МОСКВА ПОСЛАЛА ПИСМО АМЕРИЦИ: Овако се одговара лицемерима

MOSKVA POSLALA PISMO AMERICI: Ovako se odgovara licemerima

10 novembra 2018

Ministarstvo pravde Rusije poslalo je pismo sudu Južnog okruga Njujorka u vezi sa tužbom Demokratske partije za rusko mešanje u američke izbore.

Pismo koje je rusko ministarstvo poslalo u SAD sadrži 12 stranica teksta, koji je odgovor na tužbu američke Demokratske partije za navodno rusko mešanje u američke predsedničke izbore.Nacionalni komitet Demokratske partije je u aprilu podneo tužbu protiv ruske vlade, Glavnu upravu Generalštaba Rusije (GRU), preduzetnika oca i sina Agalarova, osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, a takođe i protiv izbornog štaba Donalda Trampa i zeta predsednika SAD Džerarda Kušnera. Tužba je zasnovana na hakerskim napadima 2015. i 2016. godine i navodnom udruženom poduhvatu sa ciljem nanošenja štete demokratama i podrške Trampovoj kandidaturi.

U pismu ruskog ministarstva pravde stoji da Rusija neće odustati od svog imuniteta koji joj garantuje međunarodno pravo, i da ne priznaje jurisdikciju Okružnog suda SAD i da zadržava za sebe prava strane suverene države.

Što se republikanaca tile, oni su više puta izjavljivali da su spremni da istraže pitanje o korupciji među demokratama za vreme predizborne lampanje. Oni podsećaju na skandal sa mejlovima Hilari Klinton, koji su, verovatno, najviše uticali na Trampovu pobedu na izborima.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Deda Micko says:

  Koga to uopste zanima, dajte nesto o gladnoj deci u Srbiji, o bolesnima koji nemaju novca da se lece. Zabole me za Ruse i Amerikance.

  • Velika Metla says:

   Deda,taman posla da o tome pišu! Pa zar da u koloniji naci-amerike zvana Stradija nije sve kao u raju na zemlji?

  • milorad says:

   deda za gladne i bolesne pitaj djindjića i njegove drugare, oni su nam to doneli.A treba gledati i amerikance oni su nam to SMISLILI.VRLO PRIJATELJSKI OD NJIH I JOŠ NEKIH.

   • rajko says:

    Za gladne i bolesne bih ja pre pitao Miloševića i radikale (tadašnje i sadašnje). Od tog doba kad je plata značila nešto svega par sati, a za penziju mogla da se kupi tek kutija šibica, kad su padale bombe ("neka bombawduju") sa osiromašenim uranijumom, kad se Srbija punila licima prognanim iz drugih republika i sa Kosmeta, osiromašenim i očajnim ljudima kojima ona nije imala šta da pruži, od tog doba blagostanja Srbija se još uvek nije oporavila. Ne znam kako smo uopšte preživeli to vreme. Bolje ti je da ne pominješ Djindjića. I da je hteo on za godinu i po nije mogao da počini onoliko štete i gadosti koliko secijalisti i vi radikali za nekoliko dugih i mučnih decenija vaše vladavine. Povraća mi se na vas i vašu politiku.

 2. rajko says:

  Kilari bi izgubila izbore čak i bez mejlova, bilo ko da joj je bio protivkandidat. Ona je toliko pomahnitala da bih je čak i ja ovako netalentovan za politiku pobedio malim prstom. Ona je mislila da je za pobedu dovoljno lajati na sve četiri strane sveta. Prevarila se. Američki birači traže više i bolje, a ona nije nudila bilo šta osim lajanja. Ni do danas nije izvukla pouku iz poraza. I dalje laje, laje, laje. Monotono i dosadno. Kome to treba?

 3. Budi Bog s nama says:

  Ma ne, Deda lepo kaže dajte o gladnima i kako se to preživljava kada nam banke vade oči i kredit iz praznih džepova. Država ti da, pa ti onda još više uzme, ajmo o tome. Nemojmo neprestano kriviti prethodnu vlast, pa Ivica Dačić je non - stop u tim prethodnim vlastima, zašto neko uopšte želi vlast a da nije samo za njega. Milošević je tako gledano bio čak i časna sestra jer je on dozvolio višestranačke izbore, dok ovaj AV dozvoljava samo SNS, i ako oćeš sendvič, sendvič, ko neće marš na konejner.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *