МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ ПРОВОЦИРА: Никола Тесла је био муслиман

MUAMER ZUKORLIĆ PROVOCIRA: Nikola Tesla je bio musliman

12 marta 2015

zukorlic_620x0 758678Naučnik Nikola Tesla, pred kraj života prešao je u islam. Ovo je u Rožajama vidno nervozan zbog pretresa na crnogorskoj granici i uskraćivanja boravka u Crnoj Gori njegovim pratiocima, kazao muftija sandžački Muamer Zukorlić.

– Nedavno je izbila teška rasprava oko pokušaja SPC da prenese Teslinu urnu iz muzeja u Hram Svetog Save. Ukoliko nastave da se svađaju oko toga, ja ću morati da im kažem da je Nikola Tesla musliman, jer je pred smrt primio islam. Prema tome, ne mogu se kosti jednog muslimana unositi u crkvu.

KOMENTARI6 komentara

 1. ZORAN says:

  Kad neko nema ništa svoje, mora da krade tuđe i izmišlja.Zaista smešno-žalosna izjava. Treba napomenuti da je poč.Tesla redovno postio sve pravoslavne postove i pričešćivao se.Nakon Božićnog posta se i upokojio.

 2. Apis says:

  ZUKORLIĆU TESLA NIJE BIO MUSLIMAN. NA ŽALOST SVI MUSLIMANI JESU SRBI. SAD TI PRIČAJ BAJKE ZA IDITE NORMALAN SVET ZNA ISTINU.

 3. Apis says:

  PARDON ZUKORLIĆU! HTEO SAM REĆI BAJKE ZA IDIOTE (NAPISAO SAM IDITE).

 4. jeremija says:

  Ne bojim se od vražjega kota neka ga je ka na gori lista već se bojim od zla domaćega BIJESNA se braća izturčila.

 5. MIlos says:

  Otvorite rubriku "trece oko" za ovakve pacijente . Lokalizujte besnilo ....

 6. Neša says:

  Happy TV, pored cuce, mice lambordžini, cupi oro, drljače... plače i za muamerom! Ekipa iz podruma! Ne pomaže tu ni Bog ni Alah!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *