НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Нападнута руска војска НА ПАЦИФИЧКОЈ ГРАНИЦИ РУСИЈЕ!

NAJNOVIJA VEST! Napadnuta ruska vojska NA PACIFIČKOJ GRANICI RUSIJE!

17 septembra 2019

Tri pripadnika ruske pogranične službe ranjena su danas u napadu posade severnokorejskog čamca koji se bavio krivolovom u Japanskom moru, objavila je ruska Federalna služba bezbednosti.

„Članovi posade severnokorejskog čamca, kojih je bilo više od 45, izvršili su oružani napad na članove posmatračke grupe na brodu pogranične službe. Trojica graničara su teško ranjena“, naveli su iz FSB za Tass.Ruska agencija dodaje da su graničari FSB preuduzeli odlučne mere u suzbijanju ilegalnih aktivnosti.

Prema navodima FSB, dva severnokorejska čamca i 11 motornih čamaca su ušli u rusku ekonomsku zonu u Japanskom moru i oni su zaplenjeni.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Sa Kimovim momcima nema zajebancije.

  • teoretičar says:

   I Persida, lepo žensko ime, napiše "Dobro kazes, ali bih te zamolio da pogledas mapu Velikog Izraela..." Persida, treba da piše "ali bih te zamoliLA..."! Šta meni ovde nije jasno?

 2. A akoM says:

  Kolko jesjverokorejsih krivolovaca-ubojica teško ranjeno-ubijeno?!?Nijedan?!?Izuzetno loše obavljena akcija!

 3. teoretičar says:

  Ameri zamolili svoga prijatelja Kimčeta da malo napadne tamo daleko da bi Rusi morali da prebace neke snage iz Sirije jer Ameri nikako da se snađu sa 100 Rusa u Siriji. (Dronjska ratna teoretisanja#1002). Međutim, sporedno u tekstu je navedeno da su ratni čamci agenata S Koreje svi zarobljeni(i verovatno zdrobljeni). Neće biti preraspodele ruskih snaga. Koliko ja znam, Rusi teško prihvataju ubijanje svojih ratnika pa ni ovo neće proći tek tako, ako već nisu obavili posao do kraja. Bilo bi lepo pratiti šta će Kim da izjavi, ali neće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *