НАДАЛ стао у одбрану РУСА!

NADAL stao u odbranu RUSA!

20 jula 2016

rafael-nadal-437I dalje traje neizvesnost oko toga da li će sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru biti isključena cela ruska reprezentacija ili će se sve završiti “samo” na kazni za atletičare.

Gotovo da ne postoji olimpijac kog novinari nisu pitali za novonastalu situaciju, pa je na red došao i Rafael Nadal, koji je često potpuno neosnovano optuživan da koristi doping.

– Nemam neko posebno mišljenje o tome. Nisam najbolje upućen u temu. Međutim, ono što uvek govorim je da onaj koji vara mora da plati cenu. Ali, kazniti celu zemlju nije fer jer sigurno ima sportista koji se ne dopinguju – objasnio je Nadal.

S obzirom da i dalje ima problema sa povredom zgloba, od koje se trenutno oporavlja, Nadal je otkazao učešće na Rodžers kupu u Torontu, ali je izjavio da se nada da će da bude spreman za olimpijski turnir, koji je na programu od 6. do 14. avgusta.

KOMENTARI5 komentara

 1. Uf says:

  I ovoj put Nadal je potvrdio da je veliki i kao covek i kao sportista !!!

 2. Jovan says:

  Veliki sportista, borac, i jos veci covek.

 3. Kuruz strave says:

  Samo je rekao istinu, ništa posebno. Ali zabrinjavajuće je koliko ima bednika koji se plaše negde, nekog malog minusa od nekog, ako kažu istinu i time uvrede one kojih se plaše. Baja recimo na ovom portalu...takve ljige i ljudski otpad i sitniš sve će da uradi iz kukavičluka samo da se ne zameri nekom jačem...to su oni koji su u osnovnoj dobijali batina.

 4. Don says:

  A cime ce da ih brani?Reketom?Sto se dopinga tice,svi profenionalci se dopinguju u bilo kojoj profesiji.I amateri po teretanama.Velika je to lova.

 5. kosovac says:

  Uopšte mi nisu jasni Srpski ljubitelji sporta. I Ruski. Koliki je to strah da te neko ne primi da učestvuješ u nekom svetskom takmičenju? Naročito ako znaju da se mnogi rezultati nameštaju. Po dosadašnjem iskustvu, to mu dođe da ti je žao što neki šmoklja neće da se druži sa tobom. Neću da vređam ali moram da kažem da se veliki ljubitelji sportova (amateri) na taj način brukaju i otkrivaju svoju bednu dupelizačku želju. Pa ni Ujedinjene nacije nisu nikad bile nešto za čime treba težiti, ali mora da postoje zbog država naviklih na tuđi povodac. Kao Srbija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *