НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Опозван амбасадор Србије при НАТО-у

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Опозван амбасадор Србије при НАТО-у

8 новембра 2019

Миомир Удовички опозван је с дужности изванредног и опуномоћеног амбасадора и шефа Мисије Србије при НАТО-у у Бриселу, објављено је у „Службеном гласнику Србије“.

У Министарству спољних послова за Танјуг кажу да је реч о редовној процедури, али и да нови амбасадор још није именован.

Удовички је опозван Указом председника Србије Александра Вучића од 4. новембра, а тај указ ступа на снагу од данас.

KOMENTARI2 коментара

  1. теоретичар says:

    Мора бити да нам ништа не говоре овог пута. Обично када Америка и НАТО почну са пљувачлином на Србе, ставе српског претставника у неку изолацију или га затворе у свињац, као што су затворили нашег Јовановића, амнасадора при Америци или УН, не сећам се тачно где, и тамо га држе недељ дана "ради његове сигурности" јер као Свет је киван на Србе и хоће да испече српског амбасадора на ражњу, и успут понижавају Србе објављујући како га нежно чувају а после га транспортују у Србију у кинеским контејнерима за месо. Вероватно је Вучић осетио да се тако нешто спрема Удовичком и брже боље га повукао да избегне ново малтретирање. Није то ништа чудно. Тако су малтретирали и Путинову пратњу пре него је Путину забрањена посета западним и прозападним земљама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u