МОЋНА ПОРУКА СТИЖЕ ИЗ РУСИЈЕ! Захарова загрмела: Браћо Срби, нећемо дозволити да тзв. Косово уђе у Интерпол

MOĆNA PORUKA STIŽE IZ RUSIJE! Zaharova zagrmela: Braćo Srbi, nećemo dozvoliti da tzv. Kosovo uđe u Interpol

1 novembra 2019

“Rusija, u kontekstu incidenta sa ruskim pripadnikom Unmika na tzv. Kosovu Mihailom Krasnoščokovom, smatra da je pogrešno govoriti o pristupanju Prištine međunarodnim institucijama, između ostalog i u Interpol”, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Kako je naglasila, Rusija od tzv. Kosova zahteva da se svi odgovorni za napad na ruskog državljanina kazne.“To je samo jedna od epizoda svakodnevnog života na KiM – dokaz apsolutne nezrelosti kosovskih bezbednosnih struktura. U tom kontekstu govoriti o ulasku u Interpol je apsolutno pogrešno, potrebno je sprovesti istragu i kazniti odgovorne za incident“, istakla je Zaharova.

Ona je takođe navela i da bi tzv. Kosovo trebalo da preduzme sve moguće mere kako bi se ubuduće takvi incidenti sprečili.

Prethodno je saopšteno da je Rusija pripremila nacrt izjave predsednika Saveta bezbednosti UN u vezi sa situacijom povodom napada na ruskog pripadnika Unmika.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Marija udaj se za mene, ostavi onog nesposobnog Putina! Zauvek tvoj zagoreli p.

 2. Istina says:

  Marija sestro, šaljite Ruskinje avijonom u turističku destinaciju Srbije, da se udavaju i žene pravoslavni narodi...

 3. teoretičar says:

  Au, braća, al je žgoljava, ko izraelska manekenka. Doduše, negde prošle, pretprošle godine je neki humanitarni centar Izraela tražio zabranu neprirodno žgoljavih manekenki u Izraelu, ali ne znam da li im uspelo. Pa Zaharova nije takva bila pre dve tri godine kada je za svoju promociju plesala solo Kaljinku, ali šta ćeš. Imam taj video. Američki uticaj daje rezultate. Pa sva fina. Kada bi malo stavila paučine oko glave, obukla vruće pantalone i zasukala rukave, pa se ksoti malo jasnije vidu kako su sama kost i koža, bila bi prekrasna za noć veštica. Kad su u meriku pre neki dan bila popularna ona silovanja bivše dece od 29 godina, a to se sve desilo negde pre sto godina nad merikankama neispunjenih ambicija, i Marija je hrabro, lutka naša, iznela da je neki stari ruski pukovnik pipao očima i kao pokazivo joj di da ide da je kokne, onda dok ona još nije bila poznata(reči Zaharove gotovo od A do Š) pa joj ostavilo traume za ceo budući život a jadna imala samo 30 godina. Dobra je sada. Botoksovana je bolje od Putina. Onaj jadnik stalno liže usne. Kad su ga plastificirali zadnji put, uništili mu pljuvačne žlezde oko usana pa mora stalno da se oblizuje. Eeee, moj druže. Nije danas lako biti političar a ni političarka po meričkim merilima. Naša Zorana je bar guzata da je milina za gledanje i to ima prirodno ...to odnazad, mislim... a ima i bolje botoksirano lice i stavila je večiti osmeh na veštačka usta i večiti karmin. Kažu da se to veštačke usne tetoviraju pre nego se usade na žensku. Bre i umreće sa osmehom. Zaharova nije njoj ni prineti ali jeste, tačno je - žgoljavo je lepuškasta.

  • Cp6a says:

   Samo se ti kači tamo gde ne treba. Od nje takve bi bio na patosu sklopljen i preklopljen za delić sekunde. Bio bi tamo-amo, ko brisač na šoferšajbni. Vračarević bi ustao samo da ti se smeje.

   • teoretičar says:

    Ma ne bih se ja ni usudio da se kačim gde nisam u stanju. Aj da sam bar tries godina mlađi pa i da probam. Vako bi bilo a kad sam je susro...Ali eto, imam pravo da budem pakostan i besan jer sam toliko i toliko godina. Šta drugo, Srbo prijatelju koji baš mora da vidi sve?(...)

 4. teoretičar says:

  Naša polupremijerka, polupremijer je tri u čelo za Zaharovu, ali nije ljudski normalna pa to umanjuje njenu prednost. Danas ti svašta proglašeno političarom.

 5. persida says:

  Zaharova je otela mesto Slobodanki koja bi to mnogo bolje radila, ovo nije ironija vec realna procena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *