MOŽE LI ODVRATNIJE? – Ovo je tvit u kome se šali na račun ugroženih u poplavama i zbog kojeg Biljanu Srbljanović prezire cela Srbija!

MOŽE LI ODVRATNIJE? – Ovo je tvit u kome se šali na račun ugroženih u poplavama i zbog kojeg Biljanu Srbljanović prezire cela Srbija!

18 maja 2014

biljana-srbljanovic-tviter-zakljucala-profil-1331561945-132324Skandaloznom porukom u kojoj se neumesno šali na račun ugroženih u poplavama srpska književnica je izazvala toliki gnev tviteraša da je na kraju morala da ugasi svoj Tviter profil.

Usred najveće prirodne katastrofe koja je zadesila Srbiju, književnica Biljana Srbljanović je na svom Tviter profilu objavila skandalozan tvit u kojem se grubo šali na račun ljudi ugroženih poplavama a nakon prave lavine negativnih komentara zgroženih ljudi, ona je ugasila svoj profil!

U stotinama komentara, ogorčeni tviteraši su Biljani poručili da treba da je bude sramota zbog onoga što je napisala, a nisu izostale ni brojne psovke.

Biljana-Srbljanovic-skandalozni-tvit-o-poplavama1-670x480

(Telegraf)

KOMENTARI11 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  ZBOG OVOGA BI U NORMALNOJ ZEMLJI KADA JE PROGLAŠENO VANREDNO STANJE MOGLA DA ODE U ZATVOR ILI BAR NOVČANA KAZNA,OČIGLEDNO NIJE ŠMRKNULA DOZU. SRAMOTA

 2. živomir nikolić says:

  To je ona,to je njeno pravo lice...ona piše jedno,misli drugo a radi treće...jedam običan multipleks koji pisanjem zavarava ovaj naš jadan narod...posle ovoga će se ,valjda,promeniti odnos prema njoj u medijima i narodu...

 3. Miloš says:

  Ova narkomanka je teška stoka !!!

 4. Rodoljub says:

  Može li se dotična osoba sankcionisati iz društenog života, da prestane već jednom javno ismejavati, potcenjivati i prozivati ovaj narod, nelibi se ni u ovakvim trenutcima da pokaže koliko je prazna i zla, daleko joj lepa kuća, treba joj uvesti medisku zabranu u celoj zemlji.

 5. sone says:

  Svako prica svoj nivo svesti,sve sto radis radis sebi.

 6. Bojana Vukotic says:

  Nazalost, nije joj prvi put. To je Europa :(

 7. SASA says:

  Mozda je samo htjela biti duhovita!!!

 8. Nikola says:

  Cekam da se sa komentarom javi CEDA JOVANOVIC kao njin moralno.ideoloski.politicki TVORAC

 9. Savle says:

  Koja kurva ?Jebao je njen paradajz.

 10. miraspira says:

  Pa sto joj zavidite ona leti!!!!!!!!!!!!!!

 11. PREDATOR says:

  MOJA PORUKA BOLESNICE LEČI SE NETRUJ NORMALAN SVET

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *