НАЈНОВИЈИ САТЕЛИТСКИ СНИМЦИ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ ОТКРИЛИ ИСТИНУ ОД КОЈЕ СТРЕПИ СВЕТ: Ево шта се ради на полигону за лансирање ракета (ВИДЕО)

NAJNOVIJI SATELITSKI SNIMCI IZ SEVERNE KOREJE OTKRILI ISTINU OD KOJE STREPI SVET: Evo šta se radi na poligonu za lansiranje raketa (VIDEO)

6 marta 2019

Prema najnovijim satelitskim snimcima čini se da Severna Koreja obnavlja poligon za lansiranje raketa koji je obećala da će demontirati.

Fotografije su snimljene samo dva dana pošto su čelnici Amerike i Severne Koreje okončali pregovore bez dogovora o denuklearizaciji.Rastavljanje baze započeto je prošle godine, ali je stalo kada su krenuli pregovori između Trampa i Kim Džong-una. Sam čin demontaže bio je tumačen kao korak prema izgradnji poverenja između dve vlade.

Međutim, najnoviji satelitski snimci pokazuju kako se stvari razvijaju u suprotnom smeru, odnosno da se vidi značajan napredak u obnovi objekata.

A ovako su testirali prošle godine.

(Kurir)

KOMENTARI2 komentara

  1. padre says:

    Pored toliko zemalja sa istim oružjem i još luđim vodstvom, svet strepi od Severne Koreje?Sa kim je ona ratovala u zadnjih pola veka, za razliku od SAD, Izraela, Pakistana, Indije, Francuske i Engleske?

    • Pidza says:

      Pravo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *