МОСКВА ОШТРО УПОЗОРИЛА ЗАПАД: Ево шта ће се десити ако кренете на Русију

MOSKVA OŠTRO UPOZORILA ZAPAD: Evo šta će se desiti ako krenete na Rusiju

27 decembra 2018

Nuklearna odmazda u slučaju neočekivane agresije je zagarantovana, nijedan nuklearni napad neće ostati nekažnjen, upozorio je glavni inženjer Moskovskog instituta za termalni inženjering Jurij Solomonov.

Kako je precizirao Solomonov, Rusija na raspolaganju ima mnogo sredstava koja omogućavaju nuklearnu odmazdu, budući da jednim napadom nije moguće uništiti sve te mete istovremeno.Pored toga, on je istakao i da je Rusija po pitanju razvoja novog oružja za nuklearnu odmazdu ispred SAD za 10 do 15 godina. Međutim, kako je objasnio, to ne znači i da Amerikanci neće uspeti da urade istu stvar, već da je trenutna situacija takva.

Ruski stručnjak je precizirao da se radi pre svega o drugom udaru, odnosno o sposobnosti Rusije da na nuklearni napad odgovori snažnijom nuklearnom odmazdom nego što je to bio inicijalni napad.

Ta prednost zasniva se na vitalnosti ruskog naoružanja, ali i na mogućnosti da se očuvaju sredstva borbenog upravljanja i komunikacije u kritičnim situacijama neočekivane agresije.

„Sve to je stvorilo tu prednost“, istakao je Solomonov .

Inače, Jurij Solomonov je idejni tvorac raketa kao što su „Jars“, „Topolj“, „Bulava“ i „Pionir“.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. Deda Micko says:

  Cionisti zele da se prospe sto vise nejevrejske krvi. Imajte to u vidu pre pritiskanja dugmadi.

  • Slobodanka says:

   Naučili su Rusi da se mora voditi i pravi medijski rat. Zato im je baš sada pre eventualnog njihovog napada ovo rekao. Da upravo puštene informacije više zabole i tako utiču na svest - rekao im je istinu.

 2. milorad says:

  zabrinjavajuće je da svi parametri pokazuju da se koalicija odredjenih država , pre svega anglosaxonskog bloka sprema za rat sa rusijom i da sdmatraju da mogu da pobede u tom ratu čak i po cenu nuklearnog rata.rusija treba da promeni svoju nukelarnu doktrinu i da garantuje PRVI udar svakome ko pokuša makar i konvencionalni napad po teritoriji rusije.Sa nuklearnim oružjem konvencionalni rat je postao nemoguć i potrebno je to sada i uvesti u upotrebu.Rusija SUVERENA SUPERSILA i može sebi da uzme pravo da KAŽNJAVA PO NAHODJANJU ISTO KAO ŠTO I ZAPADNI KONGLOMERAT TO UZIMA SEBI KAO NJIHOVO BOGOMDANO PRAVO.ZATO JE BITNO DA SVAKA BUBAŠVABA U NJIHOVOM TABORU ZNA DA ĆE BEZ PARDONA, UPOZORENJA I MILOSTI BITI ZGAŽENA AKO POKUŠA DA GLUMI AGRESORA.MISLIM DA RUSIJA MORA SVAKAKO DA TO NAZNAČI USVOJOJ NUKLEARNOJ DOKTRINI,NIKO NEKAŽNJENO ZA RAČUN NEKOG DRUGOG NEĆE NAPADATI RUSKU DRŽAVU I NACIJU.KO SE DRZNE BIĆE UNIŠTEN PA NEKA GA SAVEZNICI BRANE , AKO SMEJU.

  • raikkonen says:

   rusija treba da dokompletira prenaoruzavanje svoje vojske novim obrascima nuk. oruzja i da udari prva bez predupredjenja..prvo na poljake i na patuljke u pribaltiku a u isto vreme i na belu kolibu , to jes kravaristan...cas ranije !!!!!!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *