НАЈНОВИЈА ПОЈАВА У ИТАЛИЈИ „леди крв у жилама“ Бриселу и Вашингтону! (ВИДЕО)

NAJNOVIJA POJAVA U ITALIJI „ledi krv u žilama“ Briselu i Vašingtonu! (VIDEO)

25 marta 2020

Kako je KORONAVIRUS počeo da odnosi živote u Italiji, pa se polako prenosio i na Evropu, rasla je panika među evropskim narodima i zvaničnicima.

Italija iz dana u dan doživljava sve teže udarce, KORONAVIRUS odnosi sve više života, a sebičnost EU, Amerike i celog Zapada tek sada dolazi do izražaja. NATO članice se ne pomažu međusobno, gledaju samo sebe, ceo Zapad je Italiji okrenuo leđa i ostavio na milost i nemilost KORONAVIRUSU.Ko ti je pravi prijatelj i saveznik, uvek ti se pokaže kad ti je najteže. Tako je Italiji kad je najteže pomogla Rusija, Kina i Kuba. Zemlje koje su NATO paktu oduvek bile neprijateljske.

Zato, među narodom u Italiji trenutno vlada trend koji „ledi krv u žilama“ svim zvaničnicima u Briselu i Vašingtonu. Italijani skidaju zastave EU, umesto njih kače zastave Rusije, iskazuju ljubav lekarima iz Kube, neizmerno se zahvaljuju Kinezima.

Da li se to narod u Italiji okreće ka Rusiji i Kini, a diže ruke od EU i Amerike?

POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA:

Noi la pensiamo così gli amici si vedono nel bisogna grazi presidente Putin grazie Russia

Gepostet von Federico Cane am Montag, 23. März 2020

Gepostet von Federico Cane am Montag, 23. März 2020

Gepostet von Federico Cane am Montag, 23. März 2020

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI12 komentara

 1. Cetnik says:

  Treba da im pokaze Seselj kako se pakuje zastava dEU.

 2. Pingback: POJAVA U ITALIJI KOJA „ledi krv u žilama“ Briselu i Vašingtonu! Zastava EU zamenjuje se zastavama; Rusije, Kube i Kne (VIDEO) | Dobro dosli na Internet prezentaciju srpske dijaspore

 3. Duh proroštva says:

  SAD i NATO su svetski policajac i palikuća, (tipa: zavadi pa vladaj) a Putin i baljšoja Rusija su postali svetski vatrogasci i Kinezi lekari. Putin je rekao da Rusija neće postati svetska vatrogasna služba ali je ipak postao, ko god mu traži pomoć on pomaže, čak i ako mu ne tražiš, on ti se nađe pri ruci. Na kraju i za Rusiju i za Kinu važi da one neki svoj interes nalaze u dobrim i korisnim stvarima ne samo tako što će drugima da čine zlo, i zapale mu kuću.

 4. Velika Metla says:

  Za "EU" važi ona Njegoševa. "Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi"! Kome to nije jasno taj je BUDALA! I oko takvoga ne treba vreme trošiti.

 5. Gardista says:

  Pocelo je. Idemo dalje.

 6. Rajko says:

  Ove slike smo gledali pre neki dan kod nas na aerodromu kad su svi ostali gledali i shvatili neke stvari

 7. Penzioner says:

  Za našu vlast i dalje "Evropa nema alternativu". I prilikom katastrofalnih poplava u Obrenovcu Evropa je bila uz nas, šaljući nam poruku:"Naše misli su s vama", dok nam je najveću pomoć slala Rusija i Belorusija. Naravno da su misli "naših zapadnih prijatelja" bile s nama, jer sve njihove ultimatume iz Brisela bespogovorno izvršavamo, bez obzira na to što su svi ti ultimatumi takvi da ih ni većina zemalja EU ne primenjuje u svojim "naprednim" državama (obavezna vakcinacija, uvoz GMO semena i proizvoda, bescarinski uvoz otpada od hrane, dok se domaća poljoprivreda sistematski uništava, pretpostavljeno donorstvo organa i sl.). Nema te sile koja će Soroševe pulene naterati da ruskom osoblju Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu da diplomatski status kakav uživaju sve međunarodne organizacije. Zato nema sile koja će Rusiju ili Mađarsku naterati da Soroševe NVO vršljaju po njihovim državama i maneću njegovu pogubnu politiku.

  • Duh proroštva says:

   Apsolutno, međutim i mnogo stvari se promenilo, počele su da se kristališu nekako drugačije. Niko nije očekivao da će GB pokrenuti izlazak iz unije, od tada kao da se unija ruši i postaje slaba karika američkog nato saveza. GB je trebalo da bude neka vrsta evropskog lidera i super-lepak Evrop-NATO-Amerika, ali nije. Bler je ostareo, Solanu ufatila korona, pokazalo se da su i oni valjda smrtni. Ali postoje i glavni upravitelji koji sve te zemlje koriste kao svoje alate i gledaju stvari globalno, radi navodnog spasenja ekologije koriste načine da umanje stanovništvo na minimum. Ko preživi pričaće, a možda i neće jer će zaboraviti šta beše bilo. Pisano je da će poslednje carstvo na zemlji biti zajednica što jakih, što slabih državica i da će se ta i takva zajednica država raspasti jer će na nju konačno pasti sila sa nebesa da sruši sva zemaljska carstva koja postoje i da će pritom uspostaviti vačno i pravedno Božije carstvo koje nikada proći neće. A svako od nas će dobiti platu po delima svojim, dok jedino opravdanje imamo u Gospodu našem i Spasitelju Hristu Isusu.

 8. petrovgrad says:

  Zapadu je odzovnilo. Totalno rasulo. Nemaju izgleda da se organizuju. Jedini im je spas u Rusiju, Kinu, Kubu. To su velesile u zdrastvenom sisitemu. Kad se setim kako su kevčali na ove zemlje. Te gnjide poput Holandije, Belgije, Finske i sl.

 9. Golema Balanica says:

  Mnogim nišlijama je smetala BUKA RUSKIH TRANSPORTNIH aviona kad su sletali na aerodrom - mnogi me danas pitaju gde su Rusi - a ja im odgovaram da poštuju njihov mir .

 10. Vukodlak says:

  Nisu im Rusija i Kina prijatelji vec im ovo dobro doslo da pljunu EU u lice.

 11. Goga says:

  Pa valjda odavno znate da je EU sotonska jazbina i kome jos imalo pametnom oni trebaju,ako se zna da su nas uvek napadali i pljackali!Oni se sami izmedju sebe nepodnose i ubrzo ce i ratovati izmedju sebe!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *