НАЈНОВИЈА ВЕСТ – ХАОС У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Министар Вујовић поднео оставку!

NAJNOVIJA VEST – HAOS U VLADI SRBIJE: Ministar Vujović podneo ostavku!

7 maja 2018

Ministar finansija Dušan Vujović podneo je danas ostavku na tu funkciju.

Vujović je odlučio da se sa mesta ministra finansija u Vladi Srbije povuče iz, kako je naveo u pisanoj ostavci koju je dostavio premijerki Ani Brnabić, ličnih razloga.

On je, takođe, u ostavci naveo da su četiri godine, koliko je dugo bio ministar, „sasvim dovoljne da se čovek pokaže na javnoj funkciji“.

KOMENTARI3 komentara

 1. Mi says:

  Kakav haos? Ovaj čovek se ne pojavljuje pola godine najmanje u vladi, možda i duže. Jel opet neka drama da bi se bavio njomnj auditorijum? Nemamo gradsku vladu, nemamo ustav,odavno je prepišan, zdravstvo, školstvo, vojsku..... i sada smak sveta što je Vujović podnio ostavku, na koju se čekalo,pa se neki nadaju tom mestu...

 2. Ivan Grozni says:

  Verujem da niko nece ni primetiti da ga nema. Gospodin Predsednik ce da radi mozda sat vise i nema problema. I tako sve resava sam. Sad ce da postavi Malog jer neko je morao da uprazni mesto da bi Mali dosao na njega.

  • doktrina soka says:

   Od "malog" su uvek mali rezultati i zadovoljstvo,a tu spadju svi ministri,svi su mali i fizicki i mentalno,rezultati su toliko vidljivi da ih i slepac i ako ne vidi oseti.Fuj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *