МОНСТРУОЗНО! Русија открила нове детаље о америчким биолабораторијама – Децу на истоку Украјине тровали туберкулозом!

МОНСТРУОЗНО! Русија открила нове детаље о америчким биолабораторијама – Децу на истоку Украјине тровали туберкулозом!

15 маја 2022

Западни стручњаци у Луганској Народној Републици давали малолетницима лажне новчанице ‘напрскане’ туберкулозом. У питању је био високозаразан сој који је отпоран на лекове, тврди руско министарство одбране.

Западни стручњаци који су радили у америчким биолабораторијама у Украјини експериментисали су чак и на деци, открило је руско министарство одбране. Документа из тих лабораторија, до којих је руска војска дошла, показују да су истраживачи у Луганској Народној Републици (ЛНР) намерно тровали децу високозаразним сојем туберкулозе, дајући им лажне новчанице ‘напрскане’ тим опасним патогеном.Вештачки направљено

Генерал Игор Kирилов, шеф одсека за заштиту од радијације, хемијског и биолошког оружја при руском министарству одбране, изјавио је да је режим у Kијеву одобрио експерименте са туберкулозом 2020. године, и то на становницима Славјаносербске области.

– Леци израђени у облику новчаница инфицирани су узрочником туберкулозе и дистрибуирани малолетницима у селу Степовое. Организатори овог монструозног кривичног дела играли су на карту тога што деца стављају свашта у уста и често не перу руке пре јела, па лакше могу да се заразе – рекао је Kирилов.

Он је додао да су резултати руских бактериолошких истраживања потврдили да је патоген нађен на лажним новчаницама много отпорнији на лекове против туберкулозе. То значи да је болест изазвана таквим сојем много тежа и скупља за лечење.

– Санитарна и епидемиолошка станица у Луганску је, након што су се појавили чудни случајеви туберкулозе код деце, утврдила да зараза потиче од лажних новчаница и да су оне највероватније инфициране вештачки. До тог закључка су дошли јер су на новчаницама нашли екстремно опасан сој бактерије у концентрацији која без грешке изазива инфекцију и развој процеса туберкулозе – казао је Kирилов.

Према његовим речима, диспанзер за туберкулозу Луганске Народне Републике, такође је приметио знаке „намерног инфицирања лажних новчаница екстремно заразним вештачки направљеним биоматеријалом“.

Руски официр објаснио је да су експерименте радили страни стручњаци који су у Украјину дошли преко трећих земаља како би сакрили америчку улогу у свему овоме. Сви они су на брзину евакуисани из земље почетком ове године, мало пре него што је руска специјална војна операција почела.

– У јануару 2022. страни држављани који су изводили експерименте у биолабораторијама хитно су евакуисани. Опрема и лекови које су користили, однесени су у западне украјинске регионе – казао је Kирилов.

Биолошко оружје Руска војска је, иначе, након што је ушла у Украјину, од запослених у тамошњим лабораторијама добила документа о страховитим експериментима. Досад је утврђено да су САД основале најмање 33 биолабораторије на територији Украјине, у којима су страни стручњаци радили на производњи биолошког оружја.

Рађени су опасни експерименти са вирусима и бактеријама, међу којима су, осим туберкулозе, између осталог, и куга, антракс, колера, па и коронавирус. Истраживања су рађена и на птицама, које су коришћене као преносиоци патогена, али и на ментално оболелим људима у психијатријским болницама у Харковској области.

Амерички званичници су након руског открића признали постојање „установа за биолошка истраживања“ у Украјини, али су рекли да је Вашингтон „само пружао помоћ у раду који није укључивао развој биолошког оружја“.

Шеф руског истражног комитета, Александар Бастрикин, изјавио је да су САД од 2005. до 2022. дале најмање 224 милиона долара на биолошка истраживања у Украјини.

– Идентификовали смо више Американаца укључених војно-биолошка истраживања у Украјини, укључујући запослене у Пентагону, као и у компанијама повезаних са војском САД – казао је Бастрикин.

(Informer)

KOMENTARI12 коментара

 1. Duca says:

  A sa tim malo je reći nacistima, ratuju danas Hrvati u Ukrajini.

  • Velika Metla, says:

   Дуца, шта је ту чудно ? Па " ђе " ће нацисти него са нацистима ? То мени није никакво ни изненађење , а ни вест.Мене би изненадило да је супротно томе. Мада, то ме јуне неће муне знам.

   • bilje says:

    DOVOLJNO VIDETI tetovaze,brnjice,nokte,nazalost zarazili i decu u Srbiji

    • bilje says:

     zadruga,ispiranje mozga,koji jos kursljajzt,farma-izacija,vestacke nokti,naduvane guzi..isse,kako,veljiki brat,svi leze ...to je moderan SERBIAJ☺☺☺

 2. milorad5 says:

  Vrlo je moguće,sam broj laboratorija je zapanjujući.Kao da je ukrajina negde u srcu amazona pa istražuju neke nove nepoznate vrste virusa i mikroorganizama(a Tamo ih NEMA uopšte,mislim u amazonu).Očigledno je u pitanju PROIZVODNJA bioloških oružja.Mislim da je cela ova panika oko kovida bila eksperiment načina i puteva širenja vazdušnoprenosivog virusa na planetarnom nivou,u koji je svesno ili nevesno umešana i SZO.KAKO i GDE ispustiti viruse u populaciju da bi se postigao optimalni efekat širenja po nekoj teritoriji PRE nego što se uvede karantin,i KAKO smanjiti efikasnost karantina.Izboji epidemije su bili prosto rečeno NEOBIČNI,čas ga ima čas ga nema i često se dešavalo TAČKASTO pojavljivanje virusa na sasvim nepovezanim lokacijama umesto širenja u koncentričnim krugovima oko primarne zone infekcije.Zatim ,očigledno je da virus kovid ima direktne veze sa OSUNČANOŠĆU,i sa god.dobima,znači da je prisutan na materjalima oko nas i aktivan izgleda duže vreme,zato kinezi peru gradove.Čak i da rusi lažu i pumpaju propagandu,čak i tada,sam broj laboratorija i broj osoblja umešanog u to je SUMNJIV pogotovo u državi kao što je ukrajina,koja NIJE zanimljiva kao rezervoar nekih opasnih vrsta patogena niša više nego nemačka (mogli su i u nemačkoj da naprave 30 labratorija za "istraživanja na terenu" isti bi im uslovi bili naučno gledano)ali JESTE jedna od najviše korumpiranih i nestabilnih država na svetu,gde leva ruka vlade ne zna šta joj radi desna ruka a to je idealna situacija za mafiju,i SVE rste mutnih poslova i eksperimenta,i to treba uzeti u obzir kada se razmišlja o PRAVIM CILJEVIMA ovih "benevolentnih istraživanja" koja su vodila vlade USA i ukrajine,a sve zato što nas "vole" i "žele sigurnost od epidemija na svetskom nivou".TA AJTE MOLIM VAS:)

 3. Pakao Azovstala says:

  Ćifutarija i vatikanerija, isusovačko-jehovska kamarila (nažalost i mi dok smo hrišćsni u istoj smo ideološkoj ekipi po ćifutskim "bogovima" i biblijskim propisima za mind control ) oduvek su trovali. Ljudi, ja pričam već 10 godina, NIKAKVOM TEHNOLOGIJOM ONI NE VLADAJU, nemojte da vas plaše svojim lažnim medijskim pričama o svojim tehnološkim probojima u svemir, nano...sve LAŽ !!! Oni samo mogu da truju, to su trovali oduvek. To sve treba utabati u zemlju a Bibliju,Kur'an i sva ta abramska religiozna sranya utemeljene na žrtvovanju, krvi i grehu, SPALITI.

  • persida says:

   Hvala bogu da neko barem razume kako nas manipulisu abrahamske religije. Zaboravio si samo da pomenes judaizam, ne znam da li slucajno???

   • Neumjereno optimista IQ 40 says:

    Slučajno. To je ćifutizam, ćifutarijs,jehovizam,ješuizam-fašizam.

 4. da da says:

  Uhvatite domaće zveri ukrope koji su radili sa tim američkim zverima i imena će biti dostupna,a onda na njima isprobati uranijum 235 u povećoj dozi,da se zakašlje odmah pri dodiru.

 5. Milutin says:

  Treba samo pratiti Holivud i video igrice. I postaviti sebi pitanje: Odakle im ideja o Zombijima? Razumem i vampire i vukodlake. Oni imaju kao osnovu literalna dela i narodno verovanje. Pa i postapokaliptične nakaze izazvane radijacijom. Živimo u dobu nuklearne energije. Ali zombiji? Uvek uzrokovani biološkim oružjem koje ubijaju oni preostali (koji su to i izazvali). To je priprema naroda za takav scenario gde se uništavaju svi drugi a da ostane očuvana infrastruktura. "Ludnica je kamda otključana ostala. Proverite molim vas" - da citiram velikog Balaševića.

 6. Kulak says:

  Da, to su Ameri. To je njihov plan.

 7. dr maric says:

  Tuberkuloza se ne prenosi sa predmeta (novčanica), nego sa čoveka na čoveka KAPLJIČNIM putem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u