НА КОСОВУ СПРЕМАЈУ ХАПШЕЊЕ српског политичара! ЕВО О КОМЕ ЈЕ РЕЧ И ЗБОГ ЧЕГА

НА КОСОВУ СПРЕМАЈУ ХАПШЕЊЕ српског политичара! ЕВО О КОМЕ ЈЕ РЕЧ И ЗБОГ ЧЕГА

28 јуна 2019

Приштинске власти најављују могућност хапшења директора Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марка Ђурића, уколико не буде поштовао првобитно договорени програм посете, објавио је портал „Љајми“.

Како се наводи, Ђурић је првобитно добио дозволу од косовских институција да се та посета реализује за Видовдан, али је у последњем тренутку променио свој програм и затражио од косовских институција да му омогуће посету на још три локације.Међутим, косовске власти су одбиле такав захтев.

Саветник косовског министра спољних послова Јетлир Зиберај рекао је за портал „Љајми“ да је прилагођавање дневног реда обавезно и да ће третман бити исти за сваку особу која је прекршила закон.

Зиберај је упозорио да би Ђурић могао бити ухапшен ако не буде поштовао дозвољени програм посете.

„Ако се догоди било шта изван правила или изван оквира, уследиће хапшење“, рекао је Зиберај.

Како је раније најављено из Канцеларије за КиМ, Ђурић би требало да се данас у 12 сати у Зубином Потоку састане с градоначелницима четири општине са севера Косова и Метохије, а потом да, у 14 сати, у Ректорату Приштинског универзитета с привременим седиштем у Косовској Митровици присуствује свечаном обележавању годишњице Универзитета.

KOMENTARI2 коментара

  1. Ivana says:

    Sve lepo dogovoreno s Tačijem ljubav Vučić Tači nema granica.

  2. rajko says:

    Ništa strašno. Djuriću se verovatno dopala ona sado-mazo seansa od pre par meseci, pa je naručio opet. I murat voli da gleda, pa će svi glavni akteri biti zadovoljeni. Usput će baciti predizbornu prašinu u oči narodu na KiM i u Srbiji, pa kud ćeš lepše?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u