НА ОРБАНОВУ МАЂАРСКУ УДАРИЛО 13 НАТО ЗЕМАЉА због забране ЛГБТ-пропаганде међу децом

NA ORBANOVU MAĐARSKU UDARILO 13 NATO ZEMALJA zbog zabrane LGBT-propagande među decom

24 juna 2021

NA Srbiju je 1999-te napalo 19 država članica NATO.

A na Mađarsku – 13 članica zapadne vojne alijanse: Nemačka, Belgija, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Irska, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Holandija, Španija i Švedska,Doduše, ideološkim bombama i političkim raketama.

Zbog zakona kojim je Mađarska zabranila „propagande homoseksualizma“ među maloletnicima.

Agresivna trinaestorica, koja se proglasila za etalon naprednosti unutar EU, ovako je presudila Mađarskoj Viktora Orbana:

«Taj zakon uvodi vapijuću diskriminaciju po osnovu seksualne orijentacije, gendernog identiteta i samoispoljavanja. Samim tim – zaslužuje osudu. Inkluzija, ljudsko dostojanstvo i ravnopravnost osnovne su vrednosti naše Evropske unije i mi povodom tih principa ne možemo praviti kompromise!“

Parlament u Budimpešti odobrio je 15. juna zakon koji zabranjuje gej-propagandu u školama.

Takođe: demonstriranje licima do 18 godina svega što ih može navoditi na promenu pola ili na homoseksualnost.

Pod zabranom je i učešće predstavnika LGBT-zajednice u snimanju školskih edukativnih klipova i televizijskih šou emisija.

U Mađarskoj je 2019-te došlo do ozbiljnog skandala kada je kompanija Coca-Cola objavila reklamu kojom je podržala LGBT-manjinu i festival Sziget.

Na njenim posterah, izlepljenih po gradovima Mađarske sa parolom „Revolucija ljubavi“, bili su likovi dve devojke koje piju iz iste boce i dvojica zagrljenih mladića. Sa propratnim porukama: „Ljubav je ljubav“ i „Nula šećera i nula predrasuda“.

Tada je poslanika Orbanove partije «Fides —Ištvan Boldog – apelovao na Mađare da bojkotuju Coca-Cola sve dok ne ukloni „provocirajuću reklamu“.

Pre četiri dana je u poljskom gradu Belostok organizovan marš LGBT-aktivista koji se završio sukobima i neredima.

Protivnici marša, među kojima je bilo i fudbalskih navijača, gađali su njegove učesnike petardama, kamenicama i jajima.

Pritom su skandirali: „Ovo je Poljska, a ne Brisel!“

Iz Mađarske je grupi-13 već poručeno: mi nikoga ne diskriminišemo zbog seksualne orijentacije, ne zabranjujemo ni izbor te orijentacije – samo zabranjujemo da se to propagira među maloletnicima.

Uz posebno naglašavanje: „Ne narušavamo ničija prava jer zakon ne zabranjuje LGBT-kulturu, veeć samo – njenu propagandu“.

KOMENTARI16 komentara

 1. Kosovac says:

  Znači, dobili smo spisak pederskih zemalja članica Evropske Unije. Od svih zemalja EU, pola je pedersko. Zavidan broj „civilizovanih“ zemalja. Spisak bi bio proširen i sa Srbijom, ali Aleksandar Vučić nije dobio nalog, kao onomad da zabrani Belorusiji prelet aviona preko Srbije. ……………Inače, moj kolega Rista bi trebalo da bude zadovoljan što su mu ovih 13 zemalja obelile obraz.

  • ralence says:

   Gde je Muftija iz Sandžaka. Šta on misli na sve ovo .!!! Izgleda da i njemu odgovara ovakav put u Evropu. Vole turci da se drže za ruke kad se šetaju.

   • Kosovac says:

    @ ralence, …..Ne znam ko je Muftija iz Sandžaka. Ako si mislio na Zukorlića, pogrešio si, on je izričito protiv pederastije, i vidimo da se on ne usteže da pedere srozava na pederski bedni nivo. Što se ne bi moglo reći za 99% političara iz Srbije, koji se plaše da im daju i neku bezazlenu kritiku. Plaše se od Velikog Pedera, koga neki zovu Veliki Majstor.

  • No name says:

   Odakle će da avioni iz Belorusije da "preleću Srbiju" i da nije zabranio, kada svuda oko Srbije imaju zabranu? "Aleksandar Vučić nije dobio nalog", zmijo tupava, samo znaš da sereš po svaku cenu! A da razmišljaš ni malo.

   • Kosovac says:

    @ No name, .....Tupčo, ovde nije bitno da li mogu i odakle će avioni iz Belorusije da „preleću Srbiju“. Bitno je da se Aleksandar Vučić javno pridružio čoporu. Uradio je dve korisne stvari: Pokazao nam je svoju poniznu pripadnost EU, i pokazao je Evropskoj Uniji koliko je Srbija Belorusiji poverljiv prijatelj. Uopšte nije morao da obara nijedan Beloruski avion, niti da ga presreće poklonjenim migovima, uradio je običan virtuelni postupak koji ga materijalno ništa ne košta, ali ga košta mnogo u moralnom smislu. Tu moralnu „cenu“ je spreman da plati odmah, zato što je on pun i prepun morala, ima ga koliko hoćeš. ……………Sećamo se još jednog otkaza prijateljstva, evo pročitaj tupčo ovaj izveštaj Radio Slobodna Evropa: „9. septembar/rujan, 2020. Mila Đurđević Ognjen Zorić – Bez Srbije na vojnoj vežbi u Belorusiji – Vojska Srbije neće učestvovati na zajedničkoj vojnoj vežbi sa Rusijom i Belorusijom „Slovensko bratstvo“ sredinom septembra. Kako kaže ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin zbog toga što se Srbija nalazi pod „strašnim i nezasluženim pritiskom Evropske unije“. „Od nas se traži da PO CENU NAPUŠTANJA NAŠE EVROPSKE BUDUĆNOSTI i po cenu još većih pritisaka na našu politiku, ali i naš narod na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj napustimo planirane vojne vežbe sa Belorusijom“, rekao je Vulin. …..BRNABIĆ: Nadam se da Lukašenko neće zameriti Srbiji pridruživanje Deklaraciji EU o Belorusiji….. Čuješ tupčo, nadaš se da Belorusija neće shvatiti „zabranu preleta“ kao neprijateljski čin, zato što „ionako ne može da stigne do Srbije“. ……………Moguće je da si inteligentan, ne sporim, ali tvoje ponašanje nije inteligentno. Tvoje ponašanje je ponašanje jednog pokvarenjaka, nižeg bića. Zato što se prema svojim prijateljima ponašaš prema logici čopora. I svi vide da kao prijatelj nisi nikako pouzdan.

 2. Velika Metla says:

  EU i njene " vrednosti"?????!!!!! Hahahahahahahahaha........., minđušari i rozekošuljaši su ponos i dika EU, satanističke EU !

 3. persida says:

  Bogami je jasno da jasnije ne moze biti: il ces biti pedofil ili neces biti ziv, pa biraj.

  • Velika Metla says:

   U satanističkoj EU moraš biti ili peder, ili pedofil. Sve ostale kategorije su nepoželjne i strogo kažnjive. Sodoma i Gomora .

  • Yelena says:

   Dupe ili život, pitanje je sad!

  • Milutin says:

   Orbane. Majstore. Znaš koje su prave vrednosti. A sad pamet u glavu i dupe uza zid. Ali pazi, oni vole i da se nataknu. Ali vala puno ih je.

   • Kosovac says:

    @ Milutin, .....Ovaj komentar ti vredi.

 4. Rista says:

  Care Kosovac, bole te što Rista napisao da su pederi u Srbiji SRPSKA deca. Deca koju prave Srbi, maestro. Koliko može biti zatucan čovek koji hoće da svoju bolesnu decu pobije? Eto, ti si takvog stava a ja potpuno razumnog. Slažemo se da ih ne treba reklamirati, da su stvarno samo pederi idioti izlazili javno i slično tome, ali to nisu svi pederi Srbije. Objasnio sam ti da takvih akrepa nema samo među pederima, nego su čak i normalni Srbi izašli i rušili Miloševića i Srbiju, ali to u tvoj mozak ne staje nikako. Care Kosovac, nisam ja napisao ovo, ali kanda ti ponekad odgovarajuće leži - "Aleksandar Vučić nije dobio nalog", zmijo tupava, samo znaš da sereš po svaku cenu! A da razmišljaš ni malo"...Eto sad, ebga. Svašta ljudi pišu, mada nije razumeo. Ti to nisi izjavio za Belorusiju nego za akrepe iz pederskog dela Srba, ali momak se zaleteo a ja staro pokvareno klepetalo ti to samo pokazujem. Ne daj Bože da ja mislim da si ti "tupava zmija". Nisi brate, ja znam da ti nisi tupav, ali ponekad ti reči razuma stvaraju probleme. Nemo se sekiraš. To se isto događa i inteligentnim ljudima ponekad.

  • Kosovac says:

   A bre Risto, ono o 13 pederskih zemalja sam hteo da te malo čačnem, zaslužio si zato što si preterao u forsiranju pedera, objašnjavajući nam ono što svi znaju. Na primer, (ne daj Bože) ako ti je sin Izdajnik, ti umesto da sagneš glavu, ti nas kao i svaki Drugosrbijanac ubeđuješ da Izdajnik nije Izdajnik, nego je Izdajnik onaj koji nije Izdajnik. ……………Ono „tupava zmija“ nisam uopšte povezao sa tobom, odakle ti to pada na pamet. To je napisao neki bivši Srpski Radikal (glumio radikala), pa kada je konvertovao u opciju Aleksandra Vučića (ko, ja se zalagao za Veliku Srbiju?), on je nastavio kao kuče da prati Vučića i da se umesto njega vređa kada neko kaže da je Vučić Izdajnik koji dobija nalog od srpskog neprijatelja. Moguće da je to jedan jak i poznat naprednjak, ali je to samo jedna od nevažnih mogućnosti u mojoj glavi.

 5. Rista says:

  Pobogu Kosovac, kakve veze imaju Srpski pederi i srpski izdajnici? Samo ovu jednu jedinu vezu - I jedne i druge prave Srbi a rađaju Srpske majke, ali to nema nikakvog osnova da porediš jedne i druge niti da koristiš tako providno poređenje. Nisam ja ni rekao da si ti meni rekao da sam ja "glupava zmija", nego sam napisao kako je tebi čoek to prikrpio, mada na osnovu pogrešnog shvatanja. Lepo sam izneo svoj stav da ti nisi zmija ni blizu. A svi znaju da sam ti ja prijatelj bez rezerve. Dobro, pomalo neuobičajen, al šta ja mogu kad sam takav. Kosovac, mi NE biramo svoje prijatelje. Oni se sami rađaju i ti to ne možeš promeniti. Šta ja tu mogu. I izdajnici se rađaju i pederi se rađaju. Ni jednog od njih ne možeš se odreći ili ga negirati, ali ponekog treba ubiti. Koga treba ubiti ponekad? Peder je bolest, izdajnik je otrovan subjekat na pogrešnom mestu a prijatelj je rapsodija. Koga ponekad treba usmrtiti? Bolesnog, otrovnog ili raspevanog? Pošto si ti čovek kratke pažnje i posle kraćeg vremena izgubiš interesovanje i ne vraćaš se u prošlost, potsetiću te kasnije jope sa ovim komentarom. Ja se vraćam na komentare čak i posle nekoliko godina, pa čak i posle deset petnajst godina. Nemam ih "poslagane" pa počesto ne mogu da pronađem sve što me interesuje. Ja sam haotičan i tako isto čuvam komentare koji mene interesuju. Haos, brate mili. Takav svet danas, takav Rista. Ne pada iver daleko...

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Kada izbombarduju u Mađarskoj one koji nisu nenormalni ostaće samo delikventne nakaze koje u čoveku vide samo dupe. Ali na posletku ovog sveta sam Gospod naš i Spasitelj će presuditi pravedno ovoj sablazni.

 7. Gospodi Pomiluj says:

  Još iz vremena Mihajla Obrenovića postoji dokument za našeg prvog ambasadora u Turskoj koje knez piše ovako:"Sultan je nagao na muško dupe i na pare, a mi para nemamo..."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *