Нагло погоршање стање ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА!

Naglo pogoršanje stanje VOJISLAVA ŠEŠELJA!

2 juna 2015

1931482-05 seselj 45Kako Pravda saznaje u Srpskoj radikalnoj stranci, zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je naglo pogoršano, a stranka je morala da otkaže sve njegove planirane aktivnosti kao i televizijska gostovanja.

– Zbog pogoršanog zdravstveno stanja Vojislava Šešelja otkazane su sve njegove stranačke aktivnosi u narednoj nedelji kao i gostovanja na televizija u Kruševcu, Požarevcu i Kraljevu. Šešelj već dva dana nije dolazio u stranku – kaže za Pravdu predsednik Okružnog odbora SRS Beograd Miljan Damjanović.

Iako u SRS nisu hteli detaljnije da komentarišu stanje svog lidera, pretpostavlja se da je reč o reakciji na hemioterapiju koju je Šešelj nedavno počeo da prima.

Šešelj se poslednji put pojavio u javnosti na Devetom kongresu SRS koji je održan u subotu u Beogradu.

Podsećamo da je predstavnik Vlade Srbije Saša Obradović zatražio je od Haga da ga sasluša i potom se izjasni da li je za povratak Vojislava Šešelja potreban nalog za hašpenje. Obradović je ovo zatražio jer je prema našem Zakonu o saradnji sa Haškim tribunalom nalog je neophodan za pokretanje postupka izručenja.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Milan says:

    Zapadnjacki advokatski olos ce zazirati od imena i prezimena vojvode i kada umre! Ima da Dr. Voja Seselj i njegova obrana udje u antologiju pravne struke.

  2. Mare says:

    Izdrzi Vojo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *