МУСЛИМАНИ ГРАДЕ ЏАМИЈУ „АЛИЈА ИЗЕТБЕГОВИЋ“

МУСЛИМАНИ ГРАДЕ ЏАМИЈУ „АЛИЈА ИЗЕТБЕГОВИЋ“

27 фебруара 2021

МУСЛИМАНИ су најавили изградњу џамије на Ростову, између Бугојна и Новог Травника, која ће носити име по Алији Изетбеговићу.

Изградњи се противе локални Хрвати.Главни разлог хрватском противљењу изградње је у страдању које су Хрвати преживели од тзв. армије БиХ и чињеници да би Ростово могло крити тела и преосталих хрватских логораша за којима се трага скоро 28 година.

Алија Изетбеговић (Босански Шамац, 8. август 1925 — Сарајево, 19. октобар 2003) био је председник Председништва СР БиХ, а касније Републике Босне и Херцеговине, оснивач и први председник Странке демократске акције.

Осим што је био председник председништва Алија Изетбеговић је од „зелених беретки“ и других паравојних формација и муџахедина организовао злочиначку муслиманску Армију БиХ и имао реалну власт над својим јединицама која је одговорна за бројне ратне злочине и злочине против човечности.

Хашки трибунал и ниједан други суд нису стигли да суде Изетбеговићу за злочине, а питање је да ли би било политичке воље за таквим поступком, имајући у виду да готово нико није одговарао за муслиманске злочине над Србима.

KOMENTARI3 коментара

  1. 1389 says:

    Alija gori u paklu, uneo je mržnju među dva bratska naroda, tražio je islamsku deklaraciju i islamsku državu usred balakna, izrežirao Srebrenicu kao genocid, bio je u paktu sa pedofilima i ubicama dece koji su mu omogućili da stvori svoju pederaciju i granatirao svoje Sarajlije pod izgovorom da su Srbi krivi. Bivši pripadnik Hanđar divizije Alija već igra kolo sa Sranjom Tuđmanom i đavolom u paklu, to mu je nagrada što je sa ubicama Nikole Gardivića planirao razdor, razlike i rat na području Bosne i Hercegovine...

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Ako vala zaslužio je, postaće svetac u svetu islama, Klinton je sam potvrdio na komemoraciji u Srebrenici da su on i Alija zaslužni za Srebrenicu. Dakle njih dvojica su odgovorni za mrtvake srebrenice i to samo da bi imali nekog drugog da optuže, da ne kažem srbe. Neka im je sa srećom pred pravednim Alahom, piše da će se njihov dim uzdizati u večnost. Kako je to kada neprestano goriš? Ova dvojica će to prvi otkriti.

  3. Covid GEJts 2 .598 says:

    Aaaahahahahahahaaaa, samo nek se svadjaju vatikaneri i muslimajmuni :-)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u