МОНСТРУОЗНО! Русија открила нове детаље о америчким биолабораторијама – Децу на истоку Украјине тровали туберкулозом!

MONSTRUOZNO! Rusija otkrila nove detalje o američkim biolaboratorijama – Decu na istoku Ukrajine trovali tuberkulozom!

15 maja 2022

Zapadni stručnjaci u Luganskoj Narodnoj Republici davali maloletnicima lažne novčanice ‘naprskane’ tuberkulozom. U pitanju je bio visokozarazan soj koji je otporan na lekove, tvrdi rusko ministarstvo odbrane.

Zapadni stručnjaci koji su radili u američkim biolaboratorijama u Ukrajini eksperimentisali su čak i na deci, otkrilo je rusko ministarstvo odbrane. Dokumenta iz tih laboratorija, do kojih je ruska vojska došla, pokazuju da su istraživači u Luganskoj Narodnoj Republici (LNR) namerno trovali decu visokozaraznim sojem tuberkuloze, dajući im lažne novčanice ‘naprskane’ tim opasnim patogenom.Veštački napravljeno

General Igor Kirilov, šef odseka za zaštitu od radijacije, hemijskog i biološkog oružja pri ruskom ministarstvu odbrane, izjavio je da je režim u Kijevu odobrio eksperimente sa tuberkulozom 2020. godine, i to na stanovnicima Slavjanoserbske oblasti.

– Leci izrađeni u obliku novčanica inficirani su uzročnikom tuberkuloze i distribuirani maloletnicima u selu Stepovoe. Organizatori ovog monstruoznog krivičnog dela igrali su na kartu toga što deca stavljaju svašta u usta i često ne peru ruke pre jela, pa lakše mogu da se zaraze – rekao je Kirilov.

On je dodao da su rezultati ruskih bakterioloških istraživanja potvrdili da je patogen nađen na lažnim novčanicama mnogo otporniji na lekove protiv tuberkuloze. To znači da je bolest izazvana takvim sojem mnogo teža i skuplja za lečenje.

– Sanitarna i epidemiološka stanica u Lugansku je, nakon što su se pojavili čudni slučajevi tuberkuloze kod dece, utvrdila da zaraza potiče od lažnih novčanica i da su one najverovatnije inficirane veštački. Do tog zaključka su došli jer su na novčanicama našli ekstremno opasan soj bakterije u koncentraciji koja bez greške izaziva infekciju i razvoj procesa tuberkuloze – kazao je Kirilov.

Prema njegovim rečima, dispanzer za tuberkulozu Luganske Narodne Republike, takođe je primetio znake „namernog inficiranja lažnih novčanica ekstremno zaraznim veštački napravljenim biomaterijalom“.

Ruski oficir objasnio je da su eksperimente radili strani stručnjaci koji su u Ukrajinu došli preko trećih zemalja kako bi sakrili američku ulogu u svemu ovome. Svi oni su na brzinu evakuisani iz zemlje početkom ove godine, malo pre nego što je ruska specijalna vojna operacija počela.

– U januaru 2022. strani državljani koji su izvodili eksperimente u biolaboratorijama hitno su evakuisani. Oprema i lekovi koje su koristili, odneseni su u zapadne ukrajinske regione – kazao je Kirilov.

Biološko oružje Ruska vojska je, inače, nakon što je ušla u Ukrajinu, od zaposlenih u tamošnjim laboratorijama dobila dokumenta o strahovitim eksperimentima. Dosad je utvrđeno da su SAD osnovale najmanje 33 biolaboratorije na teritoriji Ukrajine, u kojima su strani stručnjaci radili na proizvodnji biološkog oružja.

Rađeni su opasni eksperimenti sa virusima i bakterijama, među kojima su, osim tuberkuloze, između ostalog, i kuga, antraks, kolera, pa i koronavirus. Istraživanja su rađena i na pticama, koje su korišćene kao prenosioci patogena, ali i na mentalno obolelim ljudima u psihijatrijskim bolnicama u Harkovskoj oblasti.

Američki zvaničnici su nakon ruskog otkrića priznali postojanje „ustanova za biološka istraživanja“ u Ukrajini, ali su rekli da je Vašington „samo pružao pomoć u radu koji nije uključivao razvoj biološkog oružja“.

Šef ruskog istražnog komiteta, Aleksandar Bastrikin, izjavio je da su SAD od 2005. do 2022. dale najmanje 224 miliona dolara na biološka istraživanja u Ukrajini.

– Identifikovali smo više Amerikanaca uključenih vojno-biološka istraživanja u Ukrajini, uključujući zaposlene u Pentagonu, kao i u kompanijama povezanih sa vojskom SAD – kazao je Bastrikin.

(Informer)

KOMENTARI12 komentara

 1. Duca says:

  A sa tim malo je reći nacistima, ratuju danas Hrvati u Ukrajini.

  • Velika Metla, says:

   Duca, šta je tu čudno ? Pa " đe " će nacisti nego sa nacistima ? To meni nije nikakvo ni iznenađenje , a ni vest.Mene bi iznenadilo da je suprotno tome. Mada, to me june neće mune znam.

   • bilje says:

    DOVOLJNO VIDETI tetovaze,brnjice,nokte,nazalost zarazili i decu u Srbiji

    • bilje says:

     zadruga,ispiranje mozga,koji jos kursljajzt,farma-izacija,vestacke nokti,naduvane guzi..isse,kako,veljiki brat,svi leze ...to je moderan SERBIAJ☺☺☺

 2. milorad5 says:

  Vrlo je moguće,sam broj laboratorija je zapanjujući.Kao da je ukrajina negde u srcu amazona pa istražuju neke nove nepoznate vrste virusa i mikroorganizama(a Tamo ih NEMA uopšte,mislim u amazonu).Očigledno je u pitanju PROIZVODNJA bioloških oružja.Mislim da je cela ova panika oko kovida bila eksperiment načina i puteva širenja vazdušnoprenosivog virusa na planetarnom nivou,u koji je svesno ili nevesno umešana i SZO.KAKO i GDE ispustiti viruse u populaciju da bi se postigao optimalni efekat širenja po nekoj teritoriji PRE nego što se uvede karantin,i KAKO smanjiti efikasnost karantina.Izboji epidemije su bili prosto rečeno NEOBIČNI,čas ga ima čas ga nema i često se dešavalo TAČKASTO pojavljivanje virusa na sasvim nepovezanim lokacijama umesto širenja u koncentričnim krugovima oko primarne zone infekcije.Zatim ,očigledno je da virus kovid ima direktne veze sa OSUNČANOŠĆU,i sa god.dobima,znači da je prisutan na materjalima oko nas i aktivan izgleda duže vreme,zato kinezi peru gradove.Čak i da rusi lažu i pumpaju propagandu,čak i tada,sam broj laboratorija i broj osoblja umešanog u to je SUMNJIV pogotovo u državi kao što je ukrajina,koja NIJE zanimljiva kao rezervoar nekih opasnih vrsta patogena niša više nego nemačka (mogli su i u nemačkoj da naprave 30 labratorija za "istraživanja na terenu" isti bi im uslovi bili naučno gledano)ali JESTE jedna od najviše korumpiranih i nestabilnih država na svetu,gde leva ruka vlade ne zna šta joj radi desna ruka a to je idealna situacija za mafiju,i SVE rste mutnih poslova i eksperimenta,i to treba uzeti u obzir kada se razmišlja o PRAVIM CILJEVIMA ovih "benevolentnih istraživanja" koja su vodila vlade USA i ukrajine,a sve zato što nas "vole" i "žele sigurnost od epidemija na svetskom nivou".TA AJTE MOLIM VAS:)

 3. Pakao Azovstala says:

  Ćifutarija i vatikanerija, isusovačko-jehovska kamarila (nažalost i mi dok smo hrišćsni u istoj smo ideološkoj ekipi po ćifutskim "bogovima" i biblijskim propisima za mind control ) oduvek su trovali. Ljudi, ja pričam već 10 godina, NIKAKVOM TEHNOLOGIJOM ONI NE VLADAJU, nemojte da vas plaše svojim lažnim medijskim pričama o svojim tehnološkim probojima u svemir, nano...sve LAŽ !!! Oni samo mogu da truju, to su trovali oduvek. To sve treba utabati u zemlju a Bibliju,Kur'an i sva ta abramska religiozna sranya utemeljene na žrtvovanju, krvi i grehu, SPALITI.

  • persida says:

   Hvala bogu da neko barem razume kako nas manipulisu abrahamske religije. Zaboravio si samo da pomenes judaizam, ne znam da li slucajno???

   • Neumjereno optimista IQ 40 says:

    Slučajno. To je ćifutizam, ćifutarijs,jehovizam,ješuizam-fašizam.

 4. da da says:

  Uhvatite domaće zveri ukrope koji su radili sa tim američkim zverima i imena će biti dostupna,a onda na njima isprobati uranijum 235 u povećoj dozi,da se zakašlje odmah pri dodiru.

 5. Milutin says:

  Treba samo pratiti Holivud i video igrice. I postaviti sebi pitanje: Odakle im ideja o Zombijima? Razumem i vampire i vukodlake. Oni imaju kao osnovu literalna dela i narodno verovanje. Pa i postapokaliptične nakaze izazvane radijacijom. Živimo u dobu nuklearne energije. Ali zombiji? Uvek uzrokovani biološkim oružjem koje ubijaju oni preostali (koji su to i izazvali). To je priprema naroda za takav scenario gde se uništavaju svi drugi a da ostane očuvana infrastruktura. "Ludnica je kamda otključana ostala. Proverite molim vas" - da citiram velikog Balaševića.

 6. Kulak says:

  Da, to su Ameri. To je njihov plan.

 7. dr maric says:

  Tuberkuloza se ne prenosi sa predmeta (novčanica), nego sa čoveka na čoveka KAPLJIČNIM putem!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *