„МОЖЕМО ПОТОПИТИ ЦЕЛОКУПНУ БРИТАНСКУ ФЛОТУ!“

„MOŽEMO POTOPITI CELOKUPNU BRITANSKU FLOTU!“

28 juna 2021

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski smatra da se Zapad i NATO se nikada neće boriti protiv Rusije.

– Ne plašite nas Trećim svetskim ratom. Zapad i NATO se nikada neće boriti protiv Rusije. Možemo potopviti celokupnu britansku flotu ako ode na obale Krima i ništa nam se neće dogoditi. Zapad i NATO će uvek ići sa najjačim saveznikom, a Ukrajina im nije ni potrebna. I oni shvataju da ni jedan ruski brod neće biti potopljen, niti jedan ruski avion neće biti oboren, niti jedan ruski vojnik neće biti uništen, mi to nećemo dozvoliti – rekao je Vladimir Žirinovski.Žirinovski je objasnio animozitet Velike Britanije prema Rusiji.

– Setimo se Krimskog rata, kada su se i neprijateljski brodovi kretali u pravcu Sevastopolja. Oduvek su nas mrzeli. Zašto? Britanija je uvek dominirala morima. Bilo je to carstvo u kom sunce nikada ne zalazi. Jedina država koja je doprinela njenom uništenju kao svetska sila bila je Rusija – rekao je lider LDPR.

Incident u Crnom moru

Crnomorska flota Rusije zajedno sa Pograničnom službom FSB u sredu je ispalila tri hica upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu. Pogledajte snimak ceo snimak koji je zabeležila Federalna služba bezbednosti.

Prema navodima Ministarstva odbrane Rusije, britanski razarač je prethodno dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao.

Na snimku se čuje da su ruski graničari više puta zahtevali od stranog vojnog broda da napusti njihove teritorijalne vode, a pošto se britanski razarač oglušio ispalili su hice upozorenja.

KOMENTARI8 komentara

 1. M says:

  Gordi i bahati Albion,što će sad?!?Koji Hamlet!Biti ili ne biti,to je pitanje sada!😄

 2. independent says:

  Poslace englezi 007 da resi problem.Samo ako se kraljica naljuti.

 3. milorad5 says:

  britanci proigravaju igre,irinovski takodje,ko ovde više lažće ne zna se ali "dokumenta" vojno ministarstva britanije su definitivno podmetačina koja ima za cilj da zaludi ruse u taktičkom smislu.Sada će da pošalju ukrajinsku topovnjaču na kojoj ispoadaju štafovi u more da puca na ruse i da tvrde kako je to ruska agrasija.Moj savet rusima:kada ukrajinci počnu da glume armiju gadjati london nuklearno.TO će ih naučiti pameti apsolutno a odgovora nema šanse da bude, jer znaju papci da ih NEMA, ako počnu da se kurče.Stvari su ovde jako jednostavne i baš zahvaljujući nuklearnom oružju su tako jednostavne,ko krene ima da ga nema,a priče o savezničkoj pomoći , o združenim operacijam će apsolutno ispariti u nuklearnoj pečurki do0brovoljnog primaoca dotične pečurke.Putin to ZNA i on će im jbt.mamu mamnu sigurno.

 4. Triglav says:

  možemo, ali nećemo.

 5. Triglav says:

  u kapitalizmu se ratovi periodično ponavljaju kao okrepljujuće sredstvo. da bi masovna proizvodnja bila uspešna i trajno rasla mora se zasnivati na cikličnom masovnom uništavanju.

 6. ko says:

  Rusi neverujem vam? Hajde potopite ako mozete pa da vam verujem.

  • petar says:

   potopice ako budu napadnuti. a onda cete verovati. okruzili su ruse sa svih strana i sta? to sad treba placati (vise ne mogu da stampaju),zato tramp i trazio da povecaju sredstva. i nista im ne mogu, njihova najduza granica je sa kazahstanom i kinom..

 7. E.Lirsch says:

  ... al' necete. Dogovorite se sa "zapadnim partnerima"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *