НАДАЛ НАПАО ЂОКОВИЋА

НАДАЛ НАПАО ЂОКОВИЋА

26 јануара 2021

Шпански тенисер Рафаел Надал је искористио новонасталу ситуацију у Аустралији како би критиковао Новака Ђоковића.

Други тенисер планете је упоређивао услове које имају играчи на Аустралијан опену.Шпанца су поједини чланови тениског света чак критиковали због тога што, барем јавно, није ништа урадио како би помогао тенисерима и тенисеркама у Мелбурну.

Подсетимо, 72 учесника Аустралијан опена је послато у строги карантин, који им недозвољава да две недеље изађу из хотелске собе, само зато што је неко у авиону којим су путовали до Аустралије био позитиван на корону.

Рафа и Новак се тренутно налазе у Аделејду, где су смештени само најбољи играчи и играчице, а баш због тог повлашћеног третмана су такође критиковани.

Због свега наведеног се огласио и Новак, који је, уједно, покушао да помогне колегама у невољи тако што је аустралијским властима упутио списак молби.

„Неки морају да објаве све што чине за друге, а неки то раде на приватнији начин. Без потребе да све буде јавно објављено“, рекао је Надал у интервјуу за ЕСПН.

Некадашњи шампион Аустралијан опена се није ту зауставио.

„То што ми неки радимо за играче који су у невољи нема потребу да буде коришћено у маркетиншке сврхе“.

Аустралијан опен почиње 8. фебруара, а пре тога на програму ће бити АТП куп.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. persida says:

    Jevrejin Nadal koji se lazno predstavlja kao katolik (Nadal je jevrejsko prezime), pokazao je pravi lik. Nepismena seljacina koja ne zna da govori cak ni spanski. Sumnjam da poznaje sva slova azbuke. Pokvaren i podmukao, kao i Federer.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u