Музичке звезде које су чланови ИЛУМИНАТА

Музичке звезде које су чланови ИЛУМИНАТА

5 априла 2015

<> on June 1, 2009 in Los Angeles, California.Годинама круже бизарне гласине о мејнстрим поп култури. Многе од њих алудирају на идеју да је забавна индустрија под контролом чланова елите и тајне групе познате као Илуминати.

Реч Илуминати потиче из латинског језика и значи „просветљен“. Верује се да чланови Илумината обожавају ђавола, жртвују људе и имају план за светску доминацију путем контроле маса.

Прича се да чланови Илумината користе окултни симболизам у свом раду да би се идентификовали међу собом.

Такође се прича да се свима који постану чланови Илумината обећавају слава, успех, престиж, моћ и богатство које превазилази вашу машту, а све то у размену за вашу душу.

То можда делује смешно особи која рационално размишља, али је потпуно разумљиво за било кога ко је зависан од поп културе.

Протеклих пар деценија, неки од најпопуларнијих музичких спотова које су произвеле моћне музичке куће, укључивали су отворену појаву симболизма.

Појављивали су се симболи попут египатских пирамида или злогласног свевидећег ока. Управо због тога се за одређене музичаре сматра да су умешани у тајно друштво.

Неки од мрачних симбола који се појављују у спотовима вас стварно натерају да се запитате.

Ево ко су најпознатији за које се зна да су под контролом Илумината.

kanye005.JPGКање Вест

Репер Кање Вест је једном реповао на концерту како је продао душу ђаволу у својој песми „Еyес цлосед“. Он је у својим ранијим радовима реповао о хришћанству, па чак и објавио песму под називом „Јесус wалкс“. Он се често види обучен у одећу са шокантним окултним дизајнима и шаблонима. Многи његови текстови и спотови су пуни мрачног и мистериозног материјала. Теоретичари завера верују да марионете Илумината добијају славу, богатство и моћ у замену за продају своје душе ђаволу. Као што су древни египатски фараони сами себе прокламовали боговима, тако је и Кање однедавно почео себе да зове Јизус (слично као Исус).

IlluminatiWatcherDotCom-Lil-Wayne-Bruno-Mars-Freemason-squar 4565Лил Вејн

За репера Лил Вејна се сматра да је дугогодишњи члан Илумината. У његовом музичком споту за песму „Лове Ме“ коју је снимио заједно са Дрејком и Фјучуром, окултни симболизам је приказан готово кроз цео снимак, укључујући и сцену у којој се очи Лил Вејна окрену на другу страну, као да је поседнут, док жене леже у кади пуној крви. Репер је такође оптужен од стране теоретичара завера да практикује сумњиве ритуалне сексуалне чинове са својим ментором, репером Бирдменом.

leaddarkhorse2 4565Кејти Пери

Поп звезда Кејти Пери спада међу личности за које се од недавно прича да су чланови Илумината. Како је њена каријера даље одмицала, окултизам је постао све израженији у њеним спотовима и текстовима. Све је почело са контроверзном песмом „Е.Т.“ коју је направила у сарадњи са репером Кање Вестом.

Теоретичари завера наводе да се та песма односи на њену љубав према Сатани и да њоме она показује своју оданост. Њен последњи сингл „Дарк Хорсе“, врти се око магије, а музички спот приказује древну египатску тему. У недавном интервјуу, Кејти је поменула да је почела као госпел уметница, али безуспешно, те да јој је каријера процветала так када је продала душу ђаволу.

Z100's Jingle Ball 2008 - Press RoomЛејди Гага

Лејди Гага је постала позната 2008. године када је објавила свој дебитантски албум „Тхе Фаме“ и од тада је тема гласина о Илуминатима. Познато је да она, као и Ријана, често убацује окултне симболе у своје музичке спотове, концерте и текстове. Индепендент.цо.ук је једном приликом објавио да је особље Интерконтинентал хотела у Лондону оптужило Лејди Гагу да се купала у крви и оставила иза себе каду пуну црвене течности. Њен успон до мега звезде је један од најбржих у музичкој историји. Након само шест година музичке каријере, Лејди Гага већ вреди 190 милиона долара.

rihanna 354Ријана

Гласине о такозваној „принцези Илумината“ круже откад је издала свој трећи студијски албум под називом „Гоод Гирл, Гоне Бад“. Чини се да њени музички спотови од тада стално укључују више мрачних и окултних симбола него било који други спот познатих музичара. Она је међу многим познатим личностима које негирају да су чланови Илумината и тврди да не зна ништа о том тајном друштву, иако докази упућују другачије. За њен музички спот за песму „Умбрелла“, теоретичари завера су навели да представља директни сатанизам. Она је такође искритикована због своје отворене сексуалности за коју теоретичари верују да је користи ради ширења сексуалне агенде.

illuminati beyonce sign 3243Бијонсе

Бијонсе је 2003. године представила свету свој алтер его, Саша Фирс. Теоретичари завера тврде да је њен алтер его у ствари демонски спиритуални ентитет који запоседа Бијонсе током њених наступа. Теоретичари верују да је Бијонсе престала да постоји у споту за песму „Цразy ин Лове“, те да од тада постоји само Саша Фирс. Многи музички спотови и концерти Бијонсе приказују велику количину окултног симболизма, иако она јавно наводи да је хришћанске вере.

JayZ-800x400 546Џеј Зи

За Џеј Зија се наводи да је „кум Илумината“ и да веома често користи злогласни троугаони облик познат као „Рок“. Онима који иду на концерт се често сугерише да „баце дијаманте у небо“ или „камење у ваздух“. Теоретичари завера верују да чувени гест рукама представља око Хоруса, које у древном Египт означава заштиту, краљевски моћ и добро здравље. Џеј Зија такође зову и Џеј Хов, што је скраћено за Јехову, јеврејског Бога. Чланови Илумината себе виде као богове, исто као и древни египатски фараони. Контроверзни реперови текстови садрже разне окултне референце. Џеј Зи је такође међу многима који су се обогатили за кратко време, а сада вреди око 550 милиона долара.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARIЈедан коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u