НАЈНОВИЈЕ ИСТРАЖИВАЊЕ ЗАБОЛЕЛО ЗАПАД: Срби Путину верују колико и Руси

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE ZABOLELO ZAPAD: Srbi Putinu veruju koliko i Rusi

14 marta 2018

Prema svim istraživanjima, dosadašnji šef države Vladimir Putin zadržaće predsedničku funkciju, uz procenu da je moguće da osvoji i do 70 odsto glasova. Koliko u Putina veruju Rusi, toliko poverenja u njega imaju i građani Srbije…

U nedelju, 18. marta, građani Rusije odlučiće ko će biti na čelu najveće zemlje sveta u narednih šest godina.

Prema svim istraživanjima, dosadašnji šef države Vladimir Putin zadržaće predsedničku funkciju, uz procenu da je moguće da osvoji i do 70 odsto glasova.

A koliko u njega veruju Rusi, toliko poverenja imaju i građani Srbije. Prema anketi državnog Sveruskog centra za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM), poverenje u predsednika Rusije u decembru je dostiglo maksimum za 2017. godinu — 57,7 odsto, a prema istraživanju agencije „Faktor plus“ i lista „Politike“, sprovedenom od 9. do 13. marta, poverenje građana Srbije u Putina iznosi 58 odsto.

U poređenju sa još šest svetskih državnika, građanima Srbije Putin uliva najveće poverenje.

To nije iznenađujuće, budući da je Putin godinama najpopularniji strani lider u Srbiji, o bilo čijim istraživanjima da je reč i po bilo kakvoj metodologiji da su rađena.

Naročito visoki procenti za njega, koji su išli i više od 70 odsto, dobijaju se kada se ispitanicima postavi pitanje tako da moraju da se odluče za jednog od ponuđenih kandidata. U tome je, zapravo, i razlika između merenja nivoa poverenja u nekog lidera i njegovog izbornog rejtinga, koji je po pravilu viši.

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Neka zapadnjačke hijene navedu JEDAN JEDINI razlog,iz dubine duše i srca,a ne iz materijalnog razloga(mada tražiti dušu i srce kod zapadnjačkih satrapa i sotonista je izlišno)zašto bi i jedan jedini častan Srbin verovao zapadu i zapadnjačkim politikantima,pa ćemo onda o toj temi zašto veruju Rusiji,Rusima i njihovom predsedniku?

 2. Lazar says:

  Već sam na Sputnjiku prokomentarisao da je nemoguće i nerealno da Merkelova uživa veće poverenje od Si Đinpinga uz dodatak da je moj redosled Putin, Si, Erdogan... Ostalima ne bih verovao ni kada goli sednu na vruć šporet.

 3. SLOBODAN says:

  Vladimir PUTIN 80%IMA OD SRBA.KINESKI PREDSENIK 45 %.NATO POGLAVNIK PO MOME 0%,MERKELOVA ZA SRBE NEMA VIŠE OD 25% ZNASE KO JOJ JE TATA IZ 1941.FRANCUZI LJIGAVI PO MENI0% KAO I OTALI SVI TI SA ZAPADA SU UJEDINJENI BILI 1941 A DANAS PREDSTAVLJAJU EU HITLEROVU TVOREVINU OD PRE 80 G.DAJE SRBIJI JEDAN PUTIN .

 4. SLOBODAN says:

  Vladimir PUTIN 80%IMA OD SRBA.KINESKI PREDSENIK 45 %.NATO POGLAVNIK PO MOME 0%,MERKELOVA ZA SRBE NEMA VIŠE OD 25% ZNASE KO JOJ JE TATA IZ 1941.FRANCUZI LJIGAVI PO MENI0% KAO I OTALI SVI TI SA ZAPADA SU UJEDINJENI BILI 1941 A DANAS PREDSTAVLJAJU EU HITLEROVU TVOREVINU OD PRE 80 G.DAJE SRBIJI JEDAN PUTIN .NEVIDIM DUPLIRNJE.

 5. SLOBODAN says:

  NEVIDIM DUPLIRANJE SAMO SAM NAPISAO DAJE SRBIJI JEDAN PUTIN .TO JE MOJE MIŠLJENJE I OD NJEGA NEODUSTAJEM .

 6. SLOBODAN says:

  NEBOIM SE JA OBJAVLJIVANJA SVOJE DRESE IMENA I PREZIMENA JA SE BOJIM SAMO BOGA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *