НА ДНЕВНОМ РЕДУ СРБИЈА! У Америци се састају најмоћнији са Запада! ЕВО ШТА НАМ СЕ СПРЕМА

NA DNEVNOM REDU SRBIJA! U Americi se sastaju najmoćniji sa Zapada! EVO ŠTA NAM SE SPREMA

10 maja 2018

Predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke okupili su se u Vašingtonu kako bi održali razgovore o dijalogu Beograda i Prištine, tj. o konačnoj fazi ovog procesa, saznaje prištinska Gazeta Ekspres.Izvor je za taj list naveo da su se trenutno u Vašingtonu okupili predstavnici pet najmoćnijih zapadnih zemalja kako bi održale konsultacije o razgovorima Beograda i Prištine.

Na tim konsultacijama Evropljane zastupaju politički direktori za Balkan, a američka strana takođe ima predstavnika na tom nivou iz Stejt Departmenta.

– Politički direktori za Zapadni Balkan Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije, već se nalaze u Vašingtonu na konsultacijama u vezi sa dijalogom Kosovo-Srbija – rekao je izvor prištinskog lista.

Trenutno se dijalog odvija na nivou predsednika pod pokroviteljstvom EU. Očekuje se da završna faza počne uskoro, iako se ne zna tačno kada.

Postoji, međutim, uverenje da ovoga puta može da se očekuje intezivan proces koji će dovesti do normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

List podseća da se, prema rečima predsednika Srbije, očekuje da ovaj proces bude okončan za najviše godinu dana.

KOMENTARI4 komentara

 1. rajko says:

  Eto to je lice Evrope u koju srljamo i Amerike koja je predvodila NATO agresiju. Same reči koje često izgovaraju i naši plitičari "Normalizacija odnosa Beograda i Prištine" su apslotno bolesne i treba ih zabraniti jer je pre toga prvenstveno potrebno normalizovati život na KiM. Zapadu uopšte nije bitno koji mafijaši i ratni zločinci haraju po Kosovu, vašno im je da potiskuju moć Rusije što dalje od sebe a da oni nastave sa daljim okupacijama i porobljavanjima.

  • Edmond Dantes says:

   Nesrljamo mi,srljaju Veleizdajnici koji su dosli na vlast uz nesebicnu pomoc tih Engleza i Amerikanaca. Doslo vreme da vracaju dugove,a mi ako smo zaista Srbi i dostojni potomci nasih slavnih predaka,to nesmemo dozvoliti. Zato kada dodje to vreme,moramo izaci svi na ulice.Moramo spreciti izdaju.

 2. goran says:

  Konacno cemo saznati hoce li nas Rusija podrzati ili moramo da se poklonimo baba NATI. Slutim da ce biti ovo drugo.

 3. Beli Orao says:

  Gorane ! Kad ja Nata došla u Ukrajinu , Baltik, Bugarsku i Rumuniju , Avganistan i Pakistan i to sve Rusi gledaju i urliču a na kraju ućute i akceptiraju ?! Šta mi da očekujemo ,samo glup i naivan može se nadati ali samo nadati ! Mi moramo imati prave vođe i biti jedinstveni i pokoreni nismo pokoreni !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *