НАЈНОВИЈА ВЕСТ – СЕНЗАЦИОНАЛНО! ФРАНЦУСКИ НАУЧНИК ПОНОВИО ИСТРАЖИВАЊЕ: „Био сам у праву за лек против короне“

NAJNOVIJA VEST – SENZACIONALNO! FRANCUSKI NAUČNIK PONOVIO ISTRAŽIVANJE: „Bio sam u pravu za lek protiv korone“

13 aprila 2020

Da bi razuverio neverne Tome, čuveni francuski profesor Didije Rault sproveo je još jedno istraživanje, ovog puta opsežno, kombinacijom lekova hidroksihlorokina i azitromicina, i ponovo je došao do spektakularnih rezultata.

Istraživanje je obuhvatilo 1.061 pacijenta. Posle 10 dana, ozdravilo ih je 973, odnosno više od 91 odsto. Preminulo je samo 0,5 odsto. Loši rezultati pokazali su se kod 46 obolelih, od kojih je 31 morao da bude u bolnici još deset dana, desetoro je prebačeno na intenzivnu negu, a petoro, starosti od 74 do 95 godina je preminulo.Da bi uverio zvaničnike, šef Mediteranske infektološke klinike u Marselju je ispoštovao sugestiju vlasti i u studiju sistematski uključio sve pacijente koji su došli na testiranje. Izvršeno je 59.655 testova na 38.617 pacijenata od 3. do 9. aprila, prenose „Novosti“.

Pozitivni rezultati dobijeni su kod 3.165, od kojih je 1.061 oboleli odabran za istraživanje. Prosečno su bili stari 43,8 godina, a 46,4 odsto bili su muškarci.

Rault je istovremeno pokazao da nikakvih sekundarnih štetnih efekata ovog tretmana nije bilo. Oni koji se ovome protive, naime, ističu opasnost po kardiovaskularni sistem.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *