НАЈНОВИЈА ВЕСТ – КОНАЧНО МОЋНИ УДАРИ! Руска ратна морнарица почела ратне операције у Сирији! (ВИДЕО)

NAJNOVIJA VEST – KONAČNO MOĆNI UDARI! Ruska ratna mornarica počela ratne operacije u Siriji! (VIDEO)

12 novembra 2016

admiral-kuznetsov-russian-navy-su-16422

Avioni već uveliko poleću sa Admirala Kuznjecova.

Ruska ratna mornarica predvođena nosačem aviona Admiral Kuznjecov i krstaricom Petar Veliki, nalazi se kraj sirijske obale, potvrdio je za televiziju Rusija 1 kapetan Admirala Kuznjecova Sergej Artamonov.

On je naveo da se mornarica nalazi na odredištu u istočnom Mediteranu i da započinju izvršavanje zadataka i manevara na zapadnoj obali Sirije, dodavši da avioni već vrše letove u zonama konflikta.

„Izvršavaju se poletanja sa palube i radi se na koordinaciji sa kopnom“, rekao je Artamonov i dodao da konstantni naleti prema sirijskom kopnu sa Admirala Kuznjecova traju već četiri dana.

„Niko ne leti nad nama. Svi se plaše da priđu bliže od 50 km, što pokazuje koliku silu predstavljaju ova dva broda“, rekao je komandant raketne krstarice Petar Veliki, kapetan Vladislav Malahovski.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. rema srbin says:

  TRPAAAAAAAJ!

 2. opet ja says:

  Sada će u vakumu američke vlasti da odrade mnogo toga...a Tramp inače izgleda hoće da okonča "druženje" sa saudijskim teroristima...

 3. 99 says:

  Snimak je izgleda arhivski. Na krima aviona nisu zakacene rakete i bombe. Jos niko nije objavio da su pocela borbena dejstva vec samo da avioni lete i izvidjaju.

  • Gile says:

   Pa valjda znas da su naslovi u intermagazinu pomalo naduvani i senzacionalistički. A udara će biti. To je sigurno. Vežbaju rusi. Stiču iskustvo u ratnim uslovima.

 4. Zagrebački pašaluk says:

  RAZVALJOTKA !!!NEKA NEMCI I TURČIĆI VIDE ŠTA IH ČEKA AKO KRENU DA SLUŠAJU AMERE :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) AJDE BRAĆO RUSI KAD TO ZAVRŠITE NAVRATITE NA DAN-DVA DA ZBRIŠEMO BONDSTIL I NJIHOVE DRŽAVICE KOJE SU PRIZNALI 90-IH, NIJE RED DA GENOCIDNE NACISTIČKE TVOREVINE OSTANU NA ŽIVOTU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *