НАЈНОВИЈА ВЕСТ – ВРЛО СУМЊИВО: Милијардер педофил који је много знао о КЛИНТОНОВИМА – ПРОНАЂЕН МРТАВ

NAJNOVIJA VEST – VRLO SUMNJIVO: Milijarder pedofil koji je mnogo znao o KLINTONOVIMA – PRONAĐEN MRTAV

10 avgusta 2019

Džefri Epstajn, milijarder i finansijer optužen za seksualno iskorišćavanje maloletnica ubio se u zatvoru, javlja Ej-Bi-Si Njuz.

Epstajn je optužen za trgovinu ljudima i bio je u zatvoru nakon što je uhapšen 6. julana aerodromu u Njujorku, pri povratku iz ParizaOn se na sudu izjasnio da nije kriv za optužbe.

Epstajn je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

On se teretio da je stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetine maloletnih devojčica od 2002. do 2005. godine.

Kako prenosi agencija AP, bio je prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Ko se ubija zbog 13 meseci zatvora?

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) izjasnio se pred sudom da nije kriv za optužbe u vezi seks trafikinga maloletnica.

On ostaje u pritvoru najmanje do saslušanja u vezi određivanja kaucije, koje je zakazano za četvrtak, prenela je u ponedeljak agencija AP.

Epstajn je uhapšen tokom vikenda na njujorškom aerodromu, pri povratku iz Pariza. Tužilaštvo je istaklo da postoji vrlo visok rizik da Epstajn pobegne avionom i da bi trebalo da ostane u pritvoru do početka suđenja.

On ima, kako su istakli tužioci, tri aktivna američka pasoša i redovno putuje u i izvan zemlje privatnim avionom.Mnogi iz kruga Klintonovih, otišli su nasilno na drugi svet?

Epstajn se tereti da je stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetine maloletnih devojčica od 2002. do 2005. godine.

Epstajn je već osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

Epstajn je, kako prenosi agencija AP, bio prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Pravio pedofilski prsten za elitu

Neimenovani policijski zvaničnik naveo je da se Epstajn sumnjiči da je maloletnim osobama platio za masažu, posle čega ih je seksualno iskorišćavao.

Onda bi, kako je rekao zvaničnik, tražio od tih maloletnih osoba da mu dovedu svoje prijatelje kojima bi, takođe, plaćao za seksualne usluge. Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

Epstajn je, kako prenosi agencija AP, bio prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

(Tanjug,B92)

KOMENTARI5 komentara

 1. Pera says:

  Koliko se secam novinskih prica, klintonovi su satanski mrak, vidi se kako izgledaju odemonjeni, kao klintonka i merkelka. Onaj vlasnik picerija je organizator manijacenja prema deci oba pola, a vlasnik ostrva, gde su se odrzavale te satanske orgije je verovatno ovaj skot, a verovatno je hteo da lane, pa je blagovremeno ubijen. Kad su cionisti mogli da pobiju 5 americkih predsednika, sta je njima i za ovog, sitnica.

  • Ivke says:

   Ma prestanite ljudi... To je demokratija, jedno od ljudskih prava je da ne mora vise da zivi itd

 2. petrovgrad says:

  To je što bi rekao Vuk Drašković propaganda režima Sloboda Miloševića. Ameri su fina gospoda, civilizvani. Tamo vlada demokratija i pravna država.

 3. Simon Saivil says:

  Ma sta kazete? Ubio se u zatvoru? Ah, da, da, jeste, jeste. I ja sam prestolonaslednik Ujedinjenog Kraljevstva. Izvanredan svijet. Mozete sto god vam se prohtje, cak i samoubistvo iz drugog pokusaja u samici. Bill Clinton se valja po podu od smijeha.

 4. milorad2 says:

  mislim da se samoubio, to je samo dokaz pripadnosti tajnim sektama.Znači dasu TAČNI izveštaji o "satanističkim" grupam ili "vešticama" u vrhu američke vlasti, a to je OZBILJAN i OPASAN problem pre svega za amerikance.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *