НАЈНОВИЈА ВЕСТ – СРБИ СА ЈУГА ЈАВЉАЈУ: „Припадници САЈ-а на административној граници“

NAJNOVIJA VEST – SRBI SA JUGA JAVLJAJU: „Pripadnici SAJ-a na administrativnoj granici“

16 januara 2017

saj-pod-maskama- 4565

Čitaoci „Aloa“, koji žive nedaleko od administrativne granice sa Kosovom, javili su toj redakciji da su u nedelju primetili pokrete vojske. „Alo!“ saznaje da se radi o pripadnicima SAJ-a, a ne Vojske Srbije.

Više čitalaca „Alo!“ javilo se u nedelju poslepodne sa informacijom da su primetili pokrete pripadnika Vojske Srbije ka administrativnoj granici sa Kosovom.

Tako nam je javljeno da su na izlasku iz Kragujevca prema Kraljevu primećena četiri oklopna vozila koja su prošla u pratnji policije.

Kako „Alo!“ saznaje, tačno je da su prošla oklopna vozila, ali ne radi se o pokretima Vosjke Srbije, već o vozilima Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) MUP-a Srbije.

Mediji na Kosovu, međutim, tvrde da su primećeni pokreti pripadnika Vojske Srbije nedaleko od administrativne granice.

Tako je sajt „Kosova jon“ objavilo da je Srbija rasporedila oko 2.000 vojnika uz administrativnu granicu, ali ovu informaciju ipak treba uzeti velikom rezervom zadrškom.

„Alo!“ će pokušati da u Vojsci Srbije sazna koliko su ove informacije tačne.

U nedelju je održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost kojom je presedavao predsednik Srbije.

Tomislav Nikolić se po završetku sednice obrati novinarima i izjavio da će Srbija, ako to bude neophodno, poslati i vojsku na Kosovo da bi sprečila ubijanje srpskog stanovništva.

KOMENTARI22 komentara

 1. RusoFil says:

  Opa počelo je...

 2. opet ja says:

  SMEŠNO. A Aca je mudro povukao voz nazad u Beograd. Toliko o državnom suverenitetu i pametnoj politici ove vlasti. Ovaj narod je mnogo glup ako trpi ovakvu cirkuzantsku vlast.

  • Željko says:

   Mogu li svesrpski politicari bolje od ovoga? Kad se potrose svi racionalni resursi na kojim se zasniva postojanje civiliziranog svijeta, onda se bace na ratove. Motiv im je nebitan, vlak, dan, svadba. Rat je trenutak, nasvjetliji za njih, par borbenih poklica, stan u Beogradu, boravak u Moskvi, sto god, a ubogi svijet trpi. Zvjerstva, silovanja, spaljene kuce, ljudi bez krova, udova, mrtvi, je njima samo dopuna biografije. Besramna je lakoca zrtvovanja naroda u koji se kunu. Prije nego sto izgrade bolnicu, vrtic ili skolu, sjednu u kavanu, smisle sa kim bi ratovali, i krenu u odvratnu retoriku dok krvavi pir ne pocne. Tada se pokupe sa svojim obiteljima, parama i diplomama, promjene sredinu, odreknu se svoga i pocnu novi (bolji) zivot kao da su promijenili posteljinu !

 3. nenadDX says:

  Malo je 2000 hiljada,dase dobroji do 25000 i da resimo s tim zarezanim!

 4. sonja says:

  Ne nasedajte na predizbornu propagandu. Oni jedino mogu da opstanu ako izazovu rat na jugu srbije. Nije još vreme.

 5. milutin says:

  ko je vrhovni komandant?gde je ministar vojske?gde je nacelnik general staba nase vojske?gde je general policije?

  • Radikalcina says:

   Verovatno na skupom zimovanju o narodnom trosku.

 6. ! says:

  Nadam se da će ovog puta da biju šiptare!

  • mig-29 says:

   biju? ko da bije? Za koga? Mozda za tebe dok tipkas po tastauri ili mozda Nikolica,Vucica,Dacica...

 7. ppk says:

  tako je...pitajte vojsku da saznate koji su planovi i namere Vojske, pokreti i slično...to će vam rado prezentovati...maloumnici novinarski...nekada se robijalo za sami pokušaj zadiranja u državne i službene tajne vojske i policije sa oznakom IZDAJNIK i sl...a sada pišete šta vam padne napamet bez imalo obzira...

 8. Pero Joksimovic says:

  Srbija na Kosmet može da pošalje lovačko društvo "BRZ METAK" sa onim Srbinom general-kaplarom administrativne službe u službi NATO komande za Srbiju.

 9. Dondon says:

  Boze gluposti. Vidjeni u Kragujevcu..pa jel imate predstavu gde je kg, a gde kosovo? Tek je smejurija izjava Nikolica da ce poslati Vojsku. Koju Vojsku kad ste nastavili unistavanje Vojske. Vojska pre manje od metar dana najavila strajk na sta je nas premijer, veliki mozak rekao briga me strajkujte i sad hoce da tu demoralisanu Vojsku posalje da se Siptari igraju sa njima. Bili bi glineni golubovi. Takodje treba dodati da bi napali Kosovo...tj NATO, a taj isti NATO kontrolise nasu Vojsku. Pa kako napasti silu bez ikakvog naoruzanja, opreme, plana napada..ma nista nemaju na stolu samo prazne price.

 10. Milan says:

  A alternativa isto oni !

 11. putinofil says:

  vi srbi ste loši vojnici, ali možete popit bogu čavle sa križa. Opaki ste na rakiji

 12. ramen says:

  smešni su, da su tuđi smejao bih se, a ovako...

 13. Opet bravo says:

  Bravo!!!

 14. Harry Neron says:

  Šta če SAJ raditi na administartivnoj granici? Brati pečurke? Specialnost takvih jedinica je upadanje u objekte i spašavanje taoca a ne ležanje po šumama. Jedino ako Megatrend masteri i doktori iz SNS-a misle da če protivnici za prelazak granice koristiti granične prelaze, jedino tamo mogla bi da bide SAJ od koristi.

 15. Beba says:

  Slažem se. Istina.

 16. kuka says:

  Ove ustaše su uvek tamo gde se vršu go.na. Uvek za g. spremni!

 17. ilija says:

  saj .je bijo 90 -ih pa nista bez kokarde nema odbrane srbije

 18. Radule says:

  Bijo? Valjda bio se pise...

 19. ZELJKO says:

  AJDE VI KOMENTATORI SA FEJZBUKA U PRVU KASARNU PO ORUŽJE I UNIFORME INA INFORMATIVNI RAZGOVOR I MALO DA OBIĐTE PSULJARE JOŠ DOK ZIMATRAJE ,PADA VIDITE DA I U VAMA IMA MUDA ..AKO NEMA EE ONDA IZ SRBSKE DOLAZE ONI KOJI SU 4 GODINE RATOVALI I ČUVALI GRANICE SRBIJE A VI UŽIVALI (I SVOJE ŽIVOTENARAVNO) A ONDA DODIK JE PREDSEDNIK A KOSOVO SE ZOVE "SRPSKO "KOSOVO I METOHIJA I SA LUKOM DRAČ U VRAČENOM DIJELU ..HAHAH ŠTA SE DOPISUJETE PIZDURINE IMATE ORUŽJA ZA 4 RATA SA TAKVIM NEPRIJATELJEM BI SUTRAPRISTAO DASE POROKAMO ...SAMO KUB IMA 25 KM DOMET I 700 RAKETA NA KAMIONIMA I NEMA TAROSTI ,JERAMO GDJE PADNE SE GINE I UMIRE ..A ORUŽJE JESVEJEDNO ,SAMO VI NIŠANITE I ČUVAJTE GLAVUŠE HAHA .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *