МУСЛИМАНИ ГРАДЕ ЏАМИЈУ „АЛИЈА ИЗЕТБЕГОВИЋ“

MUSLIMANI GRADE DŽAMIJU „ALIJA IZETBEGOVIĆ“

27 februara 2021

MUSLIMANI su najavili izgradnju džamije na Rostovu, između Bugojna i Novog Travnika, koja će nositi ime po Aliji Izetbegoviću.

Izgradnji se protive lokalni Hrvati.Glavni razlog hrvatskom protivljenju izgradnje je u stradanju koje su Hrvati preživeli od tzv. armije BiH i činjenici da bi Rostovo moglo kriti tela i preostalih hrvatskih logoraša za kojima se traga skoro 28 godina.

Alija Izetbegović (Bosanski Šamac, 8. avgust 1925 — Sarajevo, 19. oktobar 2003) bio je predsednik Predsedništva SR BiH, a kasnije Republike Bosne i Hercegovine, osnivač i prvi predsednik Stranke demokratske akcije.

Osim što je bio predsednik predsedništva Alija Izetbegović je od „zelenih beretki“ i drugih paravojnih formacija i mudžahedina organizovao zločinačku muslimansku Armiju BiH i imao realnu vlast nad svojim jedinicama koja je odgovorna za brojne ratne zločine i zločine protiv čovečnosti.

Haški tribunal i nijedan drugi sud nisu stigli da sude Izetbegoviću za zločine, a pitanje je da li bi bilo političke volje za takvim postupkom, imajući u vidu da gotovo niko nije odgovarao za muslimanske zločine nad Srbima.

KOMENTARI3 komentara

  1. 1389 says:

    Alija gori u paklu, uneo je mržnju među dva bratska naroda, tražio je islamsku deklaraciju i islamsku državu usred balakna, izrežirao Srebrenicu kao genocid, bio je u paktu sa pedofilima i ubicama dece koji su mu omogućili da stvori svoju pederaciju i granatirao svoje Sarajlije pod izgovorom da su Srbi krivi. Bivši pripadnik Hanđar divizije Alija već igra kolo sa Sranjom Tuđmanom i đavolom u paklu, to mu je nagrada što je sa ubicama Nikole Gardivića planirao razdor, razlike i rat na području Bosne i Hercegovine...

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Ako vala zaslužio je, postaće svetac u svetu islama, Klinton je sam potvrdio na komemoraciji u Srebrenici da su on i Alija zaslužni za Srebrenicu. Dakle njih dvojica su odgovorni za mrtvake srebrenice i to samo da bi imali nekog drugog da optuže, da ne kažem srbe. Neka im je sa srećom pred pravednim Alahom, piše da će se njihov dim uzdizati u večnost. Kako je to kada neprestano goriš? Ova dvojica će to prvi otkriti.

  3. Covid GEJts 2 .598 says:

    Aaaahahahahahahaaaa, samo nek se svadjaju vatikaneri i muslimajmuni :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *