НАЈНОВИЈА ВЕСТ! ШТА СЕ ДЕШАВА? ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА у пуној приправности!

NAJNOVIJA VEST! ŠTA SE DEŠAVA? VOJSKA I POLICIJA u punoj pripravnosti!

23 decembra 2016

zandarmerija-2-324-srbija-45

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije preduzelo je dodatne mere zaštite nakon terorističkih napada u Ankari i Berlinu a kako je rečeno posebne mere biće preduzete tokom proslave predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

MUP je saopštio da je policija preduzela dodatne mere zaštite, pojačan je nadzor i kontrola na graničnim prelazima, aerodromima, železničkim i autobuskim stanicima, kao i na svi mestima gde se okuplja veći broj ljudi.

– Posebne mere biće preduzete tokom proslave predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. Dodatna pažnja policije biće usmerena na uočavanju sumnjivih paketa, ljudi i vozila, kako bi se sprečilo potencijalno izvršenje teških krivičnih dela ili nekog terorističkog akta – rečeno je u saopštenju.

Navodi se i da će biti povećano prisustvo pripadnika uniformisanog, ali i civilnog sastava policije, kako na ulicama, tako i ispred najvažnijih državnih institucija, diplomatsko-konzularnih predtavništava, verskih objekata…

Dodaje se da policija ima stalnu komunikaciju i saradnju sa svim relevantnim institucijama u zemlji koje brinu o bezbednosti građana.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova pomno prati situaciju u regionu i svetu, svakodnevno razmenjuje informacije sa najvažnijim međunarodnim subjektima, kako bi donelo pravovremenu odluku o daljim aktivnostima – saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

MUP u kontinuitetu preduzima sve neophodne mere iz svoje nadležnosti kako bi osiguralo punu bezbednost građana i njihove imovine, a rezultat toga je i očuvana stabilnost naše zemlje, navedeno je u saopštenju.

(Blic)

KOMENTARI6 komentara

 1. Jes ja says:

  Jao Blicguzove vesti, pa vojska i policija su uvek u stanju pripravnosti! Kako ne bi bili? Mozda oni hoće da uspaniče narod da je kao Srbija meta terorista? Ima Srbija dovoljno svojih mafijasa, to vide i teroristi! Ovaj Abdurahman, sta s njim?

 2. punca says:

  21.12.2016 SPREMITE SE ZA NOĆ KRVAVOG MESECA: Večeras je NAJDUŽA i NAJMRAČNIJA NOĆ u poslednjih 500 godina! Sve u svemu je bilo SVE unaprijed izplanirano, atentat na Ruskog ambasadora i to dva .., ta atentat u BERLINu na NIKOLJDAN .., to je Masonstvo ! ................ Pre 27 godina, 22.12.1989. godine predsednik Rumunije Nikolaj Čaušesku je posle pobune naroda svrgnut sa vlasti.KOMUNISTI "lete u luft" SFRJ/..Po Titovoj smrti je bilo JASNO- da SFRJ "leti u luft" zbog 1980 UDBA nova obnovljena , ti novi ZAKONI , ta VLAST !!! SVI KOMUNISTI su isti, danas te partije SVE isti CILJ da narod sisaju do zadnje kapljice za SEBE I SAMO za svoju djecu..2017 BALKAN "leti u luft" - Zastava SRBIJE i GRB SRBije ...ISTI CILJ KAO 90te ..Turska zastava ...Albanska zastava..iztrebiti SVE siptarje na KiMu zbog izdaje "zlata"... to su VATIKANSKA GLOBALNA TEORIJA ZAVJERE ... Vatikan je sakrio zlato u Kimu sada to zlato nestalo u magli ?!?! NATO je dobio dozvolu da SVE LETI U LUFT ?!! To je to kada se Masoni igraju sa davolom .."ZVER" !!!

 3. punca says:

  KRASIĆ: Vučić u protekla dva meseca zadužio Srbiju za dodatnih 100 milijardi...

 4. Harry Neron says:

  nIšta neobično. Svaka normalna policija mora da u vreme praznika poveča nivo pripravnosti jer je tada največa verovatnoča da ide nešto naopako i da se stvori haos.

 5. ravnogorac u srcu says:

  Sada kada se organizuje protest protiv korupcije i kriminala i lopova na vlasti oni stavljaju policiju i vojsku u pripravnost. Zar je neko TOLIKO SLEP da ne vidi o čemu se radi , samo ni to mu neće pomoći , završiće kao Sloba od ruke njegovih najbližih saradnika .

 6. Gojko says:

  Svaki dan su oni u pripravnosti da reketiraju vozače na ulicama za po crvenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *