МУНИРА: „Мајке Сребренице” никада неће признати Додиковог начелника Сребренице

MUNIRA: „Majke Srebrenice” nikada neće priznati Dodikovog načelnika Srebrenice

28 oktobra 2016

munira-640x339

Majke Srebrenice odbile da prihate otvaranje kancelarije pri opštini Srebrenica i poručile da nikada neće priznati načelnika te opštine koji dolazi iz stranke aktuelnog predsednika RS Milorada Dodika.

Predstavnica tog udruženja Munira Subašić je banjalučkim Nezavisnim novinama, komentarišući Dodikovu najavu da će biti ponuđeno otvaranje posebne kancelarije u Skupštini opštine Srebrenica za predstavnike ovog udruženja, rekla:

„Moj predsednik Milorad Dodik 21 godinu svojim izjavama sipa so po živoj rani i od njega nama ne treba nikakva pomoć“.

Dodik, koji je tom prilikom izrazio poštovanje prema žrtvama u Srebrenici, rekao je da će sada nakon lokalnih izbora biti uspostavljena puna koordinacija republičkih i lokalnih organa vlasti, dodavši da je prethodni načelnik Ćamil Duraković „imao selektivan odnos prema razvoju određenih dijelova ove lokalne zajednice“.

„Mi nećemo praviti razlike i separaciju, bez obzira na to da li je reč o srpskim ili muslimanskim selima“, rekao je Dodik.

Safet Softić (SDA), predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, rekao je da će videti da li će ostati samo na rečima ili će ta kancelarija zaista biti otvorena.

KOMENTARI2 komentara

  1. Derim says:

    Munira i jato profesionalnih narikaca nisu majke nego usmrđene kujurine koje laju za pare.

  2. ***** says:

    Misli li neko da je Dodik lud,kada je ovim narikacama po narudzbi ponudio kancelariju u SO Srebrenica!?Kako ih je covek provalio i odvalio,SVAKA MU CAST!Cuj munjira nece kancelariju,jer zna da bi morala(a svakako ce biti ispitano i ono do sada)polagati racune SO Srebrenici.Zbog toga joj ne odgovara ni Srpski nacelnik Srebrenice,jer novi SERIF GRUJICA ce imati na uvid "gde su nasi novci",hahahaaa...munjira seli se u (h)olandiju,jer ti uskoro sledi progon i od tvojih muslimana(pokrala si im novce!!!)hahahaaaa...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *