ОТКРИВЕНЕ СВЕ ЛАЖИ ЗАПАДА: Руси пронашли масовну гробницу у Алепу

OTKRIVENE SVE LAŽI ZAPADA: Rusi pronašli masovnu grobnicu u Alepu

26 decembra 2016

aleppo1

Masovna grobnica u kojoj su pronađena tela ljudi koji su prošli „brutalna mučenja“ pronađena je u Alepu, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova.

Kako navode, masovna grobnica je pronađena u delu Alepa koji je bio pod kontrolom pobunjenika.

Portparol ministarstva major-general Igor Konašenkov izjavio je da su mnogim žrtvama nedostajali delovi tela, kao i da većina ima rane od metka na glavi, piše „Raša tudej“.

– Kraj velike humanitarne operacije ruskog Centra za pomirenje u Alepu će uništiti mnoge mitove kojima su zapadni političari hranili svet. Rezultati istrage u delovima Alepa koji su napustili takozvani pripadnici opozicije će mnoge šokirati – rekao je Konašenkov.

Osim toga, rečno je i da u tim delovima Alepa u kojima je pronađena masovna grobnica ima i mnogo miniranih ulica, ulaza u zgrade, kao i to da su i dečje igračke postale zamke sa bombama.

U jednoj maloj oblasti pronađena su tri tenka, dva topa, tri bacača raketa i brojni minobacači. Nekoliko velikih skladišta bilo je puno municijom i namirnicama, istakao je Konašenkov.

KOMENTARI3 komentara

 1. Vasilije says:

  Ovo se zove KRAH ZAPADA. Doslo je Srbinovih 5 minuta. Kucnuo je cas za oslobodjenje svih srpskih zemalja.

 2. opet ja says:

  Sa sadašnjom ekipom na vlasti u Srbiji ne vidim ništa dobro, sa sve Rusima i njihovom podrškom. Dok vlast ne preuzme neko poput Viktora Orbana ili cara Putina neće biti napretka. Ova država je uništena spolja i iznutra...čak vise iznutra...

  • Pero Joksimovic says:

   Bojim se da više neće biti prilike za "Bunu protiv savremenih dahija Kučuk Alije Vučića".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *