НАЈНОВИЈИ ПОТЕЗ АМЕРИКЕ могла би да искористи Србија у вези Космета!

НАЈНОВИЈИ ПОТЕЗ АМЕРИКЕ могла би да искористи Србија у вези Космета!

16 децембра 2017

Сједињене Државе сматрају јерусалимски Зид плача територијом Израела – изјавио је неименовани „високи представник“ администрације Доналда Трампа.

Додатно је нагласио: „Ми не можемо да замислимо ситуацију да Зид плача, који се назива и Западним зидом, не буде саставни део Израела“.

Исто „високи представник“ посебно је указао да сам Трамп сматра да „конкретне границе суверенитета Израела“ трееба да буду саставни део споразума о „коначном статусу Јерусалима“.

Зид плача се сматра јединим остаткомјудејског Храма који су у I веку наше ере разорили Римљани.

Сада се на Храмвној гори налазе светиње ислама.

Ево, овако то раде Американци: Зид плача мора бити у саставу Израела, а Косово поље – које је за Србе њихов „зид плача“ и култно место првог реда – може да се отима и предаје шиптарско-натовској терористичкој квазидржавној творевини.

Другим речима: све је јеврејско свето, а српско није ништа. Ни оно што је најсветије.

Ово је прилика за Србију да тражи да Вашингтон поштује њену историју и значај Косова Поља за Србе и њихову историју.

KOMENTARI5 коментара

 1. goran says:

  Ja, sad ce kauboji da postuju ono sto su na silu oteli. Kriminalci prodaju kokain i organe u Bondstilu, a Srbi ocekuju moral i pravdu. Zahvalite Rusima sto Vam Ameri rade ono sto vam rade.

 2. goran says:

  Hej, Tramponja, stoji ti kapica ko piletu sise.

 3. goran says:

  Objasnite ovo: Natanjahu ne nosi kapicu, a Tramp je nosi. Ziva komendija, treba li jos crtati ko je predsednik Izra-hela.

 4. Sasulja says:

  Mi Srbi smo narod trceg reda,zato ne vaze ista pravila za njih i nas,a uz to slabi smo,nema nas dovoljno da bi se izborili za neka strateska prava.

 5. rajko says:

  ma samo kad je konacno nato pakt usao u srbiju zahvaljujuci dogovorima iz 2016, mnogo mi je lakse jer srbija ne mora vise o nicemu da brine, imamo mi ko ce nam organizovati zivot nase je samo da kolektivno odemo na operaciju gde bi nam i ovo malo mozga povadili. a kosovo vise nije srpsko pitanje jer su u njemu snage nato pakta kao i u srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u