НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Опозван амбасадор Србије при НАТО-у

NAJNOVIJA VEST! Opozvan ambasador Srbije pri NATO-u

8 novembra 2019

Miomir Udovički opozvan je s dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora i šefa Misije Srbije pri NATO-u u Briselu, objavljeno je u „Službenom glasniku Srbije“.

U Ministarstvu spoljnih poslova za Tanjug kažu da je reč o redovnoj proceduri, ali i da novi ambasador još nije imenovan.

Udovički je opozvan Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića od 4. novembra, a taj ukaz stupa na snagu od danas.

KOMENTARI2 komentara

  1. Branko says:

    Počelo je!

  2. teoretičar says:

    Mora biti da nam ništa ne govore ovog puta. Obično kada Amerika i NATO počnu sa pljuvačlinom na Srbe, stave srpskog pretstavnika u neku izolaciju ili ga zatvore u svinjac, kao što su zatvorili našeg Jovanovića, amnasadora pri Americi ili UN, ne sećam se tačno gde, i tamo ga drže nedelj dana "radi njegove sigurnosti" jer kao Svet je kivan na Srbe i hoće da ispeče srpskog ambasadora na ražnju, i usput ponižavaju Srbe objavljujući kako ga nežno čuvaju a posle ga transportuju u Srbiju u kineskim kontejnerima za meso. Verovatno je Vučić osetio da se tako nešto sprema Udovičkom i brže bolje ga povukao da izbegne novo maltretiranje. Nije to ništa čudno. Tako su maltretirali i Putinovu pratnju pre nego je Putinu zabranjena poseta zapadnim i prozapadnim zemljama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *