НАЈМАЊИ ПРОЦЕНАТ ЗАРАЖЕНИХ: Тестирано 6.196 људи, позитивно 114 особа, корона однела још три живота

NAJMANJI PROCENAT ZARAŽENIH: Testirano 6.196 ljudi, pozitivno 114 osoba, korona odnela još tri života

6 maja 2020

U Republici Srbiji je do 15 časova 6. maja 2020. godine registrovano ukupno 9.781 potvrđenih slučajeva COVID 19.

U poslednja 24 sata umrlo je još troje ljudi.

Od poslednjeg izveštaja, testirani uzorci 6.196 osoba od kojih je 114 pozitivno.

Na respiratorima je ukupno 48 pacijenata.

U poslednja 24 časa preminule su 3 osobe. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 203.

Ukupan broj izlečenih građana je 1.971.

KOMENTARI3 komentara

  1. Rista says:

    Neeee, nemojte majke vam. Ne ukidajte vanredno stanje dok ne prođe turistička sezona. Ceo svet ukida vanredno stanje radi turističke sezone pa neka Srbija bar jednom bude prosrpska. Srbi nedajte da vam ukinu logore. Kažite da se ne osećate sigurno na slobodi i da ste dobili hroničan Kon strah od korone i moraju vam omogućiti povratak u logor.Svejedno kada prođe turistička sezona, korona će se vratiti. Pa rekli su vam već za taj štos. Nije da nisu. Korona nije završila svoj posao i od krone niko nije umro. Nema mrtvih, kratko je trajala da bi narodi izgladneli i počeli da umiru od gladi, ali saće vam podmetnu da potrošite ono malo vaše idiotske ušteđevine u hrvatskoj, crnoj gori, egiptu, turskoj...Srbi, ne budite uvek baš toliko glupavi. Ako turisti Srbi budu mnogobrojni, efekat će biti povoljan i još bolji od korone pa vam je možda neće vratiti. Ako neko bude imao muda da ponovi isti scenario. Ali narod je...Srbi,ne prihvatajte ukidanje logora. Udarite im kontru. Ukinuli ne ukinuli, vi nećete biti ni bogatiji ni zaposleniji. Sad je najpovoljniji momenat da im udarite kontru na njihov način i da ih naučite pameti.

  2. Rista says:

    Nadam se da su Srbi posejali lukac i krompir gde god imaju parčence zemlje. I u saksije. Nadam se da niste samo grickali kokice i slušali zvona korone. Ako niste posejali, saznaćete uskoro za kim korona zvoni.

  3. Rista says:

    A što se tiče majmunisanja sa koronom, budite sugurni da su političari zatečeni i bačeni na pleća sa nečim čemu se ni u snu nisu nadali. Dovoljno je bilo samo da im narede da slede struku i kraj. Tvrdim da političari sveta nisu krivi ovog puta. Nije ni struka, jer oni su ionako ponekad opičeni i ne treba ih poslušati ni pod razno ponekad, samo je žalosno što mi najčešće ne znamo kada ih ne treba poslušati. A to se zove slepo verovanje. Oni su naučeni i izdresirani od "farmako m..." i radi para, poslušni su do kraja i nazad. Oni su iskorišćeni zato što narod bRez njih ne može. U zadnje vreme su zasrali stvar sa traženjem para od naroda a ako nemaš umreš. Mislim da će se to jednom rešiti. Streljaš dva tri lekara i opet ćemo imati dobre lekare. Imamo ni i danas naših lekara koji su im objasnili da znaju kako neki lepo žive na talasima korone. Dakle, tukli su nas tuđim rukama. Ko su bre ti ljudi?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *