МОДРИЋ СЕ ОДРЕКАО МАЈЧИНЕ ФАМИЛИЈЕ ИЗ СРБИЈЕ! Капитену „коцкастих“ отац забранио контакт са Србима!

MODRIĆ SE ODREKAO MAJČINE FAMILIJE IZ SRBIJE! Kapitenu „kockastih“ otac zabranio kontakt sa Srbima!

23 jula 2018

Najbolji hrvatski fudbaler svih vremena Luka Modrić odrekao se majčine familije samo zato što su Srbi.

Po završetku rata nikad nije poželeo da sa njima razgovara, a kamoli da se sretne, iako mu rođeni ujak živi u Srbiji, priča za naš list čovek iz Zadra koji odlično poznaje porodicu Modrić!Lukina majka je Radojka, rođena Dopuđ, iz sela Kruševa kod Obrovca. Ona je Srpkinja po rođenju, kao i svi Dopuđi, koji su za vreme rata uglavnom prebegli u Srbiju.

– Rođeni ujak Luke Modrića, Radojkin rođeni brat, danas živi u Srbiji. Luka, međutim, nikad nije bio kod njega, niti su se ikad videli posle rata. I Radojku i njenog muža Stipa, kao i Stipovog brata Željka, poznavao sam odmalena. To su sve bili fini ljudi, njih dvojica veoma korektni momci, nikad nije bilo kavgi, nikad problema, nikad nisu pokazivali da su nacionalisti. Sve se, međutim, promenilo posle rata – kaže naš sagovornik, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman.

Ugledan čovek

On dodaje da se Stipe Modrić potpuno promenio posle rata. Od mirnog i korektnog čoveka postao je veliki šovinista koji danas mrzi Srbe. Očigledno je on presudno uticao na Lukino vaspitanje.

– Imali smo zajedničke prijatelje, između ostalih i Srbe. I jednom prilikom, posle rata, ovde kod mene u Zadar dođe jedan čovek, ne bih otkrivao njegovo ime da mu ne pravim probleme, s kojim se i Stipe družio pre rata. Pozovem Stipa telefonom i kažem mu ko je kod mene u kući i pozovem ga da dođe da popijemo piće. Nije došao, nit mi se više javljao. Oni sad, jednostavno, mrze Srbe i sve što je srpsko. Neće ni da čuju ni za koga. Tako je i sa Radinom familijom iz Srbije – priča naš sagovornik.

Sumnja se da su Modrići, Stipe i njegov brat Željko, počeli iz dna duše da mrze Srbe jer su navodno pripadnici JNA ubili njihovog oca Luku.

– Luča, tako smo ga zvali u selu, bio je cestar, putar. To je bio maltene državni posao u ono vreme, dobro plaćen, a Luča je bio čovek od ugleda. Ne znam ko ga je ubio. Nikad se nije saznalo, istraga je trajala godinama, pa je obustavljena zbog nedostatka bilo kakvih dokaza. Pretpostavlja se da je reč o vojnicima JNA. Pretpostavljam da je to, ipak, bila trauma koja je promenila Stipa i Željka. Međutim, nije trebalo da i decu zadoje tolikom mržnjom prema Srbima. Posebno zbog te rodbine sa Radine strane. Pa šta je ona žena kriva, sve je to bilo ratno ludilo – objašnjava naš sagovornik.

Cenzura u Hrvatskoj

Inače, i Radojkini preci surovo su stradali od ustaša još za vreme Drugog svetskog rata. Tada je u ozloglašenim ustaškim logorima Jasenovcu i Staroj Gradiški ubijeno više članova porodice Dopuđ, direktnih Radojkinih rođaka. Od Luke se, međutim, uporno krila istina.

U međuvremenu, hrvatski mediji nastavili su da potpuno ignorišu činjenice da je njihov najbolji fudbaler poreklom Srbin.

Kakva cenzura vlada u susednoj zemlji, pokazuje i činjenica da su prećutali čak i činjenicu da je Jovo Dopuđ, rođak Lukine majke, bio major Vojske Republike Srpske Krajine i da je u Hagu svedočio protiv zločinca Ante Gotovine.

Savetnik premijera smenjen zbog Tompsona

Krešimir Macan, hrvatski stručnjak za odnose s medijima i političke komunikacije, zbog zgražavanja nad ustaškim orgijanjem na dočeku fudbalera Hrvatske u Zagrebu izgubio je mesto savetnika premijera Hrvatske Andreja Plenkovića! Macan je dospeo u centar pažnje kad je je reagovao na objavu novinara Tončija Percana, koji je na Tviteru napisao da odsustvo državnog vrha, a učešće ustaškog pevača Tompsona na dočeku, „miriše na meki ustaški državni udar“. Macan je taj tvit prokomentarisao rečima: „Koji nije uspeo…“ Inače, upravo je Modrić tražio da se Tompson pridruži igračima.

(Informer)

KOMENTARI83 komentara

 1. spira says:

  Bog sve viti

 2. Velika Metla says:

  Da,odrekao se.............,pa šta? Hoćete li silom da ih vratite? Izabrali su svoju stranu i zdravo! Imamo mi i naših 100% Srba pa su veću štetu napravili Srbiji nego otac ovoga Modrića,kojim mi,očigledno,treba da se bavimo! Koga briga šta je otac uradio ovome Luki? Gledajte svoj posao.okanite se usRaša! Učite decu po školama ko su rvati i gotov posao!

  • Istina booli says:

   Istina je i ja bi ne maš voleo narod, koji je 91 napao republiku Hrvatsku okupirao trečinu teritorija i pobio 14 hiljada hrvata.Bi ti voleo ako bi bilo suprotno i bi hrvati okupirali pola Vojvodine i potersli u izbeglištvo 100 hiljada Srba?

   • Dragi says:

    Da, to je strašno što su pobili 14.000 Hrvata 90-ih, ali mislim da je mnogo užasnije pobijeno 750.000 Srba 40-ih u hrvatskim klanicama. Tu cifru je izrekao nemački predstavnik u NDH i lični prijatelj Hitlera. Prema tome, misli da je neprimereno upoređivati žrtve iz 90-ih sa onim što se dešavalo 40-ih, jer su Srbi tada ubijani iz mržnje i zadovoljstva, a Hrvati su 90-ih stradali u ratnim sukobima.

    • Velika Metla says:

     Dragi,ni šaku Srba u Krajini nisu mogli pobediti dok nisu iskamčili pomoć od naci-natoa!

    • Mate says:

     Lukin deda nije stradao u ratnom sukobu, već je ubijen od stranbe suseda na kućnom pragu, samo zato što je Hrvat.Znači, iz mržnje i zadovoljstva je ubijen.Šta bi trebao Luka da ljubi te Dopuđe kada su 1991 godine granatirali Kruševo onda nisu mislili na Luku i Radojku.Vratili bi se oni natrag ali znadu da su pogrešili.

    • Istina booli says:

     A u 40-ima nije bilo rata.Hvala na informaciji.Čekak,čekaj pa bio neki rat ili se varam od 41-45?A srbi su 90 ubijali iz ljubavi zar ,ne?

   • Djordje says:

    Samo 14000 hiljadato je mrvica za vasa nedele! Vas pokaolicene srbe treba da pobijemo sve do jednog pa da vidimo vatikanskog fratara koga ce posle da kara jer mu preostaje samo papa jer i on je ustasa.

    • Istina booli says:

     Bog ti grijehe oprostio srbine!ali znam da ne veruješ ti u boga..jadniče nacionalistički

     • Slovenci fašisti says:

      Pored fašizma, sad propagiraš i incest. Bolest na sve strane kod tebe! Lepo smo te razvalili na komade...lagao si sve, lagao si da si Srbin , da ti je majka Srpskinja, sve što si rekao o Srbima bila je laž. Fašisto

     • goran says:

      Opa, ima nas koji smo sa bogom na "ti". Svaka cast mladicu ispranoga mozga.

      • Istina booli says:

       Hvala na mladiču ali ja sam Gospodin u godinam.Za razliku od tebe živeo dugo i u prijašnjoj državi, A U ISPIRANJU MOZGA STE SRBSKI NASIONALISTI SVETSKI PRVACI.SAD JOŠ SAMO ČEKAM, DA NISU PARTIZANI DONJELI SLOBODU 45, NEGO dRAŽA.

       • goran says:

        Laprdads s teme na temu, tek da sejes haos i mrznju. Pokrenuo si pitanje boga i oprastanja ljudskih grehova, a potom presao na Drazu? Pitao sam na koga boga mislis, na onog u kojeg veruje "sveta hoklica"? Je ne verujem u taj autoritet, vise puta sam pisao da su Sloveni (pa i Srbi) odbacili svoje stare bogove zarad vere u jevrejskog rabina Isusa. Dok se mi koljemo, neko se sladi, treba li da ti crtam ko je to?

   • Djordje says:

    Samo 14000 hiljadato je mrvica za vasa nedele! Vas pokaolicene srbe treba da pobijemo sve do jednog pa da vidimo vatikanskog fratara koga ce posle da kara jer mu preostaje samo papa jer i on je ustasa.

    • Mate says:

     Jači smo od vas, a to smo pokazali u velikoj Rusiji, na svetskom prvenstvu gde smo osvojili drugo mesto.Toliko ste jaki, da su vas dva albanca isprašili i poslali kući pevajući (plačući)Pred Rusima ste pokazali svu nemoć, a tamo ste baš trebali da ginete na terenu, ali eto krivi van ponovo ustaša Modrić.Samo da vas podsetim, da su Rusi navijali za Hrvate i u finalnoj utakmici protiv Francuske, kao i prijašnjih svih utakmica, osim one protiv svoje reprezentacije.I na kraju...ostaje vam samo srdžba i bijes na hrvatske reprezentativce pa izmišljate Jasenovac, zlu sudbinu familije Dopuđ, blatite familiju Modrić i u neugodnu situaciju dovodite gđa. Radojku Modrić. Slava Rusiji i prijateljskom ruskom narodu.

    • Istina booli says:

     Koliko znam Slovenci nisu srbi ali ti znaš bolje nacionalisto?

   • živoder iz Oseka i Ovčare says:

    dr.Janez Drkar je upravo otvorio svoju ordinaciju u hrvackoj i svekoliki hrvati mogu da dođu da se leče, sve svoje duševne,psihološke bolesti i boleščuge,probleme masovnosti PTSP-a u hrvackoj, u narodu poznatog kao Strah od Srba, uspešno lečite i konačno izlečite uz pomoć metoda dr.Drkara :-))) Probajte sa novim metodama i tehnikama masturbacije da se oslobodite svog degerativnog stanja duha uzrokovanog PTSP-om i povećajte demografiju hrvacke posvećujući svoj život opuštajućim tretmanima i metodama dr.Drkara :-)))

    • Istina booli says:

     A šta čemo sa mržnjom srba prema celome svetu nacionalisto?To je neizlečivo, zar ne???

     • Slovenci fašisti says:

      Jedina mržnja na ovom portalu dolazi od tebe, jedini komentator na ovom portalu koji isključivo dolazi da iskaže mržnju, a ne da prokomentariše tekst si ti. Fašisto

      • Istina booli says:

       Jer čitam samo srbsku mržnju prema celome svetu, ako sam fašista jer vas upozoravam na to onda jesam ali dont kill the messenger srbine

       • Slovenci fašisti says:

        Upozorenje i vređanje nije isto. Pisati nekome da je stoka, da je zaslužio sve što mu se dešava nije upozorenje fašisto. E vidiš, to i jeste problem sa tobom. I Hitlerovi nacisti su kao i ti mislili da rade nešto dobro. Fašisto, pozdravi tatu nacistu koljača i ubicu srpske dece i pozdravi mamu srpskinju koja se prodala tvom tati za pare

      • Istina booli says:

       Inače ne znam dali smo poznati po tome da smo fašisti ali su zato srbi kao DIVLJACI IZ BALKANA.

       • Slovenci fašisti says:

        To ste možda vi Slovenci dali ime uz pomoć CNN-a. To je isti onaj CNN koji je rekao da u Iraku postoji nuklearno oružje, pa je posle tvrdio kako su se zeznuli. U međuvremenu Irak je potpuno uništen. Ali činjenice te pobijaju. U poslednjih 100 godina, Srbi su najviše ubijani na Balkanu. Daleko najviše. Klali su ih, ubijali maljem, klali im decu, nabijali na ražanj, mučili po logorima, terali ih sa vekovnih ognjišta...itd. Ako hoćeš mogu i brojke da navedem, tek tad ti ne bi bilo dobro! Fašisto

        • Istina booli says:

         Fašisto si bi u poslednjih 25 godina u inostranstvu?Dok vide da je neko srbin,imaju onaj pogled u očima...Srebrenica Sarajevo, Dubrovnik,itd...

         • Slovenci fašisti says:

          Fašisto, pozdravi mamu Srpkinju koja se prodala za pare tvom tati fašisti Slovencu. Znamo ko su žene koje se prodaju za pare. To su tvoje reči. Nas Srbe kad vide odmah pomisle na jadnih 500.000 proteranih Srba, na Jasenovac gde su nas klali, na logore za srpsku decu...itd.

     • Dr.Drkar says:

      Pa hrvati onda nek koriste metode dr.Šešelja koje su posbno polućile uspjeha kod vojvođanskih hrvata te svetski priznate i omiljene metode dr.Mladića od kojih je najomiljenija tehnika kod hrvata upravo preplivavanje ledene save slobodnim stilom :-)))

   • DžigiBau says:

    Pa ti čobane pojma nemaš o čemu pišeš, najpametije je da ćutiš.

   • Nebeska Srbija says:

    Jedina je istina da ste vi USTASE na nasu veliku zalist poreklom Srbi.

    • Istina booli says:

     Pa ne samo ustaše, slovenci nisu????Pa nije moguče?

   • spira says:

    @Istina Nije Srbija napala Hrvatsku. Sam Tudjman je rekao da rata nebi bilo da vi niste hteli. Srbi nisu blokirale kasarne i ubijali snajperima vojnike unutar kasarne.Uporno pokušavaš da izvrneš istinu. Pre nego što je JA krenula da deblokira kasarnu u Vukovaru pobijeno oko 200 Srba od strane paravojnih kriminalnih jedinica.

    • Istina booli says:

     Ma šta 200 srbe 20000 hiljada srba je bilo pobijeno ,zar ne?

     • Slovenci fašisti says:

      Vidim fašisto slovenački, da je tebi sasvim ok pobiti 200 ljudi. Eto još jednog dokaza da si fašista! Pozdravi mamu Srpskinju koja se za novac prodala tvom tati! To su tvoje reči

      • Istina booli says:

       POzdravi tvog junaka arkana

      • Istina booli says:

       Filipe to ti tvrdiš ne ja .Moj komentar je na laganje i uveličavanje srbskih žrtava i umanjivanje drugih.To radite nacionalisti i šovinisti.A ja sam fašista jer te upozoravan na to.Tetka koja je živela u Vulkovaru zna da je bilo nažalost nekih ubistava ali sigurno ne 200.Seri nekomew drugome

   • zig says:

    pitam se do kada ce hrvati da lazu sebe, niko nije okpirao hrvatsku je teda nije ni postojala kao drzava a ljudi koji su je navodno okupirali su stanovnistvo koje je vekovima zivelo tu, pa daj mi jednom objasnite KAKO JA MOGU BITI OKUPATOR NA TERITORIJI GDE SAM RODJEN I 5-6 GENERACIJA PRE MENE. dokle prazne price, BIO JE GRADJANSKI RAT, bio i prosao. nikada se Srbija i Hrvatska nisu sukobile. Daj vise da se zivi, lazete sami sebe, pa samo pogledajte, koliko vasih generala ima privatne biznise, okrece milione a koliko ih ima u Srbiji ili okolini. cena rodoljublja je visestruko naplacena kod vas.

    • Istina booli says:

     Pa da Arkan i kolege došle malo u posetu komšijama u Vukovar.I mobilizacija kod rođaka u Vojvodini za ratovanje u Hrvatskoj se nikada nije desilo, zar ne?Tako da moji rođaci iz Subotice,Novog sad haluciniraju , da su se borili za veliku srbiju na hrvatskim ratištima?

    • Istina booli says:

     Moji generali pošto sam iz Slovenije nemaju peivatne biznise, to imaju vaši i hrvatski....

     • Istina booli says:

      Šta je ljudi, nema komentara na "svetog" arkana?I on je pravoslavni vernik, širio krščanstvo sabljom i šmajserom, onako na srbski način.

      • Slovenci fašisti says:

       Navedi jedno mesto gde je Arkan klao, samo nemoj one novinske tekstove da je tukao nekoga jer je to smešno i daleko od klanja. Ajde fašisto što te mama kurva dobila sa Slovencem fašistom. To su tvoje reči

       • Istina booli says:

        Filipe nemaš stila, primitivčina i seljačina baš kao šta sam napisao.Ti o majkama, pa drugo ne mopžeš očekivati od srbskog šoviniste.Nizko i jadno....A da arkan je bio veliki humanitarac,kulturan momak, intelektualac svetskog glasa sve dok nije dobio po p......, a tipičan srbin po tvom ukusu balkane moj

        • Istina booli says:

         inače svi znaju da smo slovenci najžešči fašisi, i nemci su za nas mala deca, zar ne srbine.hahahhahaha,koja si smijuruja od srbina, ništa u glavi i ništa u gačama

        • Slovenci fašisti says:

         Pa ajde fašisto, reci gde je Arkan klao, reci jedan front gde je bio, reci gde se Arkan borio! Jadniče fašistički, traži na internetu ali ne možeš da nađeš...gledaš previše fašističke televizije pa misliš sve najgore o Srbima, a glup si kao noć, odnosno glup si fašisto!

         • Istina booli says:

          Filipe piši kuči propaloooooooo....češ još neku uvredu na moju kevu intelektualac srbski, ponos i dika srbskog naroda.Pokazao si ko si i šta si.Bez interneta znam da je arkan bio veliki srbski intelektualac i svetac,pošten i pomagao babama preko zebre,hahahahah i čitao slepcima i pomagao svim ljudima... i sigurno je u paklu, de mu je i mesta sa ostalim ubicama iz 90-ih

          • Istina booli says:

           Filipe si i ti bio mobilizovan za rat protiv hrvatske, kao moji rođaci.Ma ti si sigurno bio dobrovoljac.Ups izvini zeznuo stvsr, pa nikoga iz srbije nije bilo u ratu u Hr, samo hrvati,hahahahahahaah

          • Slovenci fašisti says:

           Samo ti blebeći, ali ti nikako da kažeš gde je Arkan klao i da kažeš bar jedno ratište gde je ratovao. Kao sprdaš se, ali ćutiš! Ja jesam ratovao, ali u Republici Srpskoj Krajini, 500 metara od svoje kuće, morao sam da branim svoju familiju od ustaša da nas ne pokolju kao u Drugom svetskom ratu. Ako ne znaš, a izgleda da ne znaš jer si glup, u Hrvatskoj je pre rata živelo blizu milion Srba. Pozdrav fašisto, ostao si bez argumenata

         • Istina booli says:

          Opet lažeš zvanično brojanje 90 11 posto srba, a drugo četniče nemoj ti meni samo o Arkanu, nisam mu glasnogovornil ali govoriti o njemu, gde je klao je tako Kao da pitaš ustašu iz 43 de je klao.>Inače arkan se je hvalio da je ubijao ustaše.Normalno to da je HRVAT,KAO TI, BRANIO SVOJE DOMAČINSTVO I FAMILIJU U VUKOVARU AVTOMATSKI ZA TAKVE KAO ŠTA SI TI ZNAČI DA JE BIO USTAŠA.TO JE ČETNIČKA LOGIKA.INAČE GLEDAO SAM 91 BEOGRADSKU TELEVIZIJU, GDE SE 46 GODINA POSLE 2 RATA SRAMOTNO SRAVNALI JEDASN GRAD S ZEMLJO I DOSTA PRIMITIVČINO S TOBOM SE NE MOŽE KA O MUŠKI RAZGOVARATI,SVE ŠTA SU SRBI ČINILI JE OK A SVE ŠTA SU HRVATI BOSANCI,ALBANCI JE ZLOČIN, ZAR NE??ZATO I ŽIVIŠ U TAKO BOGATOJ DRŽAVI GDE SVE FUKCIONOŠE.A JA SAM FAŠISTA JER TE UPOZORAVAM DA NIJE SVE ŠTA SZ SRBI RADILI OK, BAŠ SUPROTNO OSRAMOTILI STE SRBSKI NAROD NA ISTI NAČIN, KAO HRVATI U 2. SV. RATU.

          • Slovenci fašisti says:

           Fašisto, ustaše su klale u Jasenovcu, na Pagu, u Glinskoj crkvi....eto 3 mesta. Ajde ti meni reci samo jedno mesto gde je Arkan klao? Ja sam svoje branio da ustaše ne spale i ne zakolju, a pre toga nisam nikoga dirao ni ubijao. Po Vukovaru su ubijali Srbe i klali gde god su stigli. TRebali su Srbi da poubijaju sve ustaše i naciste po Vukovaru, ali nisu jer su ostali mnogi živi. Fašizam dokazuješ jer upoređuješ Srbe i ustaše iz 2 svetskog rata, ajde onda uporedi i reci koliko su Srbi ubili, a koliko ustaše. Ti si fašista jer mrziš jedan narod, a to su Srbi, ti bi nas Srbe istrebio, poubijao i zaklao. To si i rekao! Fašisto pozdravi mamu Srpskinju i tatu Slovenca fašistu

          • Istina booli says:

           Filipe zadnji put, ja nikoga ne bi ubio, to je tvoj način razmišljanja, JA TE SAMO ŽALIM ZBOG TAKVOG RAZMIŠLJANJA.Dosta rasprave sa bolesnikom, kao šta si ti, IDI I MRZI hRVATE, bOŠNJAKE I kOSOVARE I CJELI SVIJET I UŽIVAJ U TOME.JA TAKVE ČETNIKE, USTAŠE, I OSTALE FAŠISTE UPOZORAVAM, DA PRVO POČITE ISPRED SVOJE KAPIJE I TEK ONDA PRSTOM POKAZUJU, NA DRUGE,Mrzi i uživaj u tome Filipe imam pametnija posla.........Z bogom gubitniče ali ne maš ti pojma šta je vjera ...

          • Slovenci fašisti says:

           Ti si taj koji je prodao veru za večeru! Opet te pitam, reci mi gde je klao Arkan? Ja nikoga ne mrzim niti sam napao bilo koga. Mene su napali i isterali iz moje kuće, ubili mi brata i njegovu ženu na kućnom pragu, strica su mi ubili u dvorištu kuće. Srbija nije u Hagu optužena da je napala bilo koju zemlju. Hrvatska je u Hagu osuđena za napad na BiH, samo Hrvatska. Eto ti dokaza da Srbija nije nikoga napala. Ti si fašista, jer pored svih dokaza i argumenata, i dalje mrziš samo Srbe.

          • Istina booli says:

           Prodao veru za večaru??????Stvarno te žalim, ti si bolestan i patetiča lik.Ti si rezultat srbske politike, koja za razliku od Čehoslovačke, čak SSSr-a nije mogla da ne nahuška srbe u bivšim republikam, da se pokuša pomoču JNA uzeti više od pola bivše države.I ti si jedam od onih, koji plačaju cenu zato.Moji rođaci, koji si bili mobilisovani si isto žrtve velikosrbske politike.Možes ti do sutra po svome ali ti stvarno trebaš lekara, jer če te mržnja dokrajčiti.Da hrvatka je glavni agresor u ratovima u 90-im. Možeš u to verovati ali svet zna istinu, šta su srbi činili od Vukovara do Kosova.Potraži pomoč i znam da istina booli ali....

          • Slovenci fašisti says:

           Dobro si rekao svet zna istinu i zato je samo Hrvatska na prostoru bivše SFRJ osuđena za napad na drugu zemlju. Ti si jedan neinformisani fašista. Ti si produkt zaglupljivanja CNN-a, HRT-a, DW-a, Levijevih dokumentaraca...itd. Ti si fah idiot, fašista, koji za sve krivi Srbe. Srbija nije osvojila niti metar tudje zemlje, branila je Srbe u Hrvatskoj koji su tu živeli vekovima, a ti to nisi znao. Jedino je Srbija posle rata još dugo se zvala Jugoslavija, toliko koliko smo hteli veliku Srbiju. Žalim te jer si ti fašista, druga generacija u tvojoj porodici. Nadam se da ćeš bar pred smrt doći sebi. Ja nikoga ne mrzim, da sam mrzeo, napao bi Hrvate, a ne bih branio svoju dedovinu i na kraju morao da pobegnem od fašista ustaša i takvih kao što si ti. Žao mi je što JNA nije sravniila Sloveniju sa zemljom već su bili blagi prema vama. Trebali su da vas proteraju u Austriju jer ste bez prava da ubijate decu po Sloveniji. Marš fašisto, pozdravi mamu Srpskinju

          • Istina booli says:

           Ne moraš stalno pokazivati koja stoka si.Ja te samo žaLim s gnušenjem, a ti da bi jna sravnala Sloveniju.Pa drugo nisam ni očekivao od kreature bez obraza i časti.E neče moči Srbine, kako god nam šalješ lepe želje, koje govore više o tebi, NEGO BILO KOJA REČ KOJU SI NAPISAO.BOG TI GRIJEHE OPROSTIO I SPASIO TVOJU JADNU DUŠU.E VIDIŠ TO JE MOJA ŽELJA ZA TEBE, A NE DA BI NEKO TVOJU DRŽAVU SRAVNAO S ZEMLJOM.fUUUUJ

   • Cetnik says:

    Iver ne pada daleko od klade.Od ustase ustasa

 3. milorad says:

  suludo, doćiće im ovo ludilo glave u zagrebu, nije uopšte zdravo preterivati sa tolikom nepotrebnom mržnjom, ali oni ne znaju NIŠTA DRUGO, u tome je problem.

 4. Monster haubica says:

  Aaaa kako bi se to Luka trebao izjašnjavati? Kao jugoslaven?..,a pasalo bi vam da kaže kako se osjeća srbinom.., zar ne? ,.., al neče da može. Luka je dijete iz mješanog braka , majka srbijanka i Otac Hrvat i baš zato takovi ljudi imaju najprirodnije pravo da se izjasne kako žele izaberu svoju pripadnost narodu i kakvim se osječaju po nacionalnosti. ...,iiiii, tu je kraj priće.., nema više, ma koliko vi cviljeli od bijesa zavisti i muke što nitko na ovoj napačenoj planeti ne želi biti srbin i što je taj naziv sinonim za sramotu U Europi i šire.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Proglas za svekolike hrvate - otvorena je područna ordinacija dr.Janeza Drkara koja pomaže oko svih psiholoških stanja, posebno u svezi glede odlaska u njemaćku i povezanih nuspojava kao što je galopirajući PTSP, u narodu poznat kao "strah od Srba" ili "bolest junaka domovinskog rata" :-))) Javite se dr.Drkaru za termin te zakažite prvi besplatan pregled općeg duševnog stanja uz korištenje metoda lečenja ne samo dr.drkara od kojih je najzastupljenija metoda serijskih masturbativnih tehnika lečenja i opuštanja živčanih sustava, nego i metode dr.Šešelja koje su posbno polućile uspjeha kod vojvođanskih hrvata te svetski priznate i omiljene metode dr.Mladića od kojih je najomiljenija tehnika kod hrvata upravo preplivavanje ledene save slobodnim stilom :-)))

  • Nebeska Srbija says:

   Od nas se bar Hitler nije zgrazavao,nego od vas..DECOUBICE!

  • Turbohrvat u Švabiji says:

   Izjasnivši se kao hrvat izjasnio se i kao zaostali Kromanjonac, narod kopača po kontejnerima, pripadnik najsiromašnije članice EU/NATO pakta što je sramota za njega i njegovu familiju !

 5. istinabooli says:

  Ko o cemu Srbi o Hrvatima. OPtereceni ste a plata vam 3 evra nije ni cudo. Umjesto da radite da vam bude bolje vi sanjate Hrvate

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Nikada ne možemo dovoljno da se načudimo da ste u EU i NATO a da ste najsiromašniji i pola vas kopa po kontejnerima. Jel ti i dalje 50 lipa boca? :-)))

   • spira says:

    u Nemačkoj boca je 25 centi ili ti 175 lipa

    • živoder iz Oseka i Ovčare says:

     čuo sam da hrvati masovno odlaze u nemačku i da su izbacili čak i cigane u tom "biznisu" :-)))

     • Istina booli says:

      SELJO JA ZNAM , DA je tebi lako pričati, pošto si iz tako bogate zemlje,dobar vis zar ne živodereŠŠNasmij se malo fašisto

     • Mate says:

      Je,je odlaze, kod mene je već polovisa otišla za Njemačku kupit boce, naročito sada kada sve kod nas vrvi od švaba i austrijanaca. Zaluta i poneki Srbin, ali to ti je sve mizerno, nema se love za partijanje, spava sa u autu.Mogao bi i ti živoder da svratiš na more,bio bi dobar za deranje jaja od brava.

   • Mate says:

    Pa kada si ti tako bogat reci mi gde ćeš na more ovog leta?

 6. Cetnik says:

  Dajte vise prestanite postavljati slike ove ruzne spodobe i prestanite pisati o ovom krvatskom gremlinu! Zgadi mi kafu koju pijem kad ga vidim!

  • Velika Metla says:

   Četnik,poružneo je od vatikanizma! Odreći se Boga i Istine,a prihvatiti sotonizma i papige kao "boga" u "svetoj Hoklici",ne može proći bez fizičkih lomova! Spoljašnji izgled pokazuje unutrašnje stanje duše! Ovako ružan.......,neka im ga tamo,i nemoj da ga prebacuju preko tarabe nama ovamo uopšte!

   • Dr.Drkar says:

    Ljuti su hrvatijanci jer ih lepe hrvatice napuštaju i odlaze u Srbiju da se udaju za Srbe, evo i pre par dana one 3 gospođe koje kritikuju ustašku zaostalost. Nije ni čudo da beže od njih kad su ružni ko papa i glupi ko kromanjonac.

    • Mate says:

     Možeš misliti koliko mimaju pameti kada traže udavača u Srbiji.Usreći će se sa Srbima!

    • Mate says:

     Možeš misliti koliko mimaju pameti kada traže udavača u Srbiji.Usreći će se sa Srbima!

   • Istina booli says:

    Amin i neka ti bog mržnju i grijehe oprosti ali znam da nemaš pojma šta vjera...ipak si .....

    • Slovenci fašisti says:

     Slovenac fašista priča o veri...deo fašističkog naroda koji je pucao mladićima u leđa i koji je ubijao srpsku decu pričao veri. Vi ste decoubice....pozdravi mamu srpkinju

     • Istina booli says:

      Da u Slovenije je bilo 50-tak na žalost mrtvih.To je srbima bio prosek po danu i nije TE sramota prstom pokazivati na Sloveniju,ALI TI SI SRBSKI NACI,BEZ SRAMA I OBRAZA fILIPE

    • Dr.Drkar says:

     Hrvati, samo nemojte da sebe mrzite što ste postali svetski lideri u kopanju po kontejnerima, uspeh je rome ostaviti iza sebe :-)))

 7. deda mraz says:

  Meni uopste nje jasno zasto je toliko bitno sta ovaj kerempuh ruzni misli i sto je glavni fol JNA mu ubila djeda a on mrzi Srbe,a ta ista JNA i Milosevic su im dali drzavu i amnestiju za genocid nad Srbima u WO2 i priznali tu nakaradnu fasisticku tvorevinu medjutim ustase i komunisti su 1927 god. napravili pakt protiv Srba i Srbi su im jos uvek najveci neprijatelji a samo da podsetim u to vreme najveci Srbi su bili Vuk Draskovic i Milo Djukanovic a gde su sad i sta sad ti isti Srbima rade i pametnom coveku je odmah sve jasno.

  • Velika Metla says:

   Deda mraz,(ne)vaspitavani od vatikana da je napad najbolja odbrana! Po onom sistemu "drž te lopova"! Stara dobra taktika,za nove bbudale naravno!

 8. Pera pekar says:

  Veći katolik od pape!!!! Sva djeca iz mjesta nih brakova zauzimaju takav stav. Večito moraju da dokazuju da su dobri katolici, HRVATI!

 9. deda mraz says:

  ma sta ovde nije jasno je li ovaj kerempuh klempavi ruzan ili nije ni rodjena majka ga ne moze voleti,a povijest je jasna i to je zapisano na kongresu bezboznika komunista u Drezdenu da su im Srbi najveci neprijatelji i da sklapaju savez sa ustasama protiv Srba, a Milo i Vuk su mnogo zlodjela ucinili u ime Srba iako nisu Srbi i docekuju se sa velikim pocastima u evropi i hrvatskoj a nama se pripisuje sve sto je komunisticki sljam radio da bi hrvate oslobodio odgovornosti za WO2 i nama nametnuli osecaj odgovornosti tako da fasisticki sljam u hrvatskoj moze da divlja.

 10. mister x says:

  ovaj debil,sto se krije iza peudonima istina boli laze,hrvati tvrde da imaju 16.300 mrtvih u ratu na teritoriji rsk i hrvatske(tu ne racunaju placenike hrvatsku emigraciju,kurde,evropske fasiste, njih oko 5000 hiljada),ne racunaju ni gubitke u napadu na bih(jedina su zemlja osudjena za napad na jednu medjunarodno priznatu zemlju u ratovima 90-tih),a oni samo u mostaru iznose 1200 ustaskih bandita,te oko 600 u napadima na nevesinje,priblizan broj u napadu na kupres i sl.

  • Istina booli says:

   Pozdrav četniče, pomoz bog.Tebi stvarni treba pomoš,ppošto si tako dobro onavešten iz četničkog zabavnika,hahahahahahaahh

  • Mate says:

   Zaboravio si navesti i par hiljada Srba i par hiljada muslimana.Samo da mi je znati di si jadne Kurde pronašao u redovima HV-a?Dobrovoljaca u HV je bilo, i to ne bilo kakvih, već stručnjaka za ratovanje, za razliku od vaših opančara koje ste poslali u Donjeck da sramote Ruse.Poslali ste čelave, krezube pijanice u četničkim zamazanim odelima, kojih bi se i Kalabić posramio.Samo ti zbrajaj nepostojeće mrtvace u redovima HV-a, ali upamti da će vam balije doći glave u BiH.I na kraju, kratki podsetnik,Hrvatska je odigrala finalnu utakmicu u Moskvii osvojila drugo mesto.

   • Hrvati nacisti says:

    Hrvatska je u finalu dobila ono što joj je Francuska dala, ništa ona nije osvojila :) I dalje ste jedini narod koji je imao logore za decu

    • Mate says:

     Nebom lete šišmiši i vrane al je soko za njih previsoko!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *