МОСKВА СKИНУЛА РУKАВИЦЕ, АМЕРИ ШТА САДА?!

MOSKVA SKINULA RUKAVICE, AMERI ŠTA SADA?!

4 avgusta 2021

Izjava komandanta američke mornarice u Evropi i Africi izuzetno je opasna i predstavlja pokušaj prebacivanja odgovornosti za izazivanje sukoba u Crnom moru, rekao je za RIA Novosti zamenik ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško.Ranije je admiral Robert Berk rekao da Rusija „provocira“ Sjedinjene Države da prve napadnu.

– Izuzetno opasna izjava. Sadrži neskrivenu pretnju upotrebe sile. Jasno je da se radi o pokušaju prebacivanja odgovornosti za moguću eskalaciju sa bolesne glave na zdravu – rekao je Gruško.

Prema njegovim rečima, tenzije u regionu se povećavaju zbog činjenice da SAD povećavaju svoje vojno prisustvo u neposrednoj blizini ruskih granica.

– Gde je Crno more, a gde su Sjedinjene Američke Države – upitao je on.

Obnavljanje profesionalnih vojnih kontakata između Rusije i zemalja NATO-a moglo bi smanjiti opasnost od vojnih incidenata, dodao je Gruško.

KOMENTARI10 komentara

 1. Strsljen says:

  Potopite kaubojebi tacka ...neka idu u svoja mora ...sta ce oni na pragu Rusije i jos zakuretaju. Booom....i dno.

 2. Djordje says:

  Imam osecaj da se Rusi boje anglosaxsonskih i zidovskih kopilad. Zar nismo dokazali cak i goloruki na tu kopilad iz nato-a a vi braco Rusi koji ste naoruzani najsavremenijem oruzjem pravite ustupke. Sve dok se povkacite oni ima da vas gaze i podcenjuju.

  • spira says:

   Ne lupetaj gluposti. Rusi će potopiti američke krntije kada za to dođe vreme. Rusi isto tako dobro znaju da Amere može se i na drugačiji način pobediti. Dovoljno to što se rešavaju dolara. Za Rusijom kreću Kina i ostale države. Polako sali sigurno dolar odlazi u istoriju. Amerika će se raspasti gore nego Jugoslavija

  • test01 says:

   Odlican komentar - ja to trubim od pocetka pa me nazivaju ratnim huskacem (u stvari samo odlicno poznamjem tu zapadnu psihu - postuju samo silu - jer moraju)

 3. milorad5 says:

  Kada se pogleda ton i način poruka iz USA očigldene su pretnje,uvrede i izazivanje.Dosada je to ruskih odgovora i saopštenja bio upozoravajući ali sad i sa te strane stižu izazivačke i uvredljive izjave.Shodno tome je jasno da su rartni bubnjevi u pogonu sa obe strane i jasno je da će do sukoba doći i to vrlo uskoro.rusima uopšte ne treba niti odgovara sukob sa USA niti oni provociraju talav tok dogadjaj ,ali amerikanci svakako žele jedan kraći sukob sa rusijom u nadi da će srušiti putina i ekipu koja zajedno sa njim sad vodi rusiju.Pošto izgleda nema samoubica koji bi za njih to uradili moraće oovoga puta sami da pucaju pravo na ruse.Generalno kompletna strategija pretnji vojnom eskalacijom sa američke strane ide tom linijom izazivanaj POLITIČKOG prevrata u rusiji.Mislim da je META takvog napada na rusiju previše krupna da bi rusi dozvolili da to bude MALI sukob i rusima apsolutno odgovara ESKALACIJA tog sukoba do tačke koja će izazvati politički PREVRAT u USA i zato mislim da ako počne da se puca to neće biti ni malo ni naivno,a u svakom slučaju ako ne počnu da gore gradovi po USA od ruskih hipersoničnih raketa rusi nisu ništa uradili i na duže staze oni gube rat.Zato UDRI,BRE STOKU MEDJU ROGOVE I UDRI JAKO DA BOLI,sve ostalo je PORAZ rusije.

  • Djordje says:

   Nema nista od tog rata jer u istoriji ratovanja anglisaxsonske fekalije nikad nisu udarili direktno na ravnog sebi protivnika. Dok na Rusiju koja je jaca i puno sigurnija u ratovanju sigurno nece smeti jer sa bacuskamavise nema igre. Bice bezte noge usrace vas gu:ica.

 4. Zapadnjak says:

  Uf,jako ste pametni,mora da ste išli kod Đilasa u školu!

 5. E.Lirsch says:

  Sace Lavrov na "pregovore" sa "zapadnim partnerima"... Kremaljskim jajarama jos nije jasno sta i'ceka. A anglosaksonski smrad im pod nosom. Ako im ni to ne zasmrdi mora da se pelcuju jer verovatno su zarazeni KOVIDOM.

 6. Mate says:

  Kako Sanhedrin naredi, tako Putin i radi.

 7. Gospodi Pomiluj says:

  Ma oni su došli čisto u goste kod Rusa u Crno More, e sad ako neće leba i pogaču onda im se crno piše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *