На Косову се спрема рат! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА

Na Kosovu se sprema rat! EVO ŠTA SE DEŠAVA

16 maja 2019

Prema informacijama koje poseduju dobro obavešteni izvori na Kosovu trenutno postoji oko 260.000 nelegalnih komada oružja, što je pre svega pretnja za Srbe na severu pokrajine, ali i za ceo region.

Direktor Međunarodne jedinice za koordinaciju sprovođenja zakona (ILECU) Besnik Salihu kaže da je to dokaz da Kosovo predstavlja tranzitnu zonu za šverc oružija, potvrđujući svoju procenu da na Kosovu trenutno postoji oko 260.000 komada ilegalnoh oružija. Iako predstavnici lažne države kažu da bi šverc prestao onog trenutka kada bi oni postali članica INTERPOL-a, dobro obavešteni izvori kažu da Albanci do oružije čuvaju za eventualni napad i razračunavanje sa Srbima na severu pokrajine.Bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan da na svim područijima bivše Jugoslavije postoji ilegalnog oružija.

– Taj problem je međutim na Kosovu mnogo opasniji ne samo zbog velike količine oružija koje je u posedu Albanaca, već i zato što oni to oružije čuvaju za eventualni napad na Srbe. U drugim područijima se to oružije koristi samo za šverc i kriminalne svrhe, dok Albanci čekaju samo povoljan trenutak za napad na Srbe. Vlast u prištini stoga i ne čini nikakve napore da to oružije oduzme od onih u čijem je posedu. To oružije je skriveno ne samo po privatnim kućama već postoje i tajna skladišta gde je ilegalno oružije skriveno i konzervirano. Najžalosnije od svega je što na rešavanju ovog problema, odnosno zaplene ilegalnog oružija na Kosovu, ni KFOR ništa nije uradio – zaključuje Karan.

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević kaže da je ovo opasno za ceo region, jer je Kosovo danas leglo terorizma i organizovanog kriminala.

– Naravno da su naoružani teroristi i narko – dileri koji imaju svoju paradržavu opasni po Srbe, koji su ugroženi baš od strane iste paradržave. Činjenica da pojedine zapadne zemlje podržavaju ovakvo stanje stvari zabrinjava još više – upozorava Galijašević.

(Informer)

KOMENTARI7 komentara

 1. opet ja says:

  Mislim da se ovde misli na naoružanje koje je u posedu Srba, ne zavaravajte se.

 2. Velika Metla says:

  Koje to budale očekuju da "kfor" uradi nešto što bi bilo,makar mrvu jednu,povoljno za Srbe?

  • Petar says:

   I šta kaže veliki vođa ajmo ubrzati izdaju i prodaju Kosova dok ne bude kasno glupi moj narode. Briga mene i da vas je 5.000.000 protiv kad se narod nište ne pita tipično za kolonije i okupirane zemlje. Jedino šta je sigurno je da srpski narod nema svoju državu baš nigde na brdovitom Balkanu, kriv je veliki nivo kukavičluka.

  • milorad2 says:

   kofor je u strahu za sopstvene živote , videćeš, kad mafija krene i njih će bre da pobiju i opljačkaju ima da nas zove kfor u pomoć.To što se zove "vojska kosova2 su naoružane lokalne bande i klanovi a oni će da ubijaju i pljačkaju u haosu koji nastane bez obzira bio srbin kfor ili čak medjusobno, ta teritorija je totalni DIVLJI ZAPAD i nema ni zakona ni organa koji sprovode zako, kosovska policija je dečiji vrtić bre ima da se razbeže ili da se pridruže PLjAČKI jer to je ono čemu se fisovi nadaju, NEKAŽNJEN PLJAČKAŠKI UPAD NA JUG SRBIJE.

 3. Milan says:

  Ipak to liči na samoubilački plan. Takvim pokušajem oborili bi misiju KFOR na Kosovu, a ako na KIM ne bude ovakve misije UN natovskog sastava onda jasno je da neće biti ni kvazidržave Kosovo.

 4. Aca says:

  S kim rat šiptari da vode. Beograđani ratuju samo na splavovima, jugosmradovi su to. I šiptari su ljudi koji pobediše duplo veće sponzoruše. Nema u Srbiji Srba

 5. dijagnoza hrvat says:

  Na 1.oružani napad na Sever KiM treba ući pod tim izgovorom i PREGAZITI šiptare da nema ni jednog ! Pre toga, a mislim da je to već dogovoreno, sa Putinom treba dogovoriti da oni drže zapadne naciste na distanci da se ne mešaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *