НАЈНОВИЈИ ПОТЕЗ АМЕРИКЕ могла би да искористи Србија у вези Космета!

NAJNOVIJI POTEZ AMERIKE mogla bi da iskoristi Srbija u vezi Kosmeta!

16 decembra 2017

Sjedinjene Države smatraju jerusalimski Zid plača teritorijom Izraela – izjavio je neimenovani „visoki predstavnik“ administracije Donalda Trampa.

Dodatno je naglasio: „Mi ne možemo da zamislimo situaciju da Zid plača, koji se naziva i Zapadnim zidom, ne bude sastavni deo Izraela“.

Isto „visoki predstavnik“ posebno je ukazao da sam Tramp smatra da „konkretne granice suvereniteta Izraela“ treeba da budu sastavni deo sporazuma o „konačnom statusu Jerusalima“.

Zid plača se smatra jedinim ostatkomjudejskog Hrama koji su u I veku naše ere razorili Rimljani.

Sada se na Hramvnoj gori nalaze svetinje islama.

Evo, ovako to rade Amerikanci: Zid plača mora biti u sastavu Izraela, a Kosovo polje – koje je za Srbe njihov „zid plača“ i kultno mesto prvog reda – može da se otima i predaje šiptarsko-natovskoj terorističkoj kvazidržavnoj tvorevini.

Drugim rečima: sve je jevrejsko sveto, a srpsko nije ništa. Ni ono što je najsvetije.

Ovo je prilika za Srbiju da traži da Vašington poštuje njenu istoriju i značaj Kosova Polja za Srbe i njihovu istoriju.

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Ja, sad ce kauboji da postuju ono sto su na silu oteli. Kriminalci prodaju kokain i organe u Bondstilu, a Srbi ocekuju moral i pravdu. Zahvalite Rusima sto Vam Ameri rade ono sto vam rade.

 2. goran says:

  Hej, Tramponja, stoji ti kapica ko piletu sise.

 3. goran says:

  Objasnite ovo: Natanjahu ne nosi kapicu, a Tramp je nosi. Ziva komendija, treba li jos crtati ko je predsednik Izra-hela.

 4. Sasulja says:

  Mi Srbi smo narod trceg reda,zato ne vaze ista pravila za njih i nas,a uz to slabi smo,nema nas dovoljno da bi se izborili za neka strateska prava.

 5. rajko says:

  ma samo kad je konacno nato pakt usao u srbiju zahvaljujuci dogovorima iz 2016, mnogo mi je lakse jer srbija ne mora vise o nicemu da brine, imamo mi ko ce nam organizovati zivot nase je samo da kolektivno odemo na operaciju gde bi nam i ovo malo mozga povadili. a kosovo vise nije srpsko pitanje jer su u njemu snage nato pakta kao i u srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *