НА ЗАПАДУ ЛИКУЈУ: Путин једва причао од кашља, Кремљ морао хитно да реагује (ВИДЕО)

NA ZAPADU LIKUJU: Putin jedva pričao od kašlja, Kremlj morao hitno da reaguje (VIDEO)

19 novembra 2020

Ruski predsednik Vladimir Putin u sredu je tokom video-sastanka imao napad kašlja, što je izazvalo brojne spekulaciju o njegovom zdravlju, posebno u zapadnim medijima, nakon čega je Kremlj demantovao da prvi čovek Ruske Federacije ima zdravstvenih problema.

Ruski predsednik (68) se mučio da završi rečenicu dok je razgovarao sa najvišim zvaničnicima o ‘akutnim finansijskim problemima’ izazvanim virusom kovid-19, piše Dejli mejl i naglašava da je video kasnije montiran tako da je Putinovo kašljanje izgledalo manje ozbiljno u verziji koju je objavila njegova kancelarija.Državna novinska agencija TASS pitala je Kremlj za Putinovo zdravlje i rečeno im je da je „apsolutno u redu“.

„Predsednik se izvinio i nastavio sastanak gotovo bez pauze“, stoji u saopštenju Kremlja.

Putin je u video-pozivu razgovarao sa svojim ministrom finansija Antonom Siluanovim i drugim visokim zvaničnicima kada je napad kašlja počeo.

Izgovorio je „Oprostite“ i više puta je stavljao desnu ruku na usta dok se trudio da nastavi dalje.

Britanski tabloid spekuliše da, uprkos tome što Rusija ima na raspolaganju dve vakcine – jednu je primila i Putinova ćerka Katerina (34) – on najverovatnije nije primio nijednu.

Poslednjih meseci ostao je u velikoj meri izolovan nakon što je u aprilu bio u kontaktu sa zaraženim lekarima u jednoj moskovskoj klinici.

(Dejli mejl)

KOMENTARI7 komentara

 1. šiško says:

  Koliko se ja razumem u astrofiziku, ovo nije bolesni kašalj, nego se čovek zagrcnuo ili tako nešto. On uopšte ne izgleda bolesno, ali uopšte. A što zapad likuje, pa to mu je valjda posao, da pravi od sebe budalu.

  • persida says:

   Dobio koronu kad se ljubio sa Vucicem.

   • Ivke says:

    Sa vuckom se ljubi samo Makron a ovaj voli zene :)

 2. M says:

  Mislim da je vrijeme za trilateralni sastanak s Merkelovom i Erdoganom,da dobro prodiskutiraju međunarodnu situaciju!

 3. Rista says:

  Putin će živeti i vladati Rusijom duže od Kastra. Za inat Zapadu. Eh, kako čekaju bilo koju sitnicu da podmeću i lažu. Putin se još uvek aktivno bavi sportom i savim zdravo izgleda. Opet se setim kada je prošle godine onako grozno i brezobrazno i skoro golišav ušao u ledenu vodu a ni naježio se nije. E, ne da sam bio ljubomoran...ko da sam Zapadnjak. Ja posle malo stavio leda u lavabo pa teo da se brčkam...ali nisam stigao dalje od šake. Ladno bre. Gledao sam snimak njegove demonstracije rvanja sa zgodnom, slatkom. guzatom devojkom i Putin je majstorski pusti da zalegne na njega i posle jednog minuta u toj pozi, kao predao se. Iiiidi begaj. Ceo minut migoljenja kao. Za neke stvari je maestro. I ja bi se rvao sa tom devojkom, ali nisam Putin.

 4. Zorana says:

  Ovo nije suvi kasalj od bolesti, pa ni kasalj uopste, nego ga zagolicalo grlo pa ga malo procistio. Svi smo to osetili bilo kad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *