MONSTRUOZNO: Najteži slučaj incesta – 40 odraslih i dece razmnožavalo se i živelo u kultu

MONSTRUOZNO: Najteži slučaj incesta – 40 odraslih i dece razmnožavalo se i živelo u kultu

11 децембра 2013

australija (3)Mračna, uznemiravajuća tajna otkrivena je u slikovitoj australijskoj dolini jugozapadno od Sidneja, u kojoj su prljava deca rođena iz incestualnih veza živela sa urođenim deformitetima u svojevrsnom “kultu” sačinjenom od 40 odraslih i dece. Nedavno je otkrivena izolovana zajednica u kojoj su pronađena deca nesposobna za razumljiv govor, sa fizičkim manama, rođena od strane roditelja koji su bili u bliskom srodstvu.

Jedan petnaestogodišnji dečak bolovao je od teškog oblika psorijaze, mokrio u krevet i bio na mentalnom nivou petogodišnjeg deteta, dok je drugi imao problema sa vidom i sluhom. Devetogodišnja devojčica, gluva i nepismena, koja je zamuckivala dok priča nije umela da se okupa i obriše peškirom, niti da očetka kosu ili opere zube, a nije znala ni da koristi toalet papir jer ga nikada ranije nije videla. Uglavnom su svi bili neuhranjeni.

Braća i sestre, ujaci i ujne, tetke i stričevi održavali su seksualne odnose kroz četiri generacije unazad i odgajali decu u siromašnim, nehigijenskim uslovima za život. Kada su otkriveni u kampu tridesetak kilometara udaljenom od najbližeg naselja, primećeno je da nemaju tuševe ni kanalizaciju, na jednom od dečijih kreveta pronađen je kengur, dok je u frižideru stajalo istrulilo povrće. Šporet i kuhinjsko posuđe prekrivali su debeli slojevi prljavštine. “Porodica” je živela u napuštenim prikolicama, šatorima i šupama.

Zaprepašćujuće otkriće objavljeno je u današnjem sidnejskom Dejli telegrafu, nakon što je sud za decu Nju Sout Velsa dozvolio da se priča objavi u javnosti, što je redak slučaj u ovakvim otkrićima.

Ime skrivene doline ostaće nepoznato, a porodici je dat pseudonim Kolt, da bi zaštitili identitet dece. Detalji uniženih života odraslih i dece objavljeni su jer je sud smatrao svojom dužnošću da nacija sazna za najteži oblik incesta za koji se ikada čulo.

Ova neprirodna porodica selila se često, iz Južne Australije u Viktoriju, zapadnu Australiju pa nazad preko celog kontinenta do plodne doline u blizini Sidneja.

Razvratni život polsednje generacije srodnika nikada ne bi bio otkriven da stanovnici najbližeg grada nisu primetili decu koja žive u brdima, a ne pohađaju školu. Lokalni meštanin izjavio je da je povremeno viđao ženu sa desetoro dece kako izlazi iz kola, odlazi u prodavnicu, a po obavljenoj kupovini odlazi negde automobilom. “Nikada nisu izgledali čisto” – dodao je on, objašnjavajući da na mestu na kom su živeli nije bilo ni vode ni struje.

“Nikada neću zaboraviti ono što sam videla tamo” – rekla je jedna policajka, koja u tom momentu još nije ni slutila da su svi članovi kulta potomci predaka koji su bili rođeni brat i sestra. Kroz generacije, porodica je rasla, deca su upražnjavala seks međusobno čim bi postala dovoljno stara za to – u ovom slučaju starosna granica iznosila je devet godina! Priznali su i da su često, u grupi, gledali jedni druge dok vode ljubav. Takođe, otkrili su socijalnim radnicima da su tri četrnaestogodišnja brata vezali svoju osmogodišnju sestru i trinaestogodišnju rođaku nage za drvo.

Jedino jedna petogodišnja devojčica nije imala roditelje koji su u krvnom srodstvu.

Prošlog leta policija je odvela 12-oro dece iz doline, od kojih su neka odvedena u hraniteljske porodice, dok se druga nalaze na terapijama za izopačeno seksualno ponašanje i otklanjanje psihičkih trauma.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u