НАЈХРАБРИЈИ ДЕЧАК 21. ВЕКА: Убио 14 НАТО специјалаца бранећи свој дом!

NAJHRABRIJI DEČAK 21. VEKA: Ubio 14 NATO specijalaca braneći svoj dom!

28 juna 2015

mustafa-huseinNjujork Tajms je objavio članak u kom je za „najhrabrijeg dečaka 21. veka“ proglasio unuka pokojnog predsednika Iraka, Sadama Huseina. Ovo je njegova priča.

Ubio je 14 NATO vojnika, braneći svoj dom. Ovaj dečak po imenu Mustafa Husein iz Iraka je četrnaestogodišnji unuk Sadama Huseina koji je bio i poslelednja osoba s oružjem u rukama tokom invazije SAD-a na Irak.

On se čvrsto odupirao američkim specijalcima prilikom napada na vilu Navafa Šeik Zidan. U trenutku pogibije on je bio jedina živa osoba u kući, a pored njega su ležala beživotna tela oca Kusaia, ujaka Udaja i telohranitelja Abdel-Samla. Prema iskazima američkih vojniika koji su bili uključeni u operaciju, kada su provalili u kuću, mladi Mustafa Husein otvorio je na njih vatru iz mitraljeza, a američka jedinica od oko 400 vojnika koja je učestvovala u opsadi vile od tog trenutka je bila blokirana.

Kada su mu pred očima Amerikanci ubili oca i ujaka, dečak je uzvratio i ubio je 14 američkih marinaca.

Borba sa u unukom Sadama Huseina trajala je oko šest sati. Kada su Amerikanci ubili malog Mustafu, nisu mogli poveruju da ih je toliko vremena držao jedan mali dečak.

Na kraju članka o Mustafi Huseinu novinar Njujork Tajmsa Robert Jeisk piše:
„Da smo mi imali nekoga kao što je ovaj dečak, izgradili bismo mu spomenik u svakom gradu. Svuda bi se pričalo o njegovoj hrabrosti, bio bi uzor za mlađe generacija, sada i u budućnosti – za sva vremena!“

(balkanbreakingnews.com)

KOMENTARI12 komentara

 1. mister Tucoprc says:

  bio je mala meta pa ga nisu mogli pogoditi :-) a nek ih je poroko,to je dobro napravio,nek je i bio kepec al je dobro ciljo :-) lepo je kad se porokaju musli i čemerikanci, nema ništa bolje od toga :-)

 2. mija says:

  Vešto smišljeno. Da smo mi imali takve propagandiste, nikad... Nikad ih ne bismo pustili da rade za nas. Svojevremeno se digla velika prašina oko jedne izjave madlen olbrajt. Na pitanje novinara da li je vredela pobeda nad Irakom 500.000 nevinih dečjih života, ona je bez zadrške odgovorila: "Jeste!" Ovo sad je njen odgovor na tu prašinu i objašnjenje da nisu baš sva ta deca bila nevinašca. Kad amerikanac pomnoži broj ubijene dece sa brojem 14 koliko ih je ubio ovaj dečak, dobije ogromnu cifru svojih sunarodnika i shvati da je stvarno sve u redu sa 500.000 pobijene dece u Iraku, zapravo da je upravo decu trebalo prvo pobiti. Ako je i od madlen olbrajt, mnogo je.

 3. spira says:

  Pitanje je dana kada će mu sude u Hagu zbog zločina

 4. Apis says:

  Koliko su ti hrabri amerikanci pobili Indijanske, Vijetnamske, Arapske i razne druge dece trebalo bi da se stide u ogledalo pogledati. Ali stideti se moze covek koga je napravio covek a ne hijena koju je napravila i rodila hijena.

 5. Za Srbiju says:

  14 amer. specijalaca. Neka mu je laka zemlja! Šta će tek Rusi da im rade?

 6. Laki says:

  Pa sta jen amerika nego hijena

 7. Paštrović says:

  Silno i hrabro momče, taman kao i naš pokojni Spomenko Gostić. Hrabrih i kukavica ima u svakom narodu. A da smo se kukavički ponijeli, skoro svi, bilo je ono sprovođenje šefa države Srbije, pardon - SRJ, u Hag. Jedino je njegova ćerka od tuge i muke opalila par metaka, jer je tim činom željela da zaštiti oca. Ali zato, kad su ga mrtvog donijeli u Srbiju, 600.000 "srba" se upisalo u knjigu žalosti. Dje su bili tih 600.000 kad su sluge NATO-zapada rušile DRZAVU? DJE??? "U prkno Djeknino", eto đe, pa se još u tom prknu "baškarimo" i ne namjeravamo da iz tog prkna konačno izađemo.

 8. Vladimir says:

  @Pastrovic - kako gde smo bili, pa tu smo bili. A sta je trebalo da uradimo, da pokrenemo gradjanski rat? Da nam se zemlja pretvori u danasnju Siriju? Da poginu stotine hiljada ljudi? Zuti (tadasnji DOS) su bili spremni na to, ali mi nismo. Previse smo voleli svoju zemlju. A oni su je unistili. Predali smo se, ucutali smo i jos uvek cutimo, osim povremenog "to ste trazili, eto vam sad". 5. oktobar 2000. je dan kada je Srbija pala. Jos nije ustala, a pitanje je i da li ce

 9. Paštrović says:

  Vlado, sve si donekle u pravu, ali odnekle... e, tu je kvaka; i sam kažeš da je pitanje da li će Srbija smoći snage da se dočepa makar klečanja na koljenima. Sto onda uopšte i pišemo i pričamo srbski, i zar ne bi bilo ponajbolje da se đe god da Srbi žive uvede engleski kao maternji. Ako smo pristali zarad neizbijanja građanskog rata da nas ne bude, što onda nijesmo pokrenuli to tabanje pa da izginemo kao ljudi, da sami sebi trpamo govna u usta ali u dozama koje nekako možemo da progutamo, a ne ovako: zinuli, pa nam zapad nabija ta ista govna, ali onako divlje, mržnjom, šamarima, toljagama i čime sve ne!? Ovako smo ionako spali da budemo buba-švabe na anglosaksonskim zatrovanim kazanima? Veliki ti pozdrav...

 10. cedo says:

  Paštroviću...ne bih ja baš tako pustio jedan narod da časno izgine i da ga nestane. Bili smo mi više od 400 godina pod turskom okupacijom i tada smo mogli svi časno izginuti i časno nestati ali neko je razmišljao i drugačije. Čekali smo i dočekali trenutak da se dignemo i oslobodimo Srbiju i srpski narod. Doći će opet taj trenutak i rodiće se opet neki Vožd koji će uspraviti Srbiju i srpski rod...e zbog tog dana D u nekoj budućnosti važno je sačuvati živote našeg naroda. BOG BLAGOSLOVIO SRBIJU I SRPSKI NAROD.

 11. Paštrović says:

  De mi kaži "cedo" kog to "našeg naroda"? Ubrajaš li u taj "naš narod" i Tadića, i labusa, i Koštun-bega, i Dinkića, i Sutanovca, i Canka, i Kandićku, i Vuka i Danicu, i sve one pizde "u crnom" sa sve Borkom na čelu... i da ne nabrajam, jer ću dobiti proliv od muke i nemoći? Ako i ove računaš u "tvoj-svoj narod", onda bi bilo bolje da smo se svi isturčili i da nikad nijesmo oslobodili Srbiju. A vala dugo je i bila slobodna - čak nešto oko 40 godina!!! I još se bijemo sa "turcima", još ih nijesmo pobijedili, ako to nijesi znao! Odma' su tvoji i moji Srbi potrčali da ližu guzice masonima i Vatikanu. Fala ti za takav "moj i tvoj" narod. Tu će i ona Mitrova "šljiva ranka" da bude prevelika. I jos nešto: ne uzdajmo se previše u obrezanog Ješu, tj. našeg BOGA ISUSA!

 12. Paštrović says:

  Ah, da: pa i počivši patrijarh Pavle je rekao baš ovo sa čime se ti ne slažeš. Rekao je da je bolje da svi nestanemo, nego da i jedan jedini Srbin ogriješi dušu. Za Njega vele da je još za ovoga života postao SVETAC... a ja to neću postati ni kad otegnem papke, iako eto jednako mislimo, heh... I tebi veliki pozdrav...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *