НАЈМОРБИДНИЈИ ГРАФИТ ПРОТИВ СРБА освануо у Хрватској (ФОТО)

NAJMORBIDNIJI GRAFIT PROTIV SRBA osvanuo u Hrvatskoj (FOTO)

22 oktobra 2019

U Zadru je osvanuo degutantan grafit kojim se poziva na klanje Srba i hranjenje mačaka njihovim organima.

„Nakon što je Zadar u poslednjih 365 dana postao top-tema lokalnih, nacionalnih, a od danas i svetskih medija radi nasilja, rasizma i nacionalizma, na sramotu svih nas na Bilom Brigu neko je napisao možda najdegutantniji grafit svih vremena“, piše portal „Zadar njuz“.„Zakolji Srbina i izvadi mu organe jer su u kvartu mačke gladne“, stoji napisano na zidu jedne zgrade već nekoliko dana.

​„Lokalna vlast, konkretnije komunalna služba Grada Zadra očigledno ovaj grafit, pored kog svakodnevno prolaze i deca koja idu u školu i iz nje se vraćaju, ne smatra spornim“, kazao je jedan stanovnik zadarskog Bilog Briga za portal.

Inače, u ponedeljak je objavljeno da su dvojica gej afro-američkih vojnika brutalno pretučena takođe u Zadru, u subotu u zadarskom klubu „Opera“ nakon što su zaplesali pred okupljenim gostima.

KOMENTARI12 komentara

  • Željko says:

   Ako komu znači, ISKRENA isprika od mene osobno jer ovo je napisala nenormalna osoba!

 1. Borko says:

  Zakržljala rasa...svaki njihov grafit je očajni pokušaj da se dokaže njihova bol i patnja i frustracija jednim brojnijim,umnijim i u svakom pogledu superiornijim Srpskim narodom. Mi smo ove godine proslavljamo 800 godina autokefalnosti SPC a oni 24 godine državnosti. Našim jezikom govore,našim se imenima zovu u stvari mrze sami sebe zato što su Srbi.

  • Portopranco says:

   Tamo u Zadru ima dosta Arbanasa.I oni se kao i pokatoličeni Srbi danas izjašnjavaju kao nekakvi "hrvati".Možda su baš oni naškrabali ovu gadost.

   • Željko says:

    @Portopranco Nema Albanaca mnogo, osim Hrvata ima mnogo i Talijana jer Talijani su do 1945. bili većina u Zadru! Sjetite se čuvenih jugoslavenskih košarkaša iz Zadra, Skansi, Đerđa, i mnogih drugih zadarskih Talijana u ex YU košarci!

  • Veliki brat says:

   Pokaži tomos koji dokazuje 800 godina autokefalnosti. Autokefalnost ste dobili tek u 20. stoljeću, a Hrvati imaju drevniju državnost od Srba. Hrvatska je postala priznatom i neovisnom državom 7.6.879. godine.

 2. opet ja says:

  Ha ha gej afro-američki vojnici, a Vučić nam preti njima stalno. Mada to što oni rade je gore od ranjavanja u borbi... A što se tiče grafita, očigledno je da se neko zdušno trudi da što više potpali atmosferu i izazove neke sukobe. Pitam se kome je to u interesu?

 3. Kulak says:

  A hrvatski lobisti rovare po Srbiji i ne dira ih niko.

 4. padre says:

  Baš su našli pred kim da plešu!Znači i kod gejeva ima idiota!

 5. padre says:

  Verovatno su mislili, dobro , jeste da smo gej i afro,ali smo ipak ameri, ko to sme da nas dira!

 6. Republika Srpska says:

  Čudim se da su istukli ove kaubojske peršovane kad su hrvati poznati peršovani.

 7. Ja pametan, A ti? says:

  Sve je to lepo, malo da se pokoljemo, nego šta ćemo o sudu Božijem kada će svako od nas da dobije po delima svojim?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *