НА ОРБАНОВУ МАЂАРСКУ УДАРИЛО 13 НАТО ЗЕМАЉА због забране ЛГБТ-пропаганде међу децом

НА ОРБАНОВУ МАЂАРСКУ УДАРИЛО 13 НАТО ЗЕМАЉА због забране ЛГБТ-пропаганде међу децом

24 јуна 2021

НА Србију је 1999-те напало 19 држава чланица НАТО.

А на Мађарску – 13 чланица западне војне алијансе: Немачка, Белгија, Данска, Естонија, Финска, Француска, Ирска, Летонија, Литванија, Луксембург, Холандија, Шпанија и Шведска,Додуше, идеолошким бомбама и политичким ракетама.

Због закона којим је Мађарска забранила „пропаганде хомосексуализма“ међу малолетницима.

Агресивна тринаесторица, која се прогласила за еталон напредности унутар ЕУ, овако је пресудила Мађарској Виктора Орбана:

«Тај закон уводи вапијућу дискриминацију по основу сексуалне оријентације, гендерног идентитета и самоиспољавања. Самим тим – заслужује осуду. Инклузија, људско достојанство и равноправност основне су вредности наше Европске уније и ми поводом тих принципа не можемо правити компромисе!“

Парламент у Будимпешти одобрио је 15. јуна закон који забрањује геј-пропаганду у школама.

Такође: демонстрирање лицима до 18 година свега што их може наводити на промену пола или на хомосексуалност.

Под забраном је и учешће представника ЛГБТ-заједнице у снимању школских едукативних клипова и телевизијских шоу емисија.

У Мађарској је 2019-те дошло до озбиљног скандала када је компанија Coca-Cola објавила рекламу којом је подржала ЛГБТ-мањину и фестивал Sziget.

На њеним постерах, излепљених по градовима Мађарске са паролом „Револуција љубави“, били су ликови две девојке које пију из исте боце и двојица загрљених младића. Са пропратним порукама: „Љубав је љубав“ и „Нула шећера и нула предрасуда“.

Тада је посланика Орбанове партије «Фидес —Иштван Болдог – апеловао на Мађаре да бојкотују Coca-Cola све док не уклони „провоцирајућу рекламу“.

Пре четири дана је у пољском граду Белосток организован марш ЛГБТ-активиста који се завршио сукобима и нередима.

Противници марша, међу којима је било и фудбалских навијача, гађали су његове учеснике петардама, каменицама и јајима.

Притом су скандирали: „Ово је Пољска, а не Брисел!“

Из Мађарске је групи-13 већ поручено: ми никога не дискриминишемо због сексуалне оријентације, не забрањујемо ни избор те оријентације – само забрањујемо да се то пропагира међу малолетницима.

Уз посебно наглашавање: „Не нарушавамо ничија права јер закон не забрањује ЛГБТ-културу, веећ само – њену пропаганду“.

KOMENTARI16 коментара

 1. Косовац says:

  Значи, добили смо списак педерских земаља чланица Европске Уније. Од свих земаља ЕУ, пола је педерско. Завидан број „цивилизованих“ земаља. Списак би био проширен и са Србијом, али Александар Вучић није добио налог, као ономад да забрани Белорусији прелет авиона преко Србије. ……………Иначе, мој колега Риста би требало да буде задовољан што су му ових 13 земаља обелиле образ.

  • ralence says:

   Где је Муфтија из Санџака. Шта он мисли на све ово .!!! Изгледа да и њему одговара овакав пут у Европу. Воле турци да се држе за руке кад се шетају.

   • Косовац says:

    @ ralence, …..Не знам ко је Муфтија из Санџака. Ако си мислио на Зукорлића, погрешио си, он је изричито против педерастије, и видимо да се он не устеже да педере срозава на педерски бедни ниво. Што се не би могло рећи за 99% политичара из Србије, који се плаше да им дају и неку безазлену критику. Плаше се од Великог Педера, кога неки зову Велики Мајстор.

  • No name says:

   Odakle će da avioni iz Belorusije da "preleću Srbiju" i da nije zabranio, kada svuda oko Srbije imaju zabranu? "Aleksandar Vučić nije dobio nalog", zmijo tupava, samo znaš da sereš po svaku cenu! A da razmišljaš ni malo.

   • Косовац says:

    @ No name, .....Тупчо, овде није битно да ли могу и одакле ће авиони из Белорусије да „прелећу Србију“. Битно је да се Александар Вучић јавно придружио чопору. Урадио је две корисне ствари: Показао нам је своју понизну припадност ЕУ, и показао је Европској Унији колико је Србија Белорусији поверљив пријатељ. Уопште није морао да обара ниједан Белоруски авион, нити да га пресреће поклоњеним миговима, урадио је обичан виртуелни поступак који га материјално ништа не кошта, али га кошта много у моралном смислу. Ту моралну „цену“ је спреман да плати одмах, зато што је он пун и препун морала, има га колико хоћеш. ……………Сећамо се још једног отказа пријатељства, ево прочитај тупчо овај извештај Радио Слободна Европа: „9. septembar/rujan, 2020. Mila Đurđević Ognjen Zorić – Bez Srbije na vojnoj vežbi u Belorusiji – Vojska Srbije neće učestvovati na zajedničkoj vojnoj vežbi sa Rusijom i Belorusijom „Slovensko bratstvo“ sredinom septembra. Kako kaže ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin zbog toga što se Srbija nalazi pod „strašnim i nezasluženim pritiskom Evropske unije“. „Od nas se traži da PO CENU NAPUŠTANJA NAŠE EVROPSKE BUDUĆNOSTI i po cenu još većih pritisaka na našu politiku, ali i naš narod na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj napustimo planirane vojne vežbe sa Belorusijom“, rekao je Vulin. …..BRNABIĆ: Nadam se da Lukašenko neće zameriti Srbiji pridruživanje Deklaraciji EU o Belorusiji….. Чујеш тупчо, надаш се да Белорусија неће схватити „забрану прелета“ као непријатељски чин, зато што „ионако не може да стигне до Србије“. ……………Могуће је да си интелигентан, не спорим, али твоје понашање није интелигентно. Твоје понашање је понашање једног покварењака, нижег бића. Зато што се према својим пријатељима понашаш према логици чопора. И сви виде да као пријатељ ниси никако поуздан.

 2. Velika Metla says:

  ЕУ и њене " вредности"?????!!!!! Хахахахахахахахаха........., минђушари и розекошуљаши су понос и дика ЕУ, сатанистичке ЕУ !

 3. persida says:

  Bogami je jasno da jasnije ne moze biti: il ces biti pedofil ili neces biti ziv, pa biraj.

  • Velika Metla says:

   У сатанистичкој ЕУ мораш бити или педер, или педофил. Све остале категорије су непожељне и строго кажњиве. Содома и Гомора .

  • Yelena says:

   Dupe ili život, pitanje je sad!

  • Milutin says:

   Orbane. Majstore. Znaš koje su prave vrednosti. A sad pamet u glavu i dupe uza zid. Ali pazi, oni vole i da se nataknu. Ali vala puno ih je.

   • Косовац says:

    @ Milutin, .....Овај коментар ти вреди.

 4. Риста says:

  Царе Косовац, боле те што Риста написао да су педери у Србији СРПСКА деца. Деца коју праве Срби, маестро. Колико може бити затуцан човек који хоће да своју болесну децу побије? Ето, ти си таквог става а ја потпуно разумног. Слажемо се да их не треба рекламирати, да су стварно само педери идиоти излазили јавно и слично томе, али то нису сви педери Србије. Објаснио сам ти да таквих акрепа нема само међу педерима, него су чак и нормални Срби изашли и рушили Милошевића и Србију, али то у твој мозак не стаје никако. Царе Косовац, нисам ја написао ово, али канда ти понекад одговарајуће лежи - "Aleksandar Vučić nije dobio nalog", zmijo tupava, samo znaš da sereš po svaku cenu! A da razmišljaš ni malo"...Ето сад, ебга. Свашта људи пишу, мада није разумео. Ти то ниси изјавио за Белорусију него за акрепе из педерског дела Срба, али момак се залетео а ја старо покварено клепетало ти то само показујем. Не дај Боже да ја мислим да си ти "тупава змија". Ниси брате, ја знам да ти ниси тупав, али понекад ти речи разума стварају проблеме. Немо се секираш. То се исто догађа и интелигентним људима понекад.

  • Косовац says:

   А бре Ристо, оно о 13 педерских земаља сам хтео да те мало чачнем, заслужио си зато што си претерао у форсирању педера, објашњавајући нам оно што сви знају. На пример, (не дај Боже) ако ти је син Издајник, ти уместо да сагнеш главу, ти нас као и сваки Другосрбијанац убеђујеш да Издајник није Издајник, него је Издајник онај који није Издајник. ……………Оно „тупава змија“ нисам уопште повезао са тобом, одакле ти то пада на памет. То је написао неки бивши Српски Радикал (глумио радикала), па када је конвертовао у опцију Александра Вучића (ко, ја се залагао за Велику Србију?), он је наставио као куче да прати Вучића и да се уместо њега вређа када неко каже да је Вучић Издајник који добија налог од српског непријатеља. Могуће да је то један јак и познат напредњак, али је то само једна од неважних могућности у мојој глави.

 5. Риста says:

  Побогу Косовац, какве везе имају Српски педери и српски издајници? Само ову једну једину везу - И једне и друге праве Срби а рађају Српске мајке, али то нема никаквог основа да поредиш једне и друге нити да користиш тако провидно поређење. Нисам ја ни рекао да си ти мени рекао да сам ја "глупава змија", него сам написао како је теби чоек то прикрпио, мада на основу погрешног схватања. Лепо сам изнео свој став да ти ниси змија ни близу. А сви знају да сам ти ја пријатељ без резерве. Добро, помало неуобичајен, ал шта ја могу кад сам такав. Косовац, ми НЕ бирамо своје пријатеље. Они се сами рађају и ти то не можеш променити. Шта ја ту могу. И издајници се рађају и педери се рађају. Ни једног од њих не можеш се одрећи или га негирати, али понеког треба убити. Кога треба убити понекад? Педер је болест, издајник је отрован субјекат на погрешном месту а пријатељ је рапсодија. Кога понекад треба усмртити? Болесног, отровног или распеваног? Пошто си ти човек кратке пажње и после краћег времена изгубиш интересовање и не враћаш се у прошлост, потсетићу те касније јопе са овим коментаром. Ја се враћам на коментаре чак и после неколико година, па чак и после десет петнајст година. Немам их "послагане" па почесто не могу да пронађем све што ме интересује. Ја сам хаотичан и тако исто чувам коментаре који мене интересују. Хаос, брате мили. Такав свет данас, такав Риста. Не пада ивер далеко...

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Kada izbombarduju u Mađarskoj one koji nisu nenormalni ostaće samo delikventne nakaze koje u čoveku vide samo dupe. Ali na posletku ovog sveta sam Gospod naš i Spasitelj će presuditi pravedno ovoj sablazni.

 7. Gospodi Pomiluj says:

  Još iz vremena Mihajla Obrenovića postoji dokument za našeg prvog ambasadora u Turskoj koje knez piše ovako:"Sultan je nagao na muško dupe i na pare, a mi para nemamo..."

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u