„МОЖЕМО ПОТОПИТИ ЦЕЛОКУПНУ БРИТАНСКУ ФЛОТУ!“

„МОЖЕМО ПОТОПИТИ ЦЕЛОКУПНУ БРИТАНСКУ ФЛОТУ!“

28 јуна 2021

ЛИДЕР ЛДПР Владимир Жириновски сматра да се Запад и НАТО се никада неће борити против Русије.

– Не плашите нас Трећим светским ратом. Запад и НАТО се никада неће борити против Русије. Можемо потопвити целокупну британску флоту ако оде на обале Крима и ништа нам се неће догодити. Запад и НАТО ће увек ићи са најјачим савезником, а Украјина им није ни потребна. И они схватају да ни један руски брод неће бити потопљен, нити један руски авион неће бити оборен, нити један руски војник неће бити уништен, ми то нећемо дозволити – рекао је Владимир Жириновски.Жириновски је објаснио анимозитет Велике Британије према Русији.

– Сетимо се Кримског рата, када су се и непријатељски бродови кретали у правцу Севастопоља. Одувек су нас мрзели. Зашто? Британија је увек доминирала морима. Било је то царство у ком сунце никада не залази. Једина држава која је допринела њеном уништењу као светска сила била је Русија – рекао је лидер ЛДПР.

Инцидент у Црном мору

Црноморска флота Русије заједно са Пограничном службом ФСБ у среду је испалила три хица упозорења како би спречила британски разарач да наруши руску државну границу. Погледајте снимак цео снимак који је забележила Федерална служба безбедности.

Према наводима Министарства одбране Русије, британски разарач је претходно добио упозорење да ће бити употребљено наоружање уколико повреди границе Руске Федерације, међутим, војни брод на то упозорење није реаговао.

На снимку се чује да су руски граничари више пута захтевали од страног војног брода да напусти њихове територијалне воде, а пошто се британски разарач оглушио испалили су хице упозорења.

KOMENTARI8 коментара

 1. M says:

  Gordi i bahati Albion,što će sad?!?Koji Hamlet!Biti ili ne biti,to je pitanje sada!😄

 2. independent says:

  Poslace englezi 007 da resi problem.Samo ako se kraljica naljuti.

 3. milorad5 says:

  britanci proigravaju igre,irinovski takodje,ko ovde više lažće ne zna se ali "dokumenta" vojno ministarstva britanije su definitivno podmetačina koja ima za cilj da zaludi ruse u taktičkom smislu.Sada će da pošalju ukrajinsku topovnjaču na kojoj ispoadaju štafovi u more da puca na ruse i da tvrde kako je to ruska agrasija.Moj savet rusima:kada ukrajinci počnu da glume armiju gadjati london nuklearno.TO će ih naučiti pameti apsolutno a odgovora nema šanse da bude, jer znaju papci da ih NEMA, ako počnu da se kurče.Stvari su ovde jako jednostavne i baš zahvaljujući nuklearnom oružju su tako jednostavne,ko krene ima da ga nema,a priče o savezničkoj pomoći , o združenim operacijam će apsolutno ispariti u nuklearnoj pečurki do0brovoljnog primaoca dotične pečurke.Putin to ZNA i on će im jbt.mamu mamnu sigurno.

 4. Triglav says:

  у капитализму се ратови периодично понављају као окрепљујуће средство. да би масовна производња била успешна и трајно расла мора се заснивати на цикличном масовном уништавању.

 5. ko says:

  Rusi neverujem vam? Hajde potopite ako mozete pa da vam verujem.

  • petar says:

   potopice ako budu napadnuti. a onda cete verovati. okruzili su ruse sa svih strana i sta? to sad treba placati (vise ne mogu da stampaju),zato tramp i trazio da povecaju sredstva. i nista im ne mogu, njihova najduza granica je sa kazahstanom i kinom..

 6. E.Lirsch says:

  ... al' necete. Dogovorite se sa "zapadnim partnerima"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u