Nacionalna garda u Slavjansku razapela trogodišnje dete kao „Isusa“

Nacionalna garda u Slavjansku razapela trogodišnje dete kao „Isusa“

15 jula 2014

rt57yfIzbeglica iz Slavjanska Galina Pišnjak, majka četvoro dece, bila je svedok strašnog zločina koji je počinila Nacionalna garda Ukrajine nakon što su grad napustili ustanici.

Ona je u izbegličkom kampu u Rostovskoj oblasti dala intervju ruskoj televiziji u kojem je opisala kako je kaznena ekspedicija razapela trogodišnje dete i ubila ženu jednog ustanika.

„Centar grada. Trg Lenjina. To je jedino mesto gde mogu da stanu svi ljudi. Na trgu su okupili žene, pošto muškaraca više nije bilo. Žene, devojčice, starce. To se zove pokazno kažnjavanje. Uzeli su trogodišnje dete – dečaka u gaćicama, u majici. Kao Isusa su ga razapeli na oglasnoj tabli. Dok ga je jedan zakucavao za tablu, dvojica su ga držala. I sve to pred očima majke. Nju su držali. Ona je gledala kako joj sin umire. Krici. Zapomaganje. Još su ga isekli na bokovima. Da se muči. Kroz sat i po dete je umrlo. A zatim su uzeli majku, zavezali je za tenk i vukli je po trgu, otprilike jedan kilometar“.

Galina je ispričala da je rodom iz zapadne Ukrajine i da zbog svoje kritike ukrajinske vlasti i „gardista“ ima problema i sa sopstvenom majkom.

(Fakti.org)

KOMENTARI2 komentara

  1. mladen says:

    to rade nove demokrate,a naredjenja daje demokratski predsednik-fasista a podrzava ih demokratski cita iz amerike,to je radio i hitler i njegove sluge,a njegovi sateliti su ga sledili i podrzavali-hrvatska,austrija madjarskai ostali kvislinzi

  2. jugoslav mitic says:

    to podrzava i evropa, a u takvu evropu nas vodi vucic.sve su to ista govna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *