МОЋНА ПОРУКА СТИЖЕ ИЗ РУСИЈЕ! Захарова загрмела: Браћо Срби, нећемо дозволити да тзв. Косово уђе у Интерпол

МОЋНА ПОРУКА СТИЖЕ ИЗ РУСИЈЕ! Захарова загрмела: Браћо Срби, нећемо дозволити да тзв. Косово уђе у Интерпол

1 новембра 2019

“Русија, у контексту инцидента са руским припадником Унмика на тзв. Косову Михаилом Красношчоковом, сматра да је погрешно говорити о приступању Приштине међународним институцијама, између осталог и у Интерпол”, изјавила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.

Како је нагласила, Русија од тзв. Косова захтева да се сви одговорни за напад на руског држављанина казне.“То је само једна од епизода свакодневног живота на КиМ – доказ апсолутне незрелости косовских безбедносних структура. У том контексту говорити о уласку у Интерпол је апсолутно погрешно, потребно је спровести истрагу и казнити одговорне за инцидент“, истакла је Захарова.

Она је такође навела и да би тзв. Косово требало да предузме све могуће мере како би се убудуће такви инциденти спречили.

Претходно је саопштено да је Русија припремила нацрт изјаве председника Савета безбедности УН у вези са ситуацијом поводом напада на руског припадника Унмика.

KOMENTARI7 коментара

 1. persida says:

  Marija udaj se za mene, ostavi onog nesposobnog Putina! Zauvek tvoj zagoreli p.

 2. Istina says:

  Marija sestro, šaljite Ruskinje avijonom u turističku destinaciju Srbije, da se udavaju i žene pravoslavni narodi...

 3. теоретичар says:

  Ау, браћа, ал је жгољава, ко израелска манекенка. Додуше, негде прошле, претпрошле године је неки хуманитарни центар Израела тражио забрану неприродно жгољавих манекенки у Израелу, али не знам да ли им успело. Па Захарова није таква била пре две три године када је за своју промоцију плесала соло Каљинку, али шта ћеш. Имам тај видео. Амерички утицај даје резултате. Па сва фина. Када би мало ставила паучине око главе, обукла вруће панталоне и засукала рукаве, па се ксоти мало јасније виду како су сама кост и кожа, била би прекрасна за ноћ вештица. Кад су у мерику пре неки дан била популарна она силовања бивше деце од 29 година, а то се све десило негде пре сто година над мериканкама неиспуњених амбиција, и Марија је храбро, лутка наша, изнела да је неки стари руски пуковник пипао очима и као показиво јој ди да иде да је кокне, онда док она још није била позната(речи Захарове готово од А до Ш) па јој оставило трауме за цео будући живот а јадна имала само 30 година. Добра је сада. Ботоксована је боље од Путина. Онај јадник стално лиже усне. Кад су га пластифицирали задњи пут, уништили му пљувачне жлезде око усана па мора стално да се облизује. Ееее, мој друже. Није данас лако бити политичар а ни политичарка по меричким мерилима. Наша Зорана је бар гузата да је милина за гледање и то има природно ...то одназад, мислим... а има и боље ботоксирано лице и ставила је вечити осмех на вештачка уста и вечити кармин. Кажу да се то вештачке усне тетовирају пре него се усаде на женску. Бре и умреће са осмехом. Захарова није њој ни принети али јесте, тачно је - жгољаво је лепушкаста.

  • Cp6a says:

   Само се ти качи тамо где не треба. Од ње такве би био на патосу склопљен и преклопљен за делић секунде. Био би тамо-амо, ко брисач на шофершајбни. Врачаревић би устао само да ти се смеје.

   • теоретичар says:

    Ма не бих се ја ни усудио да се качим где нисам у стању. Ај да сам бар триес година млађи па и да пробам. Вако би било а кад сам је сусро...Али ето, имам право да будем пакостан и бесан јер сам толико и толико година. Шта друго, Србо пријатељу који баш мора да види све?(...)

 4. теоретичар says:

  Наша полупремијерка, полупремијер је три у чело за Захарову, али није људски нормална па то умањује њену предност. Данас ти свашта проглашено политичаром.

 5. persida says:

  Zaharova je otela mesto Slobodanki koja bi to mnogo bolje radila, ovo nije ironija vec realna procena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u