НАЈЏЕЛ ФЕРИЏ РАЗБИЈА ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ: „Увек сте ми се смејали, више се не смејете!“ (ВИДЕО)

NAJDŽEL FERIDŽ RAZBIJA EVROPSKI PARLAMENT: „Uvek ste mi se smejali, više se ne smejete!“ (VIDEO)

30 juna 2016

farage 3245Najdžel Feridž, lider Partije za nezavisnost Velike Britanije, likovao je u Evropskom parlamentu posle referendumske odluke o „bregzitu“:

„Nije li ovo smešno? Kada sam došao ovde pre sedamnaest godina i rekao da želim da vodim kampanju koja će izvesti Britaniju iz EU, svi ste mi se smejali. Dakle, sada se ne smejete, je l’?“

Na kraju je Feridž poslanicima Evropskog parlamenta, koji su mu zviždali i dobacivali, poručio: „Znam da skoro niko od vas nije radio pravi posao u životu.“

(Stanje stvari)

KOMENTARI3 komentara

  1. kosovac says:

    Mislio sam da bi bilo dobro da ovim „evropljanima“ nekako pošaljemo Šešelja, međutim nema potrebe, ovaj Englez ih rasturio. Lako je sa teletabrisima.

  2. MRTVA HERCEGBOSNA says:

    HAHAHAHA, KAKO IH YEBUCKA OVAJ ENGLEZ NA TIHOJ VATRICI, DEGENERČIĆI EUROPSKI NERADNIČKI, NEĆE BITI USKORO NIKAKVIH BENEFICIJA NA BLEBETANJE O NEKAKVOJ EUROPICI...BIĆE SAMO VANDALI SA RATOM OPUSTOŠENOG ZAPADA I EVROAZIJSKA UNIJA.

  3. Svetislav says:

    Odlicno sumirana sustina postojanja tzv. Eu, zbog sebe same, tj. zbog istih ovde koji sede u ovom eu parlamentu, primaju najmanje deset hiljada evra mesecno ne samo za nerad i prosipanje iz supljeg u prazno, nego i za izdaju svojih drzava! Pravi razlog postojanja ove unije je slabija evropa, i dupla birokratija (svaka drzava ima svoj i ovaj drugi eu parlament da izdrzava)! Zato i nasi eunijati hoce isto da imaju oni njihova krvopijska rodbina plate od deset hiljada evra mesecno, a za sopstveni narod i interese svojih drzava ih zabole! Ocigledno je da britanci i Faraz imaju svoje interese da su izasli iz eunije, i to pokazuje da im je makar samo malo vise stalo i o interesu svoje drzave. Najvise mi se svidja sto im je rekao da je njihovo sedenje na dupetu i dizanju ruku kao kod nas za vreme komunizma, a i sada jedino sto su uradili u zivotu, a da nemaju nijedan posten dan rada, kao i nasi politicari!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *