НАЈБОЉИ ПОЗНАВАЛАЦ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА открива све о четницима! СКРИВЕНЕ, МАЛО ПОЗНАТЕ И ПРЕЋУТАНЕ ИСТИНЕ (ВИДЕО)

NAJBOLJI POZNAVALAC ČETNIČKOG POKRETA otkriva sve o četnicima! SKRIVENE, MALO POZNATE I PREĆUTANE ISTINE (VIDEO)

9 aprila 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Miloslav Samardžić.

Jedan od najboljih poznavalaca četničkog pokreta izneo je mnoge nepoznate detalje iz istorije:

POGLEDAJTE PRVI DEO EMISIJE:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI10 komentara

 1. petrovgrad says:

  Čitao sam Poglede od 1989. Tada je bila hrabrost čitati taj časopis. Uvek je otkrivao istinu. Miroslav je izuzetno hrabar urednik. SAVOJIM TEKSTOVIMA VALJAO JE PO BLATU KOMUNISTIČKE IDEOLOGE. Nepobediv je

  • Velika Metla says:

   U tim vremenima,vremenima srbskih komunjara,najviše štete Srbiji i srbskom narodu su napravili upravo Srbi,istina posrnuli Srbi,Penezić,Ranković,Minić,Vlahović i mnogobrojni! Takvih nesoja kao što su pšomenuti,ne možemo naći kod balija,šlihtara,ushRaša i ostalog bašibozuka! A na našu tragediju imamo ih i dan danas!

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Odlična emisija.

 3. Zoran says:

  Kupio sam od njega ve knjige koje ima i DVD-e. Umesto kniga iz istorije koje sam ucio u skoli.

 4. samostalan says:

  Cica Draza je ziv, to zna svaki pravi Srbin.

 5. Velika Metla says:

  Čiča Draža je najsvetlije ime tadašnje Srbije i celokupnog srbskog naroda! A živ je u našim mislima,i srcu dok,god ima pravih Srba! Onoga časa kada se oslobodimo drugosrPijanštine,ostataka zla zvanog komunizam,ili ih svedemo na statističku grešku,srušiti ćemo do temelja,a i dublje,ono ruglo koje nazivaju "kućom cSMeća",i izgraditi Memorijalni centar svim srbskim žrtvama,a da se centar nazove MC Čiča Draža Mihajlović! Najmanje toliko dugujemo Čiči!

  • Dani says:

   SAGLASAN 100%

 6. Pera says:

  Nista mi ne dugujemo Drazi niti bilo kome. Dovoljno smo bili blesavi da dozvolimo satanistima da nas uvedu u bratoubilacki rat. S jedne strane jevreji, marks, lenjin, tito i ostala bezboznicka bagra, a sa druge strane isto jevreji sa engleskom i ostalom bagrom evropskom, podanickom jevrejima. S jedne strane tito, koca, kardelj, rankovic i ostala bagra, smisljala ofanzive, dok je jadan narod grcao, a s druge strane Draza koji je cucao u nekoj pecini i cekao verujuci da ce mu kralj i cercil poslati pomoc. Jedino je vojvoda Djujic stito narod u svom kraju od vampira ustasa. Svako moze da bude ostrascen, ali istina je istina, pa kome se nesvidja, sta da mu radim, a to je rec i za Boga ali se pise velikim slovom ! Bog, Istina, Ljubav !

  • Karital says:

   Draža se borio protiv švaba, dok je Đujić šurovao sa talijanskim fašistima a kasnije i sa švabama.

 7. petrovgrad says:

  Draža nije bio četnik, On je bio vrhovni komandant vojske kraljevine Jugoslavije u otadžbini. Za neupućene prvi četnici su bili Hrvati, a prve ustaše Srbi. Tvorac ćetničkog pokreta i ideologije bio je Matija Ban. po kome se i zove naselje Banovo brdo u Beogradu. Prve ustaše odnosno ustanici su Srbi iz redova "Zelenog kadra"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *