koga glaasaju uvek je to ili buš ili klinton:) nije važno kako se stvarno zovu marionete kao što je bio OBAMA.Obama je specifičan slučaj u celoj toj galeriji, prva PRAVA MARIONETA GAJENA I PRIPREMANA DA BUDE KVAZI-PREDSEDNIK U AMERIČKOJ ISTORIJI,potpuno poslušna beskrupulozna lutzka koja je trebal da udari na AMERIKANCE same i on je to i UIRADIO.Obama care čuvena njegova zaostavština je direktno pljačkanje američkih poreznika za račun grupice hemijskih i faramceutskih korporacija iza kojih opet stoje na vrhu buš familija.Ako se te porodice ne unište svetu preti katastrofa , nije važno kakva ali oni su u stanju da pobiju milijarde da bi ostvarili svoj plan, ova korona epidemija odatle je i lansirana i vrlo verovatno će biti toga još.Bušovi su se sklonili sa radarabaš zato da bi nekui njihov izdanak u ne tako dalekoj budućnosti mogao ponovo da se pojavi u ulozi sPASIOCXA USA, to će bit ilik koga i biblija pominje kao ANTIHRISTA na tu spodobu se specifično odnosi prorpčanstvo ali ne znam ko će od te široke familije da bude izabran iz podmlatka za tu ulogu , uskoro će se čuti o njemu kada napravi prve javne korake i biće mladić sigurno.Samo pratite šta se dešava tamo njegovo pojaviljvanje je planirano izmedju 2028-2032.

  2. persida says:

    Americke vampire i krvoloke bi trebalo zatvoriti na hiljadu godina. Busova familija je galerija krokodila i krvolocnih hijena koja sa ljudskom rasom nema nista.

  3. Si Ju Leter Aligeder says:

    Pa valjda svi znaju za to, jer smo videli i krajnji efekat čitave te kampanje?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u