НАЦИЗАМ НИЈЕ ДЕЛО ХИТЛЕРА И НЕМАЧКЕ: Ево где је све почело!

NACIZAM NIJE DELO HITLERA I NEMAČKE: Evo gde je sve počelo!

2 aprila 2018

KADA se govori o Velikoj Britaniji i njenim stanovnicima, većina čovečanstva navede engleski parlamentarizam , kao i velikog Šekspira. No, nacija „prosvećenih moreplovaca“ nije to što se misli.

Prvo, Britanija je, a ne Nemačka, otadžbina nacizma, ideje vlasti rase, tačnije izabrane „nordijske rase“ koja treba da vlada celim svetom.

Tvorci nacizma su Englezi: Tomas Karlajl (praroditelj), Hjuston Čemberlen (angloamerički pisac i filozof), Džejms Hant (napisao 1862. godine rad u kojem je crncima „dodelio“ ulogu prelaznog oblika između majmuna i čoveka), Frensis Galton (rođak Čarlsa Darina i osnivač eugenike – „nauke“ o ljudskoj selekciji radi odgajanja idealne rase), Karl Pirson (biolog i osnivač biometrije – rasističkog smera socijal-darvinizma), čija je poznata izjava „Pravo na život još ne znači pravo svakoga da produži svoj rod.“

Sir Osvald Mozli

„Oduševljavam se engleskim narodom. U kolonizaciji, oni su učinili nemoguće“, pohvalio ih je u jednom govoru Adolf Hitler. Jasno je zašto ih je firer hvalio, sve je ideje preuzeo od Britanaca.

Podsetimo se da je upravo u Velikoj Britaniji stvoren 1932. godine Savez fašista kojim je rukovodio baron Osvald Mozli. Vođa britanskih fašista je uhapšen tek 1940. godine i u zatvoru je proveo samo tri godine. Umro je 1980, nikada progonjen zbog svoje prošlosti.

Drugo, koncentracioni logori su britanski izum, a ne nacista ili boljševika (Trocki), kako se to danas predstavlja. Istina, ima malih dilema da li su bili Amerikanci tokom Građanskog rata (1861-1865) ili Britanci tokom Angloburskog rata (1899-1902), no većina istoričara smatra da su prednjačili Britanci. Amerikanci su u koncentracione logore slali vojne zarobljenike, a Englezi vojno stanovništvo – čak cele porodice.

Cilj stvaranja koncentracionih logora, prema zvaničnim izjavama britanske vlade, bilo je „osiguranje bezbednosti mirnog stanovništva burskih republika“.

Britanski konc-logor u Keniji

Muškarce su Englezi slali u logore na teritoriji Indije, Cejlona i drugih britanskih kolonija. Ukupno u svim britanskim konclogorima bilo je smešteno 200.000 ljudi, što je bila polovina stanovništva burskih republika. U njima je umrlo do gladi i bolesti 26.000 ljudi, a tokom samo jedne godine, 1901, u konclogorima Engleza od gladi i bolesti je umrlo 17.000 ljudi, od kojih 14.300 dece.

Treće, Englezi su svetski prvaci u genocidu, jer su praktično istrebili Indijance na teritoriji današnjih Sjedinjenih Američkih Država. Da podsetimo da su tokom naseljavanja današnje SAD, Englezi ubili oko 15 miliona Indijanaca.

Genocid su počinili i tokom tri kolonizacije Australije. Kolonizacija tog kontinenta je počela 1788 godine, a autohtonog stanovništva je bilo milion ljudi u oko 500 plemena. Tokom naseljavanja Australije, Englezi su ubili između 90 i 95 odsto Aboridžina, dok su na Tasmaniji starosedeoci istrebljeni. Ubistva starosedelaca su smatrana uslovom prosperiteta Engleza.

Četvrto, Englezi su poznati i kao „vešači dece“, na način koji ledi krv u žilama. London je tokom 16. veka nosio nadimak Grad obešeni. Tokom carovanja Henrija Osmog (1509-1547) kažnjeno je samo za skitnju 72.000 ljudi. Decu beskućnike masovno su vešali čak i u narednim vekovima. Tek 1908. godine Britanija je usvojila zakon po kome se na smrtnu kaznu ne mogu osuditi mlađi od 16 godina.

Peto, Britanci su prvi stvorili narko-mafiju. U tom kontekstu važna je još jedna stranica britanske istorije koja je u stručnoj javnosti poznata kao Opijumski rat. Međutim, pravilnije bi bilo to nazvati mafijaškim sistemom, čiji je glavni izvor bila trgovina narkoticima, zbog čega su skoro ceo jedan narod pretvorili u narkomane. Radilo se u to vreme (19. vek) o 300-milionskom kineskom narodu.

Čak 13 odsto dohotka Indije tokom britanske vladavine dolazilo je od prodaje opijuma u Kini. Istovremeno, opijum je ubijao Kineze. Samo u periodu od 1791 do 1794 godine, broj licenciranih opijumskih pušionica porastao je sa 87 na 663. Istovremeno je Britanija preko opijuma izvlačila ogroman novac iz Kine, što je sve predstavljalo klasičnu narko-mafijašku šemu.

Ova situacija je dovela do dva razorna „opijumska“ rata, kao i do potpune okupacije Kine od strane Britanije. Kada se to dogodilo, Britanija je počela da uzgaja mak u Kini, na milionima hektara, dok se broj korisnika povećao na desetine miliona.

Kraj vlasti narko-mafije u Kini delo je komunista, koji su jednostavno sve narko-trgovce streljali, a plantaže maka spalili.

Zoran Milošević/Pečat

KOMENTARI6 komentara

 1. sergej says:

  Iterviju Hitlerove sestre kada je rekla da se Adolf toliko promenio kad je došao iz Britanije da samo čita knjige koje je doneo sa sobom od Engleza i odmah su prekinuli taj interviju.

 2. Zoran says:

  Pa nisu Nmeci hvatali ro0bove i prikazivali u kavezu u Nemaackoj u 19;. veku, nego Brittanci.

  • Ixs says:

   Da, po uzoru na tvrdnje Darvinove teorije.

 3. Makeridov says:

  Pre Indijanaca i Aboridžana zatrli su na Britanskom ostrvu Pikte i Vende. Za vreme Rima sve iznad Hadrijanovog zida na Britanskom ostrvu upisano je u arhiviranim kartama kao Terra Vendorum(lat.).Znamo koga su tada zvali Vendima, pa zašto čudi milenijumska mržnja prema Srbima.

  • Ixs says:

   Nije bilo Venda na britanskom ostrvu. Bavio sam se drevnom istgorijom Brit. ostrva. Pikti nisu zatrti nego su ostali i žive tamo, to su Škoti. Bilo je Brita na ostrvu, a oni su se stopili i preselili u Bretanju. Velšani su takođe bili prije Anglosaksonaca i danas su tamo. Ne radi se o tome, nego previše pojednostavljate stvari. Anglosaksonci su vremenom postali hrišćani u 6. veku i postali jako u proseku vrlinski ljudi, skromni, pobožnii, dobrodušni, prosti i tome slično. Jezik je totalno bio drugačiji od današnjeg Egleskog, a i kultura. Anglosaksonci su totalno iskvareni i izmenjeni tek kad su Normani osvojili Englesku 1066. g.. Tad je papa poslao Normane da nametne papsko hrišćanstvo Englezima. Od tad je jezik izmenjen i kultura, Normani su se stopili s Englezima, ali su nametnuli Englezima karakter što karakteriše pokvarenost, lukavstvo, licemerje, gordost. Eto to su i danas osobine najgorih Engleza i njihove kulture. Od Normana tj. Vikinga dolaze sve loše osobine Engleza koje postoje i danas.

 4. Ivan Grozni says:

  Nacistickim vodjama je bila obaveza da se upoznaju ;Kako je Engleska vladala Indijom i drugim kolonijama kako bi mogli taj sistem da primene na Rusiju i druge slovenske zemlje.Pa i sam kralj im je bio fasista pa je morao da abdicira a sva prica kako se odrekao prestola da bi ozenio amerikanku Walles je bajka za nepismene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *